ספטמבר

Sweet berries

New member
remember me?

שם: בר(י) גיל: 13 איזור מגורים: פרדסיה. דרכי תקשורת: [email protected] מסנג'ר. המלצה על להקה: MUSE המלצה על ספר: Don't step on the lines אתר אישי- בלוג\במה וכו': פליקר איזו כיתה אתם מתחילים? ח' :X תמונה של עצמכם: אני הקולה ומסר לאומה: אני רוצה את שארון.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif"אני שונאת לתת הרשמות.. אבל אני אתן

לכולכם!" שם: זמר גיל: עוד מעט 14 איזור מגורים: ראשון דרכי תקשורת: [email protected] המלצה על להקה: Mad Season המלצה על ספר: הפנימייה שלא הייתה אתר אישי- בלוג\במה וכו': בלוג איזו כיתה אתם מתחילים? ט' תמונה של עצמכם> ומסר לאומה: לדעתי חסה

Big bear

New member
../images/Emo13.gif

שם: אסף גיל: 17 וחצי איזור מגורים: השרון דרכי תקשורת: [email protected] המלצה על להקה: הקספרים. המלצה על ספר: {} אתר אישי- בלוג\במה וכו': 237981 איזו כיתה אתם מתחילים? י"ב תמונה של עצמכם - סאטלוף על הבוקר. ומסר לאומה: יום ועוד יום.

pluplup

New member
טו* P:

לא קוראים ת'T במילה הזאת(שטויות של צרפתים,עזבי P: ).

דור, אתה זיין שכלXD

וחוץ מזה, זה לא שהיא אמרה את זה, היא כתבה את זה, וכמו שכותבים את זה באנגלית אם ט' בסוף אז גם פהP:

pluplup

New member
יאללהיאללה P:

1. היא כתבה את זה בעברית P: 2 השפה היא צרפתית,ורק בשפה הזאת כותבים את זה עם T בסוף P:

מתפקד

שם:ישראל גיל:15 איזור מגורים: אחר דרכי תקשורת:מסנג'ר ואיסקיו, בכרטיס האישי המלצה על להקה:מטאליקה, דרים ת'יאטר, מגהדת', אורפנד לנד, סימפוני איקס, דרים איוויל ועוד מלא המלצה על ספר:האלכימאי אתר אישי- בלוג\במה וכו':277408 איזו כיתה אתם מתחילים?י' תמונה של עצמכםסבבה ומסר לאומה:להמשיך הלאה זה דבר פשוט, אבל להשאיר הכל מאחור זה קשה

Shlomit586

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

שם:שלומית |הדש|גיל:15 איזור מגורים:ירושלים
דרכי תקשורת:במסרים,יש איסיקיו ומסנג'ר המלצה על להקה:מגהדת'
התאהבתי בהם קשות בזמן האחרון
המלצה על ספר:ספר הסטוריה, נו. אתר אישי- בלוג\במה וכו':http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=443512 איזו כיתה אתם מתחילים?י' תמונה של עצמכם ומסר לאומה:שהשנה הזאת כבר תיגמר-_-

Evil Pig

New member
איזה חתיךךךךך מי זו המכוערת לידו??

חולה עליך תמונה מדהימה שלך!

dusa1

New member
אבל עניתי על זה כבררר! מארד!

שם: הדס גיל: 14 וחצי איזור מגורים: נגב דרכי תקשורת: [email protected]= MSN המלצה על להקה: nevermore המלצה על ספר: הולדת ונוס (שחכתי של מי) אתר אישי- בלוג\במה וכו': בחתימה איזו כיתה אתם מתחילים? ט' תמונה של עצמכם נעעעע :) ומסר לאומה: תלכו עם החלום, לא עם הזרם.

galkraus

New member
מתפקד חדש פה בפורום

שם:גל גיל:15 איזור מגורים:ראשון דרכי תקשורת:------ המלצה על להקה:Trivium המלצה על ספר:לא קורא...אולי צמרמורת אתר אישי- בלוג\במה וכו':----- איזו כיתה אתם מתחילים?י' תמונה של עצמכם---- ומסר לאומה:METAL RULES!!!

tamirr13

New member
מתפקד-חדש בפורום

שם:תמיר גיל:17 איזור מגורים:אחר דרכי תקשורת:------ המלצה על להקה:(זה הולך לקחת זמן) system od a down , מטאליקה, pantera , Killswitch Engag, לד זפלין, limp bizkit , Tenacious D, alien ant farm , bed riligion , Black Sabath, AC/DC, יש עוד כמה אבל אין לי כוח לפרט המלצה על ספר:מי קורא ספרים?!?! אני אמליץ על תוכנית טלוויזיה: סיינפלד אתר אישי- בלוג\במה וכו':אין איזו כיתה אתם מתחילים?י"ב עוד שנה אחת למניאק! תמונה של עצמכם: אין
ומסר לאומה:אז מה....אתם פה הרבה?

למעלה