סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif סופשבוע ../images/Emo203.gif

מה נשמע, חבר'ה?
מצטער שקצת נעלמתי בימים האחרונים. כפי שאתם יודעים (או שלא) אני מתגייס ביום רביעי אז אני די עסוק, פה ושם... היה שבוע לא קל, עם ההרוג במכללת ספיר בשדרות והגראדים באשקלון (מפחיד לאללה).
בכל מקרה... פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אוונסנס אימו הארי פוטר - הספר ערפדים המציפנים - Top 10:
(63) Nights Unseen (70) ImNOTokay1 (81) אזירפאל (89) Liquid Dreams (107) TheImpactBoy (113) The Girl Who Lived (143) Fairywitch (154) אטומיק בייגל
(163) Ice Queen 7
(186) מגרש השוודים
כרגיל. השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום וסופשבוע מצויין!

Ice Queen 7

New member
../images/Emo182.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Cross שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Bare Grace Misery אלבום השבוע: Wishmaster מה את/ה שומע/ת עכשיו: Three Days Grace - Never Too Late דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: הכל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיגמר מהר אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: קלופס ספר השבוע: אופטימיות נצחית, צופן דה וינצ'י סרט/סדרת השבוע: סרט - ליאון, וי פור ונדטה, סדרה - מכושפות תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
למה אני ערה כה מוקדם בשבת?

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ושוב, המון של סית'ר אלבום השבוע: ^ מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: אממ.. היום הפתוח אתמול היה שולט
דבר רע שקרה השבוע: לאמשנה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת אתר השבוע: אין מאכל השבוע: שוםדבר ספר השבוע: "ארוכה הדרך למטה" שסיימתי סוף סוף ו"תמיד אדם" סרט/סדרת השבוע: אמריקן איידול תמונת השבוע: אין

Nights Unseen

New member
חלמתי שמארקו הוא דוד שלי והוא דובר עברית :{

וזה היה נראה ככ מציאותי ]; שיר/י השבוע של ווית'ין: אין לי מושג שיר/י השבוע לא של ווית'ין: TFT של נייטוויש אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: הרבה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תעודה סבירה אתר השבוע: http://www.radio.rockil.co.il/
מאכל השבוע: - ספר השבוע: Then he ate my boy entrancers - Loise Rennison סרט/סדרת השבוע: השנים הטובות {: תמונת השבוע:

וואו ביום רביעי?! ../images/Emo2.gif

בהצלחה ענקית!
שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ, בעיקר מהאחרון.. TTBTR, TH, TC, OSH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: the cranberries-zombie, you and me נדבקתי אליהם בטירוף
nightwish-TPATP,GLS, MOH naglfar-harvest, odium generis humani lacuna coil-fragile, devited, closer, within me, tight rope elis- כל האחרון שלהם אלבום השבוע: elis-griefshire מה את/ה שומע/ת עכשיו: draconian- cthulu rising שהרגע נגמר דבר טוב שקרה השבוע: הוא נגמר
דבר רע שקרה השבוע: שום דבר ספציפי, אבל לא היה השבוע הכי מלבב
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ אין לי מושג אתר השבוע: אין מאכל השבוע: קרעפלך מהסנטר
ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך.... (וגם חצוצרה בואדי בשביל שיעור ספרות
) סרט/סדרת השבוע: כרגע אין, אבל עוד מעט זה יהיה אבודים, ורודף העפיפונים. תמונת השבוע: אין סופ"ש נעים ורגוע (!) לכולם

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Deceiver of Fools שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lacuna Coil - Swamped אלבום השבוע: Tori Amos - Boys for Pele מה את/ה שומע/ת עכשיו: - דבר טוב שקרה השבוע: - דבר רע שקרה השבוע: - משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ----- אתר השבוע: deviantART מאכל השבוע: מלאווח ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: הישרדות אני מניחה תמונת השבוע:

מקום חמישי../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Hypnotize-System Of A Down אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: Take Me Away - Seether דבר טוב שקרה השבוע: 95 באנגלית
, רודף העפיפונים (
), שבוע אופקים, תעודת זהות!^^ דבר רע שקרה השבוע: 50 בבוחן בלשון ו0 בהיסטוריהXDD משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סוויני טוד?P: אתר השבוע: מאכל השבוע: שוקולד!
ספר השבוע: שוב לא קראתיOם סרט/סדרת השבוע: נמלטים, אבודים, הישרדותXDD תמונת השבוע: הכתר!#

theEscapist

New member
......

