סופשבוע

אזירפאל

New member
תודה לכולם, אבל...

דחו לי את הגיוס!
היום בבוקר הייתי בלשכת הגיוס והנבלות החליטו לדחות, לפחות בחודש, ואין לי אפילו תאריך בינתיים. ללא ספק, הצבא שונא אותי (אבל לא כמו שאני שונא אותו
).

../images/Emo24.gif join the club

גם לי הצבא דחה את הגיוס.. הייתי אמורה להתגייס בפברואר שזה גם ככה אחרי כולם ואז הנבלות דחו לי לאפריל
למה היית היום בלשכת הגיוס?

אזירפאל

New member
זימנו אותי כי אני לוקח איזושהי תרופה

כבר חודש וחצי (רואקוטן - כדורים נגד אקנה). היתה לי ועדה רפואית והחליטו לדחות לי את הגיוס בגלל זה, עד שאסיים את הטיפול (כמה חודשים).

Ice Queen 7

New member
צריך להקים מקדש למי שהמציא את הרואקוטן!

חבל שיש חסרי מזל שזה הורס להם את הכבד

מקדש?!

אני רואה חברים שלי שמשתמשים בזה, ואני מרחם עליהם כל כך.. זה עושה כאלה תופעות לוואי מפלצתיות, כבר עדיף להישאר עם הפצעים

Ice Queen 7

New member
מפלצתיות?

כל מה שלי זה עשה זה יובש בשפתיים. ממש לא היה עדיף להשאר עם הפרצוף פיצה :| ~מקימה מקדש~

~מקימה אותו יחד איתך~../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

זה פשוט מעביר את כ-ל החצ'קונים
אבל עכשיו התחיל לחזור לי:/ זה ממש מבאס.

~עוזרת לכן לבנות את המקדש~

כבר עברה כמעט שנה מאז שסיימתי את הטיפול ואין כלום! זאת תרופה גאונית וחוץ מיובש נוראי בשפתיים אין בכלל תופעות לוואי..

Ice Queen 7

New member
../images/Emo45.gif

סיימתי כבר לפני יותר משנתיים אני חושבת, עדיין אין כלום D: היובש הזה בשפתיים היה נוראי, אם היה יום ששכחתי למרוח עליהן וזלין וכאלה וחייכתי או צחקתי הן התחילו לדמם ._. אבל לפחות זה עבד

רק לי זה חוזר?../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

אעאע\@#$ אני רוצה לקחת שוב!

Ice Queen 7

New member
../images/Emo201.gif

אולי לא לקחת מספיק זמן? ואם את רוצה לקחת שוב לכי לרופא עור, אבל אם המצב לא ממש גרוע הוא לא יתן לך נראה לי :{

אם זה חוזר לך

אז הרופא שלך צריך לתת לך את הכדור במינון של כדור אחד או שניים בשבוע.. זה מה שקרה לילדה שהייתה איתי בכיתה בכל אופן..

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif אכן גאוניות

עצוב רק שזייפתי בדיקות דם בשביל זה
הם מזה פרנואידים בקשר לכבד...הוא פוגע ממש אולי רק ב2אחוז מאלו שמשתמשים

Ice Queen 7

New member
לזייף?

צריך בדיקות דם אמיתיות כדי לראות אם זה עושה משהו לכבד, גם אם רוב הסיכויים שזה לא יפגע בו.. כדאי לקחת את הבריאות קצת יותר ברצינות

למעלה