סופ"ש הגיע!!

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

favory

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

הסוס שעושה לי את השבוע כל פעם מחדש, אהוב ליבי.

horses my life

New member
השבוע שלי:)

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום חמישי שעור רכיבה..ויום שישי כי ראיתי תמתוקי של:)
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לראות אותו
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..תמורה לאנגלית נופלת במדרגות..ישש..
התעצבתי מעט כי.. מונטנה הסוסה בגלל שהיא קרציה
התעצבנתי על.. מונטנה
אבל בסוף סלחתי כי .. היא סוסה:)
התאכזבתי מ... כי...מזה שעדרדרתי ברכיבה:(
בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..זה שאניטה נפלה עם ילדה..חחח..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שאני חמודה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי תאומץ להגיד לו את משאני מרגישה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיד לו
הסרט הכי טוב שראיתי..אממ לא זוכרת
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה:)
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אין לי בנק:/
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אותווו
התודה שלי השבוע היא ל..חברתי ורוניקה
פינקתי את עצמי השבוע עם..לא באתי לבצפר
מאכל השבוע שהיה הוא..ארתיק באמצע החורף
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא יודעת לא חשבתי
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Jo jo-to little to me
אלבום השבוע שהיה.. :/
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא היה
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב יותר טוב ויהיה איתו
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המתוקי שלי:)

segev 007

New member
סיכום שבוע.............

סיכום שבוע: יום ראשון היה נחמד לא משהו....... יום שני היה משעמם לאלהה יום שלישי משעמם לאלההה לא עשיתי שום דבר חוץ מילשבת בבית..... יום רבעי הגרוע מי כל שברתי את העצבה וביגלל זה יום חמישי לא הלכתי לשיעור ונוראה יתבאסתי
חמישי מבואס ביגלל שלא הלכתי לשיעור ומשועמם עד מוות בבית אבל יום שישי הכל ישתנה הלכתי לחווה היא נחמד והכל
היה סבבה הייתי אמרו לירב על בויו בסוף רכבית על יוליה ואז אמרו לי לרדת אז עשיתי לבויו עוד קצת לונג' ורכבתי עליו היה מזה כיף הוא היה פצצה לאמרות שאני לא רוכה עליו הרבה הו היה ממש טוב בסוף טיפלתי בו גמרנו וניקנו טעים קיצר היה כיף לאלה רק חבל ששאר השבוע היה מאפן שחבל על הזמן!!!!!

סוף שבוע רגוע

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום רביעי הטיול הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כנ"ל הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אתמול... התעצבתי מעט כי..שלא רכבתי מלא זמן התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. אי אפשר לסלוח ואני מתה לרכב כבר התאכזבתי מ... כי... שהתבטל השיעור בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב... החיים מורכבים מכדי שנבין אותם הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הטיול מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אממ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עוד שבוע בלי רכיבה! הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. השדות הפתוחים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בלוני הליום ליומולדת לחברה,, לא ידעתי שזה כל כך יקר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הטיול התודה שלי השבוע היא ל.. עופריקי החמודה, המון תודה פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום מאכל השבוע שהיה הוא.. אפיתי עוגיות..חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? משעמם לי! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..היו המון... כל הזמן אני שומעת שירים שונים ומגוונים- חוץ ממזרחים ומדיכאון- שונאת! אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. חצי ממנו... יש מלא קטעים שהייתי מוחקת חוץ מיום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארכב כמו שאני אמורה אחרי 3 שבועות!!!!! שלא רכבתי הסיוט הכי גדול של הרוכבים.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אממ עופריקי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור סופסוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.... אמממ ניצן! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה מחר בחוות צח.. מזל טוב לשירוש' על יום הולדת דורון,ברוכה הבאה לפורום ושתהיה השתלבות נעימה מזל טוב לעידו על ווגאס,שיהיה המון בהצלחה איתו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

אני=]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי כי היה שיעור נחמד=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לא היה משהוא מיוחד הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. שלא יצאנו בסוף אבל מסכן מור הוא חולה=/ התעצבנתי על.. .... אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...עצמי... בכיתי מעצב/אושר כי.. - הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא היה ממש מצחיק השבוע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אין הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ביום שני אבי היה הכי חמוד שיש! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי..המרוץ למליון... ישן אבל נחמד =] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אמממ כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אין התודה שלי השבוע היא ל..אין ממש פינקתי את עצמי השבוע עם..לא ללכת לביצפר יומיים מאכל השבוע שהיה הוא..אממ לא יודעת אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Losing My Religion

MC sApiR

New member
=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי בגלל מה שהיה בבצפר הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום התעצבתי מעט כי.. אני לא יראה אותה מחר התעצבנתי על.. ענת והזכרים המטומטמים האלה(יענו פרות בזכרים
) אבל בסוף סלחתי כי .. הם מטמטמים?..חח התאכזבתי מ... כי...ממני כי הרגשתי שאני מסוגלת ליותר. בכיתי מעצב/אושר כי.. שמחה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בהחלט יום חמישי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."ואו-יש על המנורה מלא חרקים-גם על הירח יש?"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. - לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום ב5 וחצי הסרט הכי טוב שראיתי..סטאפ אפ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הורים התודה שלי השבוע היא ל..הורים פינקתי את עצמי השבוע עם..לזניה ובלינצ'ס
מאכל השבוע שהיה הוא..כנ"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."תראי זה אני"-סינרגיה אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא יכאב לי הגב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..השיעור בשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיפסיק לכאוב לי הגב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..- סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

.....

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..האמת לא היה אחד שגרם לי לחייך יותר מידי.. כי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שהיא קיבלה חיסון...
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..שאני רואה התקדמות בכיוונים להתחרות... התעצבתי מעט כי..הדרדרתי מבחינת הכל..
התעצבנתי על..עצמי אבל בסוף סלחתי כי ..לא ולא... התאכזבתי מ...עצמי עצמי עצמי.... כי... בעעע בכיתי מעצב/אושר כי..הולך רע וכי רע לי למרות שאמור להיות לי טוב....
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום לנשום לחיות... סרט הכי טוב שראיתי..
מקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה מניחה...גם זה לא היה הכי... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בגדיםם בשופינג עם אמא... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אמא... התודה שלי השבוע היא ל..אמא פינקתי את עצמי השבוע עם..סלט+שוקו מארומה מאכל השבוע שהיה הוא.. סלט ארומה... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא טוב... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אם תבוא אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כולו... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה נורמלית?! שמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - שיהיה טוב... שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -השיעור טוב שאני ייפסיק להיות כמו שאני... אדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אין... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה מחר בחוות צח.. מזל טוב לשירוש' (שירלילה קטנה,המון מזל"ט!!|מאוהב) על יום הולדת דורון,ברוכה הבאה לפורום ושתהיה השתלבות נעימה מזל טוב לעידו על ווגאס,שיהיה המון בהצלחה איתו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SILVER LADY

New member
באלי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי!כי הייתי עם האנשים הכי מדהימים=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור בשלישי ויום חמישי=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחותת=]כמה שזה מעולהה התעצבתי מעט כי.. השבוע לא התעצבנתי=] התעצבנתי על.. כנ"ל אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...לא יוצאת בסופ לתחרות אבל הכי חשוב שירגיש טוב=]ושבוע הבא ק ר י ע ה
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב..תחילת השבוע=\ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום חמישי=] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כל כל כל השיחותת=]עם מורקה וגליי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. פאקינג מאיה לביא דיברה על מה שכואב לה חחח אחד השיאים1! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שתחילת השבוע נראתה כמו שהיא נראתה לא האמנתי שיהיה בי כח לקום מהמיטה בכלל הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה ויום חמישי!!ונאפיס היום=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא אני אבל אבל אימא בחו"ל ותהייה לי ראשייה חדשה=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הכי חשוב מורקהה
!וגלי אהבת חיי
התודה שלי השבוע היא ל..מורקה וגלי=] פינקתי את עצמי השבוע עם..יום חמישי חחחח מאכל השבוע שהיה הוא..נאפיססססססססס
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..תחילתו=\ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יתחרההההההה חחחח סתם סתם =]שבוע הבא.הממ מחר תהייה רכיבה טובה=] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקהה וגליי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ת ח ר ו ת.וחרמון=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..תחרות , שיעורים טובים וחרמוןן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה מחר בחוות צח.. מזל טוב לשירוש' (שירלילה קטנה,המון מזל"ט!!|מאוהב) על יום הולדת דורון,ברוכה הבאה לפורום ושתהיה השתלבות נעימה מזל טוב לעידו על ווגאס,שיהיה המון בהצלחה איתו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה כתובות אינטרנט נילוות: שמ"ח דורון,ברוכה הבאה מזל טוב לשירוש´

