התגעגעתי לשאלון הרגיל ^^
שיר/י השבוע של ווית'ין: Aquarius שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Gethsemane, The Pharaoh Sails to Orion לא זכרתי איך מאייתים "פרעה" אז העתקתי את השