ספטמבר

Sweet berries

New member
../images/Emo124.gifספטמבר

התפקדות כמובן
שם: גיל: איזור מגורים: דרכי תקשורת: המלצה על להקה: המלצה על ספר: אתר אישי- בלוג\במה וכו': איזו כיתה אתם מתחילים? תמונה של עצמכם ומסר לאומה:

STU XD

New member
מתפקדת !

שם:סטו
איזור מגורים:רחובות
דרכי תקשורת: [email protected]
המלצה על להקה:התקווה 6!
המלצה על ספר:צינורות/אתגר קרת
אתר אישי- בלוג\במה וכו':אין
איזו כיתה אתם מתחילים?י"ב
איזה כיף
תמונה של עצמכם
ומסר לאומה:מי שרוצה כרטיסים לבראשית והוא גר באיזור המרכז, אני מוכרת :]

Evil Pig

New member
מתפקד

שם: דורקי גיל:18 עוד מעט איזור מגורים: קרית טבעון דרכי תקשורת: [email protected] המלצה על להקה: גבע אלון, מרסדס בנד המלצה על ספר: רודף העפיפונים- ספר בסט! אתר אישי- בלוג\במה וכו': אין איזו כיתה אתם מתחילים? י"ב תמונה של עצמכם -קבלו- אין לי משהו אחר
ומסר לאומה: כל הזין אני שמיניסט!

ashkeloni

New member
כמה זמן לא היה לי זמן לפורום...

שם: נתן גיל: 19 איזור מגורים: אשקלון... דרכי תקשורת: מסנג'ר, אייסי (בכרטיס האישי) המלצה על להקה: Draconian, Red hot chili peppers המלצה על ספר: טופס 55 אתר אישי- בלוג\במה וכו': ... איזו כיתה אתם מתחילים? ... תמונה של עצמכם... ומסר לאומה: יש מחלות שעדיף לא לחלות בהן.

pluplup

New member
אני.

שם: דורוש. גיל: 15 וחודש בדיוק P: איזור מגורים: מרכז. דרכי תקשורת: מסנג'ר(בכרטיס האישי). המלצה על להקה: Draconian,Nevermore,Dream Theater. המלצה על ספר: לא קורא ספרים שהם לא הארי פוטר. אתר אישי- בלוג\במה וכו': קיים. איזו כיתה אתם מתחילים? ט'(אמור להתחיל י',אבל זה מה שקורה כשאתה נשאר עוד שנה בגן). תמונה של עצמכם. אין אחת עדכנית. ומסר לאומה: אין.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif|מתפקדת|../images/Emo195.gif

שם: גלי גיל: 17 איזור מגורים: אזור ירושלים דרכי תקשורת: בקשו במסרים המלצה על להקה: Three Days Grace!! המלצה על ספר: רודף העפיפונים
אתר אישי- בלוג\במה וכו': - איזו כיתה אתם מתחילים? י"ב תמונה של עצמכם ומסר לאומה: מבחנים במודיעים זה נורא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ipecac0

New member
מתפקדת ../images/Emo9.gif

שם: מעיין/מעייני/מעיו גיל: 18 איזור מגורים: חולון דרכי תקשורת: מסנג'ר- [email protected] המלצה על להקה: Primus המלצה על ספר: "למה לגברים יש פטמות?" אתר אישי- בלוג\במה וכו': אין לי. איזו כיתה אתם מתחילים? צבא
תמונה של עצמכם ומסר לאומה: לא משנה מה הכיתה, לא משנה מה הגיל- אל תשכחו להינות!

RED Spider

New member
לה לה לה

שם: דר :] גיל: 15 ו-8 חודש [כה אני סופרת ת'ימים עד 16] איזור מגורים: חור ליד אשדוד T_T דרכי תקשורת: msn- [email protected] המלצה על להקה: נאמ נאמ... להקה של ידידים- capillaries , http://www.myspace.com/capillariesmusic המלצה על ספר: אש זרה- סטיבן קינג אתר אישי- בלוג\במה וכו': www.myspace.com/darspider איזו כיתה אתם מתחילים? י' תמונה של עצמכם: סתם תמונה מגניבה מהלילה הלבן שעשיתי בסוף החופש עם חברים..

RED Spider

New member
וואלה? O:

הסולן ידיד מאוד טוב שלי וגם הבסיסט בערך.. הגיטריסט יוצא לנו לפעמים לחלוק נושאי שיחה בבצפר... והמתופף... טוב לא מכירה אותו ממש אבל מה שכן.. הבנאדם גאון

למעלה