סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif סופשבוע ../images/Emo105.gif

כמה זמן לא פתחתי את הפינה.
אז מה נשמע, חבר'ה? איך עבר השבוע שלכם? פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש מיי כמיקל רומנס הפורומים החדשים (עדיין?!) אופנה אלטרנטיבית אוונסנס השאלון: (המקורי שלנו ולא המועתק מפורום נייטוויש) שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif המציפנים - TOP 10 ../images/Emo41.gif

(44) ZuLi90 (47) Learn To Fly (68) bachner1 (69) Lily SonataArctica (77) Ice Queen 7 (84) Fairywitch (95) Brombit (121) מגרש השוודים (126) אטומיק בייגל (191) TheImpactBoy
o_O

Furyhound

New member
פיא כמה זמן לא הגבתי פה

שיר/י השבוע של ווית'ין: Candles!!!! שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Estatic fear - Chapter 4(IV אלבום השבוע: Opeth - Watershed!!! התלהבות יוצאת ממני בכמויות עכשיו מה את/ה שומע/ת עכשיו: בשנייה הזאת death Flesh and the power it holds דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את המבחנים האיכסים! עכשיו למבחן החרא דבר רע שקרה השבוע: אני שונא ללמוד. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אמממ היה משהו, סתם לעשות קצת חיים בתוך הלימודים אתר השבוע: סתם פורומים בתפוז... מאכל השבוע: זה משקה, אבל מילקשייק הוא די מאכלי. ספר השבוע: אני בור ועם הארץ כבר תקופה ארוכה, הבעיה שברגע שאני קורא ספר, אני לא עוזב אותו, אז זה או לקרוא ולקרוא או לא לגעת בספר בכלל. סרט/סדרת השבוע: batman! לא כי אני מיינסטרימי, אלא כי סוף סוף גאונות במיינסטרים, אבל את האמת זה היה שבוע שעבר, אתמול ראית המסור 4. קשה להם להפתיע ולהלהיב כבר... ציטוט השבוע: Hello! תמונת השבוע:

Amir Noy

New member
לדעתי לא כ"כ

אהבתי יותר את בלאקווטר פארק, אולי בגלל ההשפעות של סטיבן ווילסון שגם שר טיפה בחלק מן השירים. באלבום החדש קצת חסר ה"טאץ" של ההפקה שלו לטעמי.

אזירפאל

New member
Apres Moi

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Radiohead - Last Flowers Regina Spektor - Field Below Regina Spektor - 20 Years of Snow Regina Spektor - Apres Moi Regina Spektor - Summer In The City (כן, קניתי אלבום חדש של רג'ינה ספקטור...
) ועוד כל מיני רנדומליים. אלבום השבוע: Begin To Hope של רג'ינה ספקטור. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד. אני מניח שנהיה יותר נחמד בבה"ד 10, אז זה טוב.
דבר רע שקרה השבוע: להיות ממתין לקורס זה לא שוס, וגם יש לי כאבי שיניים. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתסתיים תקופת ההמתנה? אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: פטוצ'יני ברוטב ארביאטה
|הומו| ספר השבוע: "לשרוד עם זאבים" של מישה דפונסקה. סרט/סדרת השבוע: Weeds ובטי המכוערת. ציטוט השבוע: אין. תמונת השבוע: אין.

Liquid Dreams

New member
בואנה, weeds הזאת ;[

אני לא סובלת את הסדרה הזאת ובכל זאת התמכרתי לשידורים החוזרים בימי שישי בלילה ;[

אזירפאל

New member
../images/Emo2.gif העונה הכי טובה ../images/Emo45.gif

אבל רגע, את לא קצת צעירה בשביל זה (בלי לפגוע כמובן)?

