סקאמר בברה..

ReallyWrong

New member
../images/Emo124.gif סקאמר בברה..

כמו שחלקכם יודעים בערב לפניי הפאץ' עשיתי סמג'ה שאני מחפשת מישהו שישלם על חתונה, בא מישהו ממש נחמד, הוסיף אותי לבאדי, דיברנו והוא אמר שהוא ממש רוצה להתחתן אבל חסרים לו 2K לחתונה. (בהרבה נאיביות) אמרתי יאללה, הוא נחמד, אני צריכה בעל, העברתי לו 2K בMTS. אחריי חמש דקות למרבה ההפתעה, חסרים לו עוד 2K! חבר שלו היה אמור להביא לו, והוא לא מסכים, והוא כמובן רוצה שאני אוסיף, "רק עוד 2K". אמרתי לו שאני ממש לא רוצה להוציא כסף על חתונה, ובטח שלא יותר ממה שהבאתי לו - אני צריכה את רוב מה שיש לי להחיות את הטייגר, ושינסה להשיג כי הוא אמר לי שיש לו, ואם לא שיחזיר לי את הכסף שלי בMTS ונמצא אנשים אחרים להתחתן איתם. אמרתי לו שאם אחריי הפאץ' הוא לא יקנה חתונה, נוותר כי אז יהיה חסר לו עוד יותר. אחריי הפאץ' אני חוזרת, הכל טוב ויפה, האדון לא מחובר. /find, והאדון כן מחובר!
כמה לא צפוי, מחק אותי מהBL.. אחריי הרבה טראקים, והרבה פעמים שהוא היה AFK, עכשיו הצלחתי לתפוס אותו מחובר - כמובן שברגע שהוא ראה אותי הוא ברח, הוויספרים היו חסומים מההתחלה ואת הצ'אטים הוא לא אישר. אחריי שראיתי אותו הוא התחיל לאשר צ'אטים.. ואז מה? "What do you want now?", אני אשמה כמובן. ואז עוד, "Scammer! you tried to scam me!", ואז מסתבר ש'חבר שלו אמר לו' שיש לי BUDDY HACK, שנתעלם מהעובדה שאין לי מושג מה זה, אני לא נוגעת בהאקים משום סוג. וכמובן שאני הסקאמרית, ואני ההאקרית, ואני הולכת לשאוב את כל הנקסון שלו ברגע שהוא ייכנס לעמוד שלי בMTS. כתבתי לו שהעליתי משהו לMTS בשביל 2K, ומבחינתי אם הוא עכשיו יקנה את זה נגמר הסיפור - לא היה ואני לא אעשה עם זה כלום. "Sure so you can hack all my nx", ואחריי כל משפט שלו הוא יצא מהחלון צ'אט והוספתי אותו שוב ושוב, כל פעם כדי להצליח להגיד משפט.. בקיצור, אחריי מעל שנתיים במייפל, נפלתי קורבן לסקאם בפעם הראשונה, לפחות זה רק 2K?
הIGN שלו זה ChileNiko, אם אתם רואים אותו אתם מוזמנים להוריד לו פיים.. מבחינתי זה כבר מקרה אבוד, לא חושבת שיש לי מה לעשות ואם מישהו מכיר מישהו שמחפש מישהי להתחתן איתה ויכול לשלם.. אני פה

Guid

New member
איזה אדם מגעיל,

ואיזה סקאם מתוחכם! o_O לא פלא שנפלת בזה, נעה... באמת מבאס, אבל אל תתני להרגשה הזאת להשתלט... אם זה מנחם אותך, אני גם הייתי נופל בזה אם הייתי במקומך... /tapuzforum/images/emo6.gif

Macbook

New member
../images/Emo45.gif אני אדאג לעשות את זה אם אני אראה אותו

על השאר דיברנו במייפל
buenas noches~

Don Nirtin

New member
ראשית כל, ../images/Emo87.gif

אני שמח לראות שאת במצב רוח ממש טוב
הוא היה ונשאר בנאדם ממש ממש דוחחחחחחחחחחה. הוא מאמין לחברים שלו יותר ממה שהוא מסוגל להאמין ך. אוווווווווווווווקי. 1. את בזבוב בקושי נוגעת. 2. את לא מזיקה לאף אחד. 3. את הבנאדם האחרון שנוגעת בהאקים אז שינווווווווווווווווווווווח. במילים אחרות- לא צריך. יבוא בעל ממש טוב ונחמד שלא ינסה לסקאם אותך ואח"כ להתעלם ולעשות ממך צחוק. כי ממש ממש לא מגיע לך את זה ואת פשוט לא צריכה את הסיפור הזה על הראש שלך עכשיו.

P o o f i

New member
מצטערת אבל,

מניסיון שלי עם אנשים כאלה, הוא לא באמת חשב שאת סקאמרית והאקרית, הוא פשוט ניסה "להצדיק" את מה שהוא עשה, וניסה לגרום לך להראות הבנאדם הרע בזמן שהוא זה שרימה אותך. -שורשר לניר בגלל ה"הוא מאמין לחברים שלו יותר ממה שהוא מסוגל להאמין לך".

ReallyWrong

New member
../images/Emo45.gif אני בטוחה שאף חבר שלו לא אמר לו שום דבר

קודם כל אני מאוד בספק שיש מישהו שבאמת יכול להגיד עליי דברים כאלה.. וגם כמו שרוזי אמרה, זו הדרך שלו להוציא את עצמו 'בסדר' :)

Don Nirtin

New member
ובכך, בצורה מעותת כלשהי,../images/Emo87.gif

הוא גורם לזה להיראות כאילו זה בסדר לעשות סקאם ולהשתמש בחברים שלך כחיפוי על זה. מפתיע שאף אחד לא מת עליהם, מה.

deisy

New member
../images/Emo201.gifיקירתי

נו, לא שווה את העצבים (למרות שאת נשמעת סבבה דווקא
)... בטח שיגיד שטאת סקאמרית.. מה יגיד על עצמו שהוא כזה? חצוף! אני בטוחה שתמצאי מישהוא יותר שווה ובקרוב נקבל הזמנות לחתונה
הוא היחיד שענה לסמגה? אולי תנסי אחרים?

אוי נעה../images/Emo201.gif../images/Emo219.gif

ברור שאם אני אראה אותו אני אוריד לו פיים.
לא שווה את העצבים,סקאמר מפגר.

btekx

New member
זה נורא

זה מזכיר אותי מסיפור במציאות צפיתי בתוכנה ד"ר פיל בטלויזה... (לא ממייפל סטורי אלא עולם האמיתי שלנו...) אישה מבוגרת אמריקית היכרה בגבר באתר הכרות והתאהב בגבר, עד כך ששילם המון כסף כדומה לסיפור שלך, רק שלקח להם להכיר אחד לשני כ3 שנים הגבר באתר, שיקר לו בקשר לזהותיו, ואפילו שלח לו תמונה שאינו שלו... (גם הוא בקשר ורימה להמון נשים בדרך אתר הכרות) וסיפר לו שהוא תקוע באפריקה ואין לו משפחה, וצריך כסף... ובעצמו ממציא עוד תירוצים למשוך ממנה כסף המוזר בזה שעדיין אישה מאמינה ומתאהבת בגבר למרות שלחקה ממנה מאות אלפי דולר, שהיא הגיעה לתוכנה ד"ר פיל בטלויזה... בקיצור תמיד יש גרוע בהרבה מאיתנו

למעלה