סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif סופשבוע ../images/Emo94.gif

מה קורה חבר'ה?
איך היה השבוע הראשון בבית הספר? (
) שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שיהיה סופשבוע מצויין!

אזירפאל

New member
המציפנים - TOP 10

למרות שאני בספק אם אפשר לקרוא לזה מציפנים.
(25) Liquid Dreams (27) Amir Noy (28) Learn To Fly (38) שירלי שרה (48) bachner1 (49) מגרש השוודים (60) Ice Queen 7 (65) TheImpactBoy (66) Gilado 69 (111) אטומיק בייגל
איך נפלו גיבורים...

It Snow In Hell

New member
אין נושא

שיר/י השבוע של ווית'ין:The Howling שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Astarte-Black at heart Astarte-The ring(of sorrow) אלבום השבוע:- מה את/ה שומע/ת עכשיו:- דבר טוב שקרה השבוע:יש כמה דברים. דבר רע שקרה השבוע:ביצפר וכו... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:דברים יותר טובים בביתצפר אתר השבוע:- מאכל השבוע:- ספר השבוע:- סרט/סדרת השבוע:Hell's Kitchen ציטוט השבוע:טוקיו הוטל הם בלאק-דת' מטאל-WTF? תמונת השבוע: -

Ice Queen 7

New member
חה חה אין בית ספר ../images/Emo123.gif

(אני אחזור על זה עוד הרבה) שיר/י השבוע של ווית'ין: Pearls of Light שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Kamelot - Call of the Sea
אלבום השבוע: לא יודעת מה את/ה שומע/ת עכשיו: אזעקה של איזה אוטו מבחוץ
דבר טוב שקרה השבוע: פסנתר, ראיון עבודה דבר רע שקרה השבוע: כל מני משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקבל את העבודה? :X אתר השבוע: אין מאכל השבוע: חביתת עין
ספר השבוע: האדם הפוזיטרוני (אסור לי להתחיל עוד ספרים
) סרט/סדרת השבוע: סדרה - The L Word, סרטים - שתיקת הכבשים ונפלאות התבונה. וראיתי את החצי השני של חניבעל וגם את דרקון אדום וזה פשוט גרוע
ציטוט השבוע: זכרתי לשמור!
Nymphadora אומר/ת (15:06): אם שיקמה תלך מהמוסיקה אני אשאר לבד עם 5 בנים Nymphadora אומר/ת (15:06): שמדברים על היום על אלכוהול ומטאל Nymphadora אומר/ת (15:06): ~מזדהה עם טאריה~ Tristan אומר/ת (15:07): ומה עם אנט?
Nymphadora אומר/ת (15:07): מי? ס.ס

Dr. Lecter: Why do you think he removes their skins, Agent Starling? Enthrall me with your acumen. Clarice: It excites him. Most serial killers keep some sort of trophies from their victims. Dr. Lecter: I didn't. Clarice: No. No, you ate yours.
A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice chianti.
Nymphadora אומר/ת (18:45): היום ניסיתי לצייר מברג אבל זה יצא עקום וזה נראה כמו זין - Manbearpig אומר/ת (18:45): למה את יודעת איך נראה זין Nymphadora אומר/ת (18:45): אלה את שכחת שאני סאלי? (זוֹעָרִית) אומר/ת (18:46): זה שאת סאלי אומר שאת צופה בבולבולים בזמנך החופשי?
תמונת השבוע:

Gilado 69

New member
אהה מהפכה, ממקום שני מהסוף, למקום שני מההתחלה

לא שהשבוע הזה ספציפית זה כזה כבוד, באמת איך נפלו גיבורים.. בכול אופן מקום שני זה מכובד..=] שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged,
sounds of freedom שיר/י השבוע לא של ווית'ין: באופן מפתיע השבוע פשוט אין, שמעתי אך ורק ווית'ין..
אלבום השבוע: מאמה אדמה. מה את/ה שומע/ת עכשיו: JILLIAN..
דבר טוב שקרה השבוע: מממ.. התקווה שאולי כן תיהיה הופעה של WT, ואני לא מאמין שאני אומר, אבל בצפר. דבר רע שקרה השבוע: שההופעה של היהודים שהיתה אמורה להיות היום בבארבי נדחתה.!!!
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מגמת תיאטרון, ובימת הנוער..=] אתר השבוע: הפורום באופן מפתיע.. וכרגיל יוטיוב נראה לי.. מאכל השבוע:לחמניות כאלה של בצפר..
ספר השבוע:קטע מתוך "כל החיים לפניו" שמכריחים אותנו לקרוא..><" סרט/סדרת השבוע:החזירו את "טירונות" לשידורים חוזרים בלילות, אחח.. האיכות. ציטוט השבוע: יש יותר מדי שאני אזכר באחד טוב אז אולי.. תמונת השבוע: שארון בכלוב!!!
, וגם משהו מדהים שעשיתי שנקרא END of all HOPE אולי אני יעלה, אם יהיה סורק.. שבוע טוב תהנו (כן בטח) בלימודים, והלוואי שהעניינים יזוזו ושתיהיה לנו הופעה..

