תיהיה* באמת... מדברת עלי...
T tkuihehr New member 25/2/07 #42 ייאי, למרות שחשבתי שלא חפרתי בכלל מסתבר שחפרתי הרבה, בלי להיות בחצי מהשרשורי סינגלס , נהייתי מקום שלישי... חכי חכי דרגונית, זו הכרזת מלחמה! אני מקום שני כבר חודשים, מאיפה את צצת?!?! יפה מאוד כולם...
ייאי, למרות שחשבתי שלא חפרתי בכלל מסתבר שחפרתי הרבה, בלי להיות בחצי מהשרשורי סינגלס , נהייתי מקום שלישי... חכי חכי דרגונית, זו הכרזת מלחמה! אני מקום שני כבר חודשים, מאיפה את צצת?!?! יפה מאוד כולם...
L limors2 Well-known member 25/2/07 #44 לא בלי מלחמות!../images/Emo3.gif אם זה יהיה מלחמות, תעשו אותם בשרשורים. אני לא רוצה לראות סתם הודעות מיותרות ומקושקשות שנועדו לשפר לכם את המיקום או שאני לא אוכל להמשיך ולהביא אותן!
לא בלי מלחמות!../images/Emo3.gif אם זה יהיה מלחמות, תעשו אותם בשרשורים. אני לא רוצה לראות סתם הודעות מיותרות ומקושקשות שנועדו לשפר לכם את המיקום או שאני לא אוכל להמשיך ולהביא אותן!
T tkuihehr New member 26/2/07 #45 אה, נו ,ברור אל תדאגי, לא נהרוס לך את הפורום ונעשה בלאגן [לפחות לא יותר ממה שאנחנו עושים ].
D dragonit12 New member 26/2/07 #46 חחח אהה וליאורה.. מה פתאום זה לא כדי סתם לשפר לנו ת'מיקום אל דאגה לא נהרוס אותו יותר מדיי