סקר חדש!

אם כבר

אז כבר לטולקין אכן ספרים טובים אך אם אתם מעונינים בספרים באמת טובים נסו את סידרת song of ice and fire ששם כבדרך אגב כמעט ואי אפשר לשנוא אף אחד ובמיוחד את הרשעים כי מיד בפרק הבא מגלים עוד ועוד סיבות למה הם עושים את מה שהם עושים ואם אנחנו כבר בנושא (חלקנו בכל מקרה) אז למה בדיוק לשנוא את הרשעים הרי צריך לאהוב אותם, הם חיים ע"י חוקים שהם כותבים וצריך להעריך את זה וחוץ מזה די קשה להזיז הרפתקאות בלעדיהם- הם הם הסיבה למאות מיליוני הרפתקאות שגיבורים יוצאים אליהם. כבודו של הרשע במקומו מונח (או יונח ברגע שנמצא מי לכל הרוחות החליט להלוות אותו לתוכנית שלו להשמיד/להשתלט על העולם...
) בכבוד רב,

DDN

New member
שה"ם אפל - דבר אחד.

או יותר נכון כמה: 1. אף פעם לא טענתי שאני חכם (נפלתי לירקון פעם, אתה יודע) 2. אני אחליט מי מעניין אותי. תודה רבה. 3. אתה מכיר את המשפט "מכל מלמדי השכלתי"? יפה - אז ככה גם עם אנשים. מכל אחד אתה לומד משהו חדש (ואני לא מתכוון לשגיאות הכתיב שהיא מתקנת לך) אל תפסול אנשים, כמה שהם יכולים לעצבן - תמיד יש דברים חדשים ללמוד מכל אחד.

באנגלית זה עוד בסדר../images/Emo70.gif

אבל היא רואה ערוץ הילדים. לא ידעתי שמשדרים את זה בארץ באנגלית בכלל. אולי זה יותר נורמלי. הבעיה היא שלצפות בתוכנית שמשמיע קולות כמו "זה צ´יקוריטה ותקוף בעזרת הקרן הסולרית הכפולה שלך. (שיחקתי פוקימון בגיים בוי ואני מתרגם "מתקפות" משם.) אולי באנגלית זה יותר נורמלי (באיזה ערוץ
)
אני ילדותי "ואני גאה בזה"

כמה דברים,

בערוץ הילדים היה פוקימון באנגלית, לא שראיתי את זה, אתה יורד עלי שאני רואה פוקימון (שאני לא) ואז שואל באיזה ערוץ אפשר לראות את זה? אתה משחק בגיימבוי של פוקימון ויורד עלי שאני ילדותית ושאני רואה ערוץ הילדים? אז, אני רואה רק שתי תוכניות בערוץ הילדים, שזה קטנטנות ואבא חורג אמא חורגת, ולשחק בגיימבוי פוקימון זה הרבה יותר גרוע אפילו מלראות "ג´קי צ´אן". הגריעות, הגריעות.

DDN

New member
אני אוהב

גם את אבא חורג אמא חורגת וגם את ג´קי צ´אן! וללראות את קטנטנות אין תירוץ. יש אנשים שאין להם את זה, ויש אנשים שאין להם את זה כי יש להם תירוץ שהם נפלו לירקון בכיתה ז´.

אין לי מושג מזה "ג´קי צ´אן"

וגיים בוי זה משחק גדול.(אולי לא פוקימון גיים בואי אבל כללי הגיים בואי הפוקימון זה המשחק שבא לי עם הגיים ופיצחתי תוך כמה ימים. ואני לא חושב שערוץ הילדים זה דפוק. זה פשוט לא לגיל שלה או שלי. (ערוץ הילדים זה הם, לא אנחנו.) וגם אחרי כל זה יש את הטלאמניה המצחיקים בערב (הם מצחיקים התוכניות לא.) והתוכנית הגדולה שלא מזמן הוסיפו לערוץ הילדים (אני לא רואה בעברית) "REDWALL".(ערוץ הילדים שינה את "ערוץ הילדים זה אנחנו" מזמן כבר ל"ערוץ הילדים-המקום האמיתי")

טלמאניה זה אחד הדברים

הכי דוחים שערוץ הילדים ייצר... זה ממש תת רמה. זה פשוט חיקוי גרוע של סאות´פארק...

אי אפשר לחקות את סאות´ פארק|!!

שאני חייב לציין כההמצעה הגדולה ביותר בטלוויזיה.

ולמה לא בדיוק?

דווקא העובדה שזו ההמצאה הכי טובה בטלווזיה גורמת לכך שרוצים לחקות אותה...

את יודעת למה התכוונתי

אז תפסיקי עם כל ה
האלה כי זה לא עושה אותך חכמה אלא רק יותר מפג

DDN

New member
התייחסות ארוכת טווח.

לא רק לך פעמונית, אלא לכל הפתיל שלכם, שמתחיל מזה ששה"ם לא מכיר את ג´קי צ´אן. אתה צריך להתבייש! ג´קי צ´אן הוא אחד הקומיקאים הכי מגניבים שאני מכיר! לך תראה היום את הסרטים "שעת שיא" 1 ו2. וטלמאניה זה באמת אחד הדברים הכי דוחים בטלויזיה. זה מה שמנסים לחנך את הנוער של היום. . . .

BluePrint

New member
|הקוד|Rush Hour?!|סקוד|

אם אתה רוצה ג´קי צאן מצחיק, היית צריך לראות אתמול בארבע פריים.

DDN

New member
היה בערוץ הילדים.

לפני שנה בערך, כל יום לפני "לגעת באושר" (כשעוד שודר). וכן, באנגלית זה יותר נחמד, אפילו שגם בעברית זה חמוד. מה רע בערוץ הילדים? (ערוץ הילדים זה אנחנו) אני גם רואה ערוץ הילדים. סליחה, ראיתי. היום אני מקבץ לעצמי את התוכניות שאני אוהב ומוריד אותן מהאינטרנט. היום הדברים היחידים ששווה לראות בערוץ הילדים זה סופרמן, באטמן, ו"ליגת הצדק" (שעדיין לא הגיעה לערוץ הילדים) בכל מקרה, נראה לי שאנחנו אוף טופיק.

La Gamba

New member
אלו היו שני הודעות מיותרות

מה שלא אומר שההודעה הזאת מיותרת, מצידי 3-5 ההודעות שקשורות לנושא יכולות להימחק, כולל שלי. אבל זו כמובן דעתי בלבד...

Holy Crap

New member
למה לשנוא?

אני לא צריך לשנוא מישהו בכדי להרוג אותו זה לא אומר שאני אהרוג אנשים שאני לא שונא אבל מתוך הגנה עצמית או פשוט כי היה לו משהו שיציל אותי והוא לא עשה החלטה נכונה (לתת לי את החפץ...) אז שימות מה יש? זה יעשה לו רק טוב

LuPiNe

New member
הציטוט שלך לא נכון...

אם זה מאיפה שאני חושב שזה ("מלך האריות") זה אמור להיות: "...תבינו שלא בשמיים, מחליטים על חילוף הדורות..." (אם זכרוני אינו מטעה אותי)

למעלה