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הפסקול של סויני טוד. Love hurts-incubus אלבום השבוע: הפסקול של סויני טוד? מה את/ה שומע/ת עכשיו: delain-see me in shadow, אקוסטי
דבר טוב שקרה השבוע: לא כזה הרבה... 100 בפרויקט, שזה טוב
מחמאות מאנשים.. דבר רע שקרה השבוע: חברים שלי מתמוטטים נפשית אחד אחד=\ אחת פורצת בבכי במסדרון, אחת הייתה החודש במצב רוח מוזר כמעט לכ החודש, אחר חתך לעצמו את היד. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אלוהים, תעשה ששבוע הבא יגמר ואני עדיין אהיה בחיים אתר השבוע: פורום נייט מאכל השבוע: לא יודעת ספר השבוע: color of magic, משו כזה. טרי פראצ'ט. סרט/סדרת השבוע: המספריים של אדוארד
תמונת השבוע: ->

אע, אני רוצה לראות את הסרט הזה../images/Emo99.gif

וגם את סוויני טוד
חתך לעצמו את היד? |:

SheWillBeLoved

New member
never let me gooooo

שיר/י השבוע של ווית'ין: שעת הבדידות שלנו שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דה לאסט סונג... - אוו, מבול - קרן פלס D:
אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: ניקלבק - פאר אוואי, ועולות בי זכרונות
דבר טוב שקרה השבוע: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתמולXDDD מצב כאפית לכמה שעות טובותXD דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פורים מתקרב אעאע D: אתר השבוע: פייסבוווווק מאכל השבוע:
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע: לאאאאא הייתה.

Fairywitch

New member
SOLEMN זה לא בדידות../images/Emo3.gif

SOLEMN= רְצִינִי, כְּבַד רֹאשׁ, כְּבַד מִשְׁקָל; חֲגִיגִי, טִקְסִי; מעורר כבוד (תודה למורפיקס). סורי, חייבת להיות לפעמים המבוגרת האחראית פה. והספרנית

SheWillBeLoved

New member
../images/Emo11.gif ביזיון!

האמת שאף פעם לא בדקתי את פירוש המילה, פשוט הנחתי שזה...בדידות. D: ועדיין, לא כולם צריכים להיות מודעים לבורות שלי

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגרולי=כבד משקל.

מצחיק שאת המילה הכי הגיונית ופשוטה לא חשבו לרשום במורפיקס

אזירפאל

New member
עונה בפעם האחרונה בתור אזרח ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני של Porcupine Tree, רדיוהד וגם איה כורם - הסוף של הסיפור.
מה, זה שיר חמוד
אלבום השבוע: In Absentia של פורקיופיין טרי וכל האלבומים של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Four Minute Warning של רדיוהד. דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר.
אבל בטוח קרה משהו... דבר רע שקרה השבוע: שבוע אחרון לפני הגיוס.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין!!!!!!! טוב, נגיד שזה טוב שהגיוס סוף סוף מגיע כי כבר נמאס לי לחכות.
אתר השבוע: כל מיני. מאכל השבוע: ג'חנון!
מהיום. ספר השבוע: תכננתי לקרוא הרבה לפני הגיוס ולא ממש הלך לי.
סרט/סדרת השבוע: סוויני טוד. אמנם ראיתי אותו בשבוע שעבר אבל הוא לא יוצא לי מהראש. ברגע שאני חייל אני הולך שוב (כי אז תהיה לי הנחה
). אה, וראיתי השבוע את "בופור" בפעם הראשונה וממש ממש אהבתי. סדרה - העונה הראשונה של Weeds, כי קיבלתי מתנה את ה-DVD
והישרדות. תמונת השבוע: אין.

למעלה