סופשבוע

EK007

New member
עוד שבוע נשרף :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: HOS שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica - cry for the moon אלבום השבוע: נממ..אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Epica - Cry for the moon דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי את הכסף מהעבודה [= הרבה כסף.. דבר רע שקרה השבוע: שמעתי כמה סיפורים דיי מפחידים משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ללכת לים סופסוף.. אתר השבוע: Facebook.com אני פשוט מכור מאכל השבוע: דובשניות ספר השבוע: --- סרט/סדרת השבוע: היפה והחנון ציטוט השבוע: "אני אולי נראית כמו שפנפנת פלייבוי, אבל אני לא טיפשה!" (אולה, טיפשה, "היפה והחנון") תמונת השבוע: ---

A t a s h i

New member
טיהי. D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Somewhere.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Bring Me to Life ו-Even In Death (Acoustic) של Evanescence.
אלבום השבוע: Evanescence - Fallen. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Evanescence - Sweet Sacrifice. דבר טוב שקרה השבוע: ימי הולדת למורניות. D: דבר רע שקרה השבוע: מתחרטת שלא נסעתי לים עם חברים. :/ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מסיבת 18!!~ אתר השבוע: פייסבוק.
מאכל השבוע: לא יודעת. :ם ספר השבוע: כלום. סרט/סדרת השבוע: 'גולשים בזמן'. ציטוט השבוע: אה. תמונת השבוע: אה.

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifוואי, איך אהבתי גולשים בזמן

כשהייתי ממש קטנה. אוונסנס3>

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifשבוע טוב :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: Running Up That Hill שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יעשה שלום- השיר מהפרסומת בגרסה המלאה. אפרת גוש – תמיד כשאתה בא Linkin Park – Step Up Alanis Morissette – Perfect
Muse– Bliss Fort Minor – Remember the Name דבר טוב שקרה השבוע:הייתי בחו"ל והיה כיף. דבר רע שקרה השבוע:התאכזבתי מכמה אנשים. חברה שלי בחו"ל להרבה זמן יחסית, ואני ממש מתגעגעת. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:וואי, מה זה כלום. אולי בעזרת השם אני אעשה תיאוריה. מאכל השבוע:לחם עם צ'יפס, כי זה מה שטחנתי כל טורקיה. כל כך חסר לי חומוס>< ספר השבוע:משחק המשאלות. ממ.. ספר מוזר. סרט/סדרת השבוע:אחים ואחיות
ציטוט השבוע: היה ריח של גז במלון וזה קצת הטריד אותנו. [קצת מבאס אם המלון יחליט להתפוצץ או משו, כל הבגדים שלי שם
] אז הלכנו לקבלה. המזכירה או מה שהיא לא תהיה, בתגובה: "oh. it's ok- the sex is flying" או שהטורקים ממש סוטים, או שהיא לא יודעת אנגלית. Oם תמונת השבוע: תמונה שצילמתי יחסית מזמן.

Nights Unseen

New member
הוהוהווווווווו פולינג אין & אווטטטט

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אנד אווט אוף לאב - שארון והדיג'יי אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: In & Out of Love - Sharon Den Adel & that DJ דבר טוב שקרה השבוע: כלום למען האמת דבר רע שקרה השבוע: גם כלום משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לאדעת. משהו אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: הארי פוטר 4 סרט/סדרת השבוע: כל סרטי ה"פ ציטוט השבוע: אלה: "איזה מוזר זה שיום אחד יצא לי חלב מהציצי. טוב, מילא חלב מהציצי. בן אדם הפות:|" מיצי: "היה את הקטע שאיציק הוריד את המכנס... ואני הייתי: ... גם לי יש את הבוקסר הזה:|" [מי שראה היפה והחנון יבין
] תמונת השבוע:

^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Brave - Dry Cell דבר טוב שקרה השבוע: אתמול התחלתי את הפאזל שלי ושלשום תליתי פוסטרבאפי ^^ דבר רע שקרה השבוע: לא יודעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: באפי חדש D: אתר השבוע: - מאכל השבוע: שוקובו? לא יודעת ספר השבוע: ארבע ההסכמות סרט/סדרת השבוע: מארי אנטואנט+החוק ע"פ ג'ורג'יה+שוברות הלבבות/אנג'ל+המומינים+מכושפות ציטוט השבוע:
(משבוע שעבר אבלא נורא) אבא שלי כשהוא הלך לישון בחדר של אח שלי: אני הולך לישון עם הדגים.
TSKURI WARAI אומר/ת (20:04): המנהלת של רנה קסין בשיחה יחד עם מנהלי צומת ספרים TSKURI WARAI אומר/ת (20:04): וזה הולך ככה: "D<<<<<<<<<<<<<<<< " TSKURI WARAI אומר/ת (20:05): "DDDDDDDDDDDD<<<<<<<<<<" "הו כן!!11DDDD<<"
ממכושפות: I really like this whole 'think it and it happens' deal. I mean, just think of the time we could save not chanting. מאנג'ל:
The idea of a vampire in a white hat probably seems a little give-me-a-break-y.
This is getting ridiculous. The first assassin kills the second assassin, sent to kill the first assassin, who didn't assassinate anyone until we hired the second assassin to assassinate her.
-It seems you're taking this personally. -She tried to shoot my own personal back, so yeah. -
Cordelia says you've saved the world. -Couple times I helped. But I almost had it sucked into Hell once, too.
Someone oughta create a Intra-Demon Dating Base. You know, like ArchFiend.org - Where the lonely and the slimy connect! תמונת השבוע: - הודגש באמצעות מדגישומטיק

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifיו מכושפות../images/Emo99.gif

איך בא לי לקנות את הדיוידי של זה, מזמן לא ראיתי. וגם אנג'ל
וגם המומיניםXDD

Liquid Dreams

New member
זוער ;[

אח שלי יורד עליי שאני רואה את המומינים ;[ כי אני מקליטה את זה ;[ ואוף ;[ תגידי לו שזה לא מפגר! ;[

עונה באיחור

שיר/י השבוע של ווית'ין: פורגיבן, סאמוור, וג'יליאן כרגיל
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: the gatheringgggg!!!! בעיקר rollercoaster, sand and mercury, in motion 1&2, strange machines,on most surfaces ויש עוד הרבה חח אלבום השבוע: the gathering- mandylion, if_then_else, ו- nighttime birds מה את/ה שומע/ת עכשיו: the gathering- elanor דבר טוב שקרה השבוע:לא זוכר דבר רע שקרה השבוע: הרבה. יותר מדי, ובעיקר ביומיים האחרונים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב אתר השבוע: אין מאכל השבוע: בולונז
ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: ביג לבובסקי!! ציטוט השבוע: אין. לא כרגע לפחות
תמונת השבוע: _ המשך סופ"ש נעים לכולם, ושבוע טוב

Fairywitch

New member
עוד סופ"ש נגמר../images/Emo7.gif

גם בפורומים שאני מנהלת "הפורומים החדשים" הזה עדיין בצמרת
הרשימה הזאת כנראה מתעדכנת אחת לרבעון
שיר/י השבוע של ווית'ין: Blooded, Hand of sorrow שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Bob Dylan - My back pages אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: את מפזר הקור פועל. דבר טוב שקרה השבוע:פנה אליי חתיך על בגובה 1.96
דבר רע שקרה השבוע:הוא התגלה כסוטה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אני הולכת ל"וול-אי"
אתר השבוע:
מאכל השבוע:מוזלי. ספר השבוע:"המים שבין העולמות", "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן". סרט/סדרת השבוע:"מסע אל בטן האדמה" - 3D. ולראות את זה בסינמול במפרץ חיפה היה חוויה מדהימה
ציטוט השבוע:"איי לולי לולי" (עזבו, הומור פנימי). תמונת השבוע:מגנט שעיצבתי לכנס מיתופיה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה