סופשבוע

זה תלוי../images/Emo3.gif אם את לומדת טוב למתכונת

לבגרות מספיקים יומיים בהחלט.. לפחות ככה זה היה אצלי (גם בהיסטוריה א' וגם בהיסטוריה ב'). היו לי 2 מתכונות ולמדתי אליהן די חזק ככה שלבגרות כבר ידעתי את החומר בע"פ גם באמצע הלילה

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין... שיר/י השבוע לא של ווית'ין: שמעתי בעיקר את ג'ף באקלי, אבל גם - Radiohead - Last Flowers אלבום השבוע: Grace של ג'ף באקלי.
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Eternal Life של ג'ף. דבר טוב שקרה השבוע: הרבה חופש יחסית.
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכר... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שבוע אחרון לפני הקורס! מי היה מאמין שהוא יגיע
אתר השבוע: פייסבוק. מאכל השבוע: טופו. ספר השבוע: לא קראתי בכלל
סרט/סדרת השבוע: Freaks and Geeks. קניתי את ה-DVD ציטוט השבוע: "Why don't you blow your nose and make me a sandwich" תמונת השבוע: אין

נמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Favola Breve - Emma Shapplin דבר טוב שקרה השבוע: יום חופש? P: (שיפסיק כנראה להיות כזה כי תוקעים שם שעת מתמ'
) הממ נראה לי זהו. דבר רע שקרה השבוע: בי"ס, חם. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיבטלו את שעת המתמ' השבועית השביעית המפגרת הזאת? ;; אין איפה לתקוע אותה במערכת, מה שלא עושים זה בעייתי בצורה כלשהי! שיבטלו וזהו, זה לא נחוץ. :{ אתר השבוע: מניוזלטר מהאתר של עברי לידר D: זה ארוך אבל נחמד: http://www.storyofstuff.com/ מאכל השבוע: קינואה (בלי כלום, סלטי קינואה וכאלה זה מעפן) ספר השבוע: קופסה שחורה?
דמויות מעצבנות. >_> אני צריכה באמת לסיים את זה. סרט/סדרת השבוע: -/אנג'ל ~התמכרות~ ציטוט השבוע:
נוע (בשיעור היסטוריה, המורה אמרה הרבה "פדרציה"): אני מכירה מישהי שלא בטוחה שהיא יודעת מה זה פדרציה.
מורה לספרות: לא לדגדג!
ילדה: אם הוא רוצה להיות מקובל... ילד: ראש הממשלה רוצה להיות מקובל? הוא רוצה שחברי הכנסת יזמינו אותו למסיבות!
- Manbearpig (עלע) אומר/ת (20:57): יש ארנב על הטישו שלי - Manbearpig אומר/ת (20:57): הוא עושה פרצוף של מפגר ובא לי לבעוט בו - Manbearpig אומר/ת (20:57): ממתי לארנבים יש רק שן אחת שיוצאת מהפה >_>
Angel: I like nuns. How did the flying nun fly anyway? Was it god or magic? …What? You think about these things sometimes!
Would it impress you if I told you I invented daylight savings time?
*phone rings* Angel, your coat is singing. טוב די.
תמונת השבוע: - הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fairywitch

New member
יומיים באיחור../images/Emo9.gif אבל בכ"ז:

איך היה השבוע הראשון בבית הספר? פחחח
שיר השבוע של ווית'ין:See who I am שיר השבוע לא של ווית'ין:Magica - The Sorcerer אלבום השבוע:Magica - The Scroll of Stone מה את/ה שומע/ת עכשיו:מקדחה קודחת לי במוח. ואני בספריה
מה זה צריך להיות? אמור להיות פה שקט
דבר טוב שקרה השבוע:ספינת הדגל של "גרינפיס" הגיעה לנמל חיפה בשבת
דבר רע שקרה השבוע:שהיא הפליגה ואני לא הפלגתי איתה...
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:שום דבר ספציצי. אתר השבוע:פייסבוק. שוב
מאכל השבוע:מעולה לצמחונים וטבעונים: Eggplant. אין לי מושג מה זה בדיוק, אבל נתנו לי לאכול כזה על הספינה בארוחת הערב, והיה ממש טעים! ספר השבוע:
מארלי ואני / ג'ון גרוגן סרט/סדרת השבוע:
האח הגדול ציטוט השבוע:If nothing we do matters - than all that matters is what we do ("אנג'ל") קליפ[במידה ויש] השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=JniWdP0MO7s תמונת השבוע:לא מצליחה להוסיף קובץ
אחר:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fairywitch

New member
כן../images/Emo6.gif קצת אחרי שכתבתי פה את ההודעה-

בדקתי וגיליתי שכך אומרים חציל באנגלית
יצאתי בלונדה

היויו

New member
הו! את מכירה את MAGICA!

אני דווקא חולה על Inluminata. למרות שזה ברומנית, המלודיה מגניבה לאללה. הם מצויינים, למרות שהיא קצת מכוערת (מה שבא די בסתירה מול רוב זמרות הסימפוני... :-|)

Fairywitch

New member
היא לא כ"כ מכוערת../images/Emo2.gif

יש לה פרצוף... רומני
(כפרעל רומנים, אמא שלי רומניה!) ואני לא מכירה את השיר הזה
מהשירים ברומנית ששמעתי אנ אוהבת את DACA ("אִם").

Fairywitch

New member
הנה רקע שלהם שמצאתי../images/Emo26.gif

היא חמודה, לא ממש כונפה, וגם לא יפהפיה.

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif נו, כאלה תווי פנים-

היא מזכירה לי תמונות של דודה שלי בצעירותה, ואת חברה שלי קרן, שעלתה לארץ מרומניה. אפילו את נדיה קומנצ'י
פרצוף רומני, נו

Ice Queen 7

New member
../images/Emo6.gif

אם היו לה בעיות בעור.. ממליגה זה גושי כזה ס.ס (וטעים, בא לי :{)

Fairywitch

New member
אכלתי ביום ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

סבתא שלי מכינה יופי של ממליגה! אני מתה על זה- עם חמאה, גבנ"צ, שמנת וקוטג'. יאמי

Ice Queen 7

New member
כיף לך ../images/Emo7.gif

אכלתי לפני שנתיים וחצי ]: הגיע הזמן לחפש מתכון לזה

למעלה