באיזה עיר נולדת? מוסקווה!! (למרות שהייתי שם מממממש קצת...) באיזה שנה עלית? 1990, העלייה הגדולה!! האם ביקרת בעיר מולדתך? לאאאאא =((( אם כן, כמה פעמים? =,( אם לא, למה לא? כי לא יצא לי.....עדיין...
באיזה עיר נולדת? לבוב...באוקראינה באיזה שנה עלית? 1990 האם ביקרת בעיר מולדתך? לא..:] אם כן, כמה פעמים? לא.. אם לא, למה לא? כי אני לא רוצה...:]...לא מעניין אותי...
אין לי מושג איפה גרנו... אני רק יודעת שזה היה בניין עם ממש ממש הרבה קומות.. חחח.. אני לא זוכרת כלום מאז ולמרות שתמיד אומרים את השם לש הרחוב, לא נקלט אצלי..
באיזה עיר נולדת? - סנט פטרסבורג באיזה שנה עלית? - סוף 91 האם ביקרת בעיר מולדתך? - לא.... בגלל שיש איזה בעיה - מצד אחד כאילו יש לנו אזרחות רוסית אבל מצד שני כשעלינו אז לקחו לנו את התעודות... אז קיצר, עכשי אם אנחנו רוצים לבקר ברוסיה, אז אנחנו צריכים לשלם קנס גדול או לחדש את האזרחות (שאין)... קיצר, המון בלאגנים והמון כסף...
אני לא ממש יודעת מה הבעיה אבל קיצר, מצד אחד האזרחות שלנו לא תקפה או משהו כזה ואם אנחנו נוסעים לרוסיה אז צריך לחדש אותה ולשלם כנס על כל השנים שלא שילמנו מיסים לרוסיה כאילו (או משהו כזה), אבל מצד שני בכלל אין לנו אזרחות ואנחנו צריכים ויזה לרוסיה...