ווינגז

New member
הראש!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון, כי יצאתי מוקדם מהלימודים (באישור, בסוף), הסתובבתי עם חברה, ישבנו בבית קפה ואחרי זה הלכנו חצי שעה בגשם[
] לבית שלי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המ, הסופ"ש. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היומולדת לאמא. התעצבתי מעט כי.. רציתי לעשות דברים, אבל אני חולה. התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. לא יודעת התאכזבתי מ... כי... זה שאני חולה, כי זה הרס לי את כל השבוע. בכיתי מעצב/אושר כי.. כואב לי הראש. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ראשון, התלבטתי שעות אם להבריז או לא להבריז. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הסמס מנעה (למרות שלא קיבלתי אותו
) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לישון. הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי היום איזה סרט שלא ראיתי שנים. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נו, יום ראשון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יעל, נעה, נועה, שחף (עדיין, כן). התודה שלי השבוע היא ל.. כל החברים שדאגו לי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. להשאר בבית מתחת לשמיכה, רוב הזמן. מאכל השבוע שהיה הוא.. פטריות ממולאות.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החולה והאמיצה [נו, ללי, מה]. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אני יודעת? אלבום השבוע שהיה.. ... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הכל חוץ מיום ראשון, כי אני חולה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אבריא. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צומי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להיות בריאה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים, אני תקועה בבית כבר שבוע.

SNTQ

New member
תרגישי טוב../images/Emo53.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

עדימ

New member
מסכממת

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי כי התחלתי להתנדב בחייל הפרשים! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הים! הגיע מחשב למרתף ויעזבו את שלי בשקט! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בלוג מקסים שקראתי השבוע! התעצבתי מעט כי.. הרבה! כי אבא שלי השקה את מחשבי בתה!!! התעצבנתי על.. אבא שלי! אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי! התאכזבתי מ... כי...לא רכבתי על מג'יק והוא עדיין צולע בעע בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב בגלל האבא חסר הרגישות שלי! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הבלוג שקראתי חחח גדולל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..וואלה אין הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הגעתי לחייל הפרשים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... באמת ללכת לחייל הפרשים הסרט הכי טוב שראיתי..לא לכאן המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חזרתי הבייתה!!!!!!!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..קטישושה התודה שלי השבוע היא ל..לטכנאי!!!!!! פינקתי את עצמי השבוע עם..קוראסון שוקולד חח מאכל השבוע שהיה הוא..הכל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?אין לי מושג שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כנ"ל אלבום השבוע שהיה..כנ"ל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..כנ"ל הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שאבא שלי שפך תה על המחשב!!!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אימא שלי וקטישושה והטכנאי! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיכור נהיגה! ולהביא לחברה סרטים לצריבה ורכיבה! שמג'יק יחלים כבררר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעבור בשקט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.החברה שתיקח את הסרטים לצריבה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):אין צה תעשו לי

סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: רביעי - חמישי - ושישי בערב, כי יש לי חברים שאני כל כך אוהבת!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: המסיבה היום ללא ספק! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: רונן קנה לי מתנה
התעצבתי מעט כי..: תם הבריז! התעצבנתי על..: אפאחד אבל בסוף סלחתי כי ..:
התאכזבתי מ... כי...: אפאחד בכיתי מעצב/אושר כי..: סתם, נשברתי קצת.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: יום חמישי בחווה, היום במסיבה.. לצרוח את "תראי זה אני" מול כל המכבי!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: רוצה לרקוד? מה הפלאפון שלך?!?
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: יצאתי היום.. וזה היה שווה את זה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לראות את אסף.. הסרט הכי טוב שראיתי..: לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: המסיבה היום בערב, ובטח מחר בתחרות יהיה כיף.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: כל מיני שטויות בקיוסק של בצפר.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: כל הכרמייוספים שארגנו מסיבה לפניםםם!!
התודה שלי השבוע היא ל..: לדור החמוד מזיכרון שעשה לי את הסופשבוע! פינקתי את עצמי השבוע עם..: מספרי טלפון של כמה אנשים מאאגניבים! מאכל השבוע שהיה הוא..: פופקורן אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "איך משיגים מס' טלפון ב7 שניות" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: "עולם חדש וטוב אני אתן לך".. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: נפינגגגגג! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: אלך לתחרות - ואני הולכת! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: כווולם!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..: זוהר חוזר, אימונים, לראות אנשים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: לדבר עם מאיו'ש.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: מאיו'ש אהובתי! גל סלמההה!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה מחר בחוות צח..
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

למעלה