ReallyWrong
New member
../images/Emo124.gif סקאמר בברה..
כמו שחלקכם יודעים בערב לפניי הפאץ' עשיתי סמג'ה שאני מחפשת מישהו שישלם על חתונה, בא מישהו ממש נחמד, הוסיף אותי לבאדי, דיברנו והוא אמר שהוא ממש רוצה להתחתן אבל חסרים לו 2K לחתונה. (בהרבה נאיביות) אמרתי יאללה, הוא נחמד, אני צריכה בעל, העברתי לו 2K בMTS. אחריי חמש דקות למרבה ההפתעה, חסרים לו עוד 2K! חבר שלו היה אמור להביא לו, והוא לא מסכים, והוא כמובן רוצה שאני אוסיף, "רק עוד 2K". אמרתי לו שאני ממש לא רוצה להוציא כסף על חתונה, ובטח שלא יותר ממה שהבאתי לו - אני צריכה את רוב מה שיש לי להחיות את הטייגר, ושינסה להשיג כי הוא אמר לי שיש לו, ואם לא שיחזיר לי את הכסף שלי בMTS ונמצא אנשים אחרים להתחתן איתם. אמרתי לו שאם אחריי הפאץ' הוא לא יקנה חתונה, נוותר כי אז יהיה חסר לו עוד יותר. אחריי הפאץ' אני חוזרת, הכל טוב ויפה, האדון לא מחובר. /find, והאדון כן מחובר!
כמה לא צפוי, מחק אותי מהBL.. אחריי הרבה טראקים, והרבה פעמים שהוא היה AFK, עכשיו הצלחתי לתפוס אותו מחובר - כמובן שברגע שהוא ראה אותי הוא ברח, הוויספרים היו חסומים מההתחלה ואת הצ'אטים הוא לא אישר. אחריי שראיתי אותו הוא התחיל לאשר צ'אטים.. ואז מה? "What do you want now?", אני אשמה כמובן. ואז עוד, "Scammer! you tried to scam me!", ואז מסתבר ש'חבר שלו אמר לו' שיש לי BUDDY HACK, שנתעלם מהעובדה שאין לי מושג מה זה, אני לא נוגעת בהאקים משום סוג. וכמובן שאני הסקאמרית, ואני ההאקרית, ואני הולכת לשאוב את כל הנקסון שלו ברגע שהוא ייכנס לעמוד שלי בMTS. כתבתי לו שהעליתי משהו לMTS בשביל 2K, ומבחינתי אם הוא עכשיו יקנה את זה נגמר הסיפור - לא היה ואני לא אעשה עם זה כלום. "Sure so you can hack all my nx", ואחריי כל משפט שלו הוא יצא מהחלון צ'אט והוספתי אותו שוב ושוב, כל פעם כדי להצליח להגיד משפט.. בקיצור, אחריי מעל שנתיים במייפל, נפלתי קורבן לסקאם בפעם הראשונה, לפחות זה רק 2K?
הIGN שלו זה ChileNiko, אם אתם רואים אותו אתם מוזמנים להוריד לו פיים.. מבחינתי זה כבר מקרה אבוד, לא חושבת שיש לי מה לעשות ואם מישהו מכיר מישהו שמחפש מישהי להתחתן איתה ויכול לשלם.. אני פה
כמו שחלקכם יודעים בערב לפניי הפאץ' עשיתי סמג'ה שאני מחפשת מישהו שישלם על חתונה, בא מישהו ממש נחמד, הוסיף אותי לבאדי, דיברנו והוא אמר שהוא ממש רוצה להתחתן אבל חסרים לו 2K לחתונה. (בהרבה נאיביות) אמרתי יאללה, הוא נחמד, אני צריכה בעל, העברתי לו 2K בMTS. אחריי חמש דקות למרבה ההפתעה, חסרים לו עוד 2K! חבר שלו היה אמור להביא לו, והוא לא מסכים, והוא כמובן רוצה שאני אוסיף, "רק עוד 2K". אמרתי לו שאני ממש לא רוצה להוציא כסף על חתונה, ובטח שלא יותר ממה שהבאתי לו - אני צריכה את רוב מה שיש לי להחיות את הטייגר, ושינסה להשיג כי הוא אמר לי שיש לו, ואם לא שיחזיר לי את הכסף שלי בMTS ונמצא אנשים אחרים להתחתן איתם. אמרתי לו שאם אחריי הפאץ' הוא לא יקנה חתונה, נוותר כי אז יהיה חסר לו עוד יותר. אחריי הפאץ' אני חוזרת, הכל טוב ויפה, האדון לא מחובר. /find, והאדון כן מחובר!