סקר חדש וקטן

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

leahle

New member
גם לי! גם לי...

יש אזרחות כפולה.... רגע.... מחלקים פה פרס למי שיש אזרחות כפולה? :))) טוב.... אני יודעת שזה לא קשור, אבל אני נולדתי בירושלים אם זה מעניין את מישהו
וביקרתי שם המון כמובן, אבל עדיין לא מספיק...:) אבל אני ביקרתי באוקראינה, בהרבה ערים, ואני רואה שיש פה כאלה שאפילו פעם אחת לא היו שם, נו... גם משהו, לא? :) בכל זאת, הייתי חייבת להרגיש חלק מהשירוש:)

Zot ani 1

New member
אמממ....אני....

באיזה עיר נולדת? ניקולייב (אוקראינה...) באיזה שנה עלית? 1994 האם ביקרת בעיר מולדך? לא... למה? בגלל שלא יצא...למרות שאני ממש רוצה לבקר שם לא בגלל שאני מתגעגעת או משהו כזה אלא סתם לראות את המקום בו נולדתי וגדלתי..:)

wasted years

New member
../images/Emo3.gif

באיזה עיר נולדת?תל אביב
באיזה שנה עלית?לריאל? עליתי ב1990:) "העלייה הגדולה" האם ביקרת בעיר מולדתך?אתמול:) אם כן, כמה פעמים?הרבה:) אם לא, למה לא?

l1zard

New member
חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כשיו תורייי

באיזה נולדת? תל אביב בעעעעעעע כולם פה מגניבים נולדו לי בארצות אחרות ורק אני תקועה פהה באיזה שנה עלית? אוףףףףףף לא עליתי כי כמו שאמרתי אני לא מגניבהה האם ביקרת בעיר מולדתך? חח כעע בטחח אם כן, כמה פעמים? לא דעתתתת פולל פעמייםם גרתי שם שנהה :/

פנסקו1

New member
../images/Emo9.gif

באיזה עיר נולדת? ברינקס(רוסיה) באיזה שנה עלית? 1995 האם ביקרת בעיר מולדתך? לא אם לא, למה לא? ככה

s h u r i k

New member
../images/Emo160.gif

באיזה עיר נולדת? בראבידז'אן באיזה שנה עלית? 10 בנובמבר 1993 האם ביקרת בעיר מולדתך? חחחחחחחחחחחחחח...... לא!
אם כן, כמה פעמים?
אם לא, למה לא? כי אין לי תקציב וכי לא בא לי, מה שחכתי שם?!?!

SpyKid

New member
תשובות!!!

באיזה עיר נולדת? מוסקווה!!! (וגיליתי שאני לא היחידה
) באיזה שנה עלית? 1994 האם ביקרת בעיר מולדתך? כן! ולא רק בה...(ז"א ביקרתי בעיקר בעיר מולדתה של אמא שלי...) אם כן, כמה פעמים? אממ בערך 5 נדמה לי

אממ כמה מוסקבים

אמא שלי היתה שמחה חחח באיזה עיר נולדת?מוסקבה [יותר ספציפי ב"חימקי" באיזה שנה עלית?1993\3 האם ביקרת בעיר מולדתך?לא.. אם כן, כמה פעמים?....
אם לא, למה לא? לא יצא וגם כי יש לי דברים יותר חשובים להשקיע את הכסף עכשיו אבל אני יודע שאני חייב את זה לעצמי לבקר שמה פעם בכול המקומות שגדלתי

vk3

New member
תשובות חדשות וקטנות...

אני מחרקוב, אוקראינה. עליתי בשנת 1994. עדיין לא ביקרתי שם אף פעם, כי אין כסף לזה...
משתוקק לזה...

ואני

באיזה עיר נולדת?מינסק, בלרוס באיזה שנה עלית? ספטמבר 1990 האם ביקרת בעיר מולדתך? כן, שנה שעברה אם כן, כמה פעמים?פעם אחת לשבועיים, מתה לנסוע שוב):

למעלה