Liquid Dreams

New member
XD

אוי, זה גס
הממ, האמת שהסיבה העיקרית שלא אהבתי את הסדרה היא שהיא מאוד גסה. אבל התגברתי על זה, לא מפריע לי.
[אם היית לומד עם חוליגנים כמו אלה שאני לומדת איתם גם לך לא היה מפריע
]

Ice Queen 7

New member
התגעגעתי לשאלון הרגיל ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: Aquarius שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Gethsemane, The Pharaoh Sails to Orion לא זכרתי איך מאייתים "פרעה" אז העתקתי את השם של השיר, שהעברתי מהאלבום למחשב, וזה היה מאויית בו Pharoah שזה לא נכון
מוזר אלבום השבוע: Oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: יונים דבר טוב שקרה השבוע: נגמר השבוע השני של התנ"ך דבר רע שקרה השבוע: כמו בשבוע הקודם וכמו בשבוע הבא.. זה שקמתי כל יום ב7 אחרי שנרדמתי הרבה יותר מדי מאוחר.
ואז הלימודים >_> משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: השבוע האחרון של תנ"ך!!! אם לא מחשיבים את ראשון-שני של השבוע שאחרי זה שיהיו ימי מרתון, בשלישי הבגרות אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אמא שלי הכינה רוטב בולונז ומסתבר שזה טעים, במיוחד עם פתיתים P: ספר השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים סרט/סדרת השבוע: באפי! ציטוט השבוע: הפעם כשהיה משהו שהצחיק אותי ושרציתי לזכור שמרתי בקובץ טקסט.
אז- "You've got guts. I think I'd like to slice you open and play with them." (מבאפי) - "ויאמר אלוהים ננה בננה: ויבואו נביאי הבעל ויאמרו אמאשך: ויאמר אלוהים אין לי אמא, תאכלו בולבול!" (סאלי, אחרי שסיפרתי לה על משהו שלמדתי באותו יום בתנ"ך ועל זה שאלוהים עשה ננה בננה למישהו) - "אח של הדר הוריד את המכנסיים בגלל זכרון '-' " (שוב סאלי, מי שראה ביום רביעי את עוז מ"היפה והחנון" יבין
) - (על זה שידיד של זאת עם הכינוי המצונזר הומו) (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:54): היי **** את לא תוכלי להתחתן איתו :{ (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:54): אלא אם תרצי שהוא ינהל רומנים מהצד :{ Mitsi אומר/ת (00:55): לא סתם מהצד,מאחורה!!1
Mitsi אומר/ת (00:55): ~בורחת~ |כינוי מצונזר| אומר/ת (00:55): תברחי רחוק
- Kinky Liki אומר/ת (23:15): יש לי צמיגים (ואת זה יבין מי שראה אותה פעם, היא שלד :| ) תמונת השבוע: אין

Ice Queen 7

New member
"מחצית שלישית"

זו מן תוכנית שבה לומדים בחופש הגדול מקצוע מסויים מרוכז במשך חודש ובאוגוסט ניגשים לבגרות שלו. אז אני לומדת תנ"ך כי לא ניגשתי השנה

Brombit

New member
"מאכל השבוע" זה הבדל מספיק גדול ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

Amir Noy

New member
קאווהבאנגה

שיר/י השבוע של ווית'ין: See Who I Am שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Bush - Swallowed ועוד כמה של פלויד. אלבום השבוע: סיסטמטיק כאוס של דרים. דיסקוגרפיה של קווין ושל פינק פלויד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Head Automatica - Beating Heart Baby דבר טוב שקרה השבוע: - דבר רע שקרה השבוע: - משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש סוף כל סוף. אתר השבוע: לא הייתי כמעט בבית, עבודה ולהפרד יותר מידי מאנשים שטסים. מאכל השבוע: סושי בטמפורה. מעדן פשוט. ספר השבוע: סיפורי האוטורי! סרט/סדרת השבוע: - ציטוט השבוע: "לאימואים חרמנים עומד הפוני ולא ה***" (בהקשר המתאים כמובן.) תמונת השבוע: הייתי שם תמונות שיעמום מהעבודה שציירתי אלבומים של פלויד..אבל עזבו.

למעלה