גם אתם קוראים "כל החיים לפניו"? אוי P:

ספר מעצבן למדי. סוגשל לא סבלתי אותו. אאאאאאאעלה! לא יעלה! אני אעלה! א' תחילית בגוף ראשון עתיד!

Nights Unseen

New member
נוראי, זוועתי, סבל על מהחלל.

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין לי מושג שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ^ אלבום השבוע: ^ מה את/ה שומע/ת עכשיו: Ruled By Scenery - Muse דבר טוב שקרה השבוע: פיתוח קול דבר רע שקרה השבוע: ביתספר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מוסיקה ופיתוח קול ): אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: סלמון הספק - אגאלס אדאמס סרט/סדרת השבוע: - ציטוט השבוע: Nymphadora אומר/ת (3:10 PM): אמאשלך XD Tristan אומר/ת (3:10 PM): העפתי עליה מבט הרגע ולא סאלי היא לא 2 אותיות תמונת השבוע:

אני לא יודעת מאיפה סאלי קנתה אותה, אבל יש כזו

בUFO בסנטר. אני קיבלתי את שלי מעלע שקנתה אותה איפשהו בב"ש XP בטח סאלי קנתה בUFO. אולי יש במטאלשופ, לא בטוחה.

Nights Unseen

New member
לאלא אבל

אמרתי משהו ואז הוא אמר XD ואז אמרתי לו אמאשלך XD. או משהו כזה.

Endogenisis

New member
טרלהלהלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: ביטרסוויט ואאור פיירוול שיר/י השבוע לא של ווית'ין: וואנדרלאסט אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Emma Shapplin- Spente le Stelle דבר טוב שקרה השבוע: אה הבראתי
, התחלתי ללמוד פינית דבר רע שקרה השבוע: לא הלכתי לבי"ס וכיף שם }: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ללכת לבי"ס D:: שיעורי גרמנית *_* ולהמשיך ללמוד פינית ^^" אתר השבוע: כל מיני אתרים ללימוד פיניתP: מאכל השבוע: מוקפץ סיני של אמא ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע:- ציטוט השבוע: זוהר: "אני מעדיפה שהיא לא תדע מה זה בנים D:" עלע: "ואז ראו את טינה מהצד והפטמות שלה ארוכות כמו הנילוס" תמונת השבוע: -

יאאא שבוע ראשון של הלימודים D:

וואי,היה כלכך טובבבבב אני מאוהבת בבית ספר D: שיר/י השבוע של ווית'ין:אממ,פורגיבן D: שיר/י השבוע לא של ווית'ין:ex's and oh's-atryeu אלבום השבוע:וואי,אין לי מושג XD מה את/ה שומע/ת עכשיו:את אמא ברקע דבר טוב שקרה השבוע:התחלת הלימודים וכל המגמות שלי [: דבר רע שקרה השבוע:אממ,שהתעצבנתי על החבר הכי טוב ופספסתי את ההזדמנות לראות אותו ]: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אממ,להתחיל ללמוד בטכניון!!ומפגש מחנה בנתניה D: אתר השבוע:אהה,ישרא ותפוז [: מאכל השבוע:סנדוויץ' XD ספר השבוע:אן שרלי בעמק הירוק או משהו XD סרט/סדרת השבוע:מספרים וטורצ'ווד ומחשבות פליליות D: ציטוט השבוע: דניאל:כמה זמן צריך ללמוד מראש להיסטוריה? אולגה:שנה -_-" תמונת השבוע: אממ,נורא אהבתי D:

לבגרות בהיסטוריה או למבחן בהיסטוריה?

כך או כך אני למדתי יום לפני. P: לבגרות לא למדתי בכלל.
אבל אל תלמדי ממני, היו לי רק 80ים במשך השנה ולכי תדעי כמה קיבלתי בבגרות. :X

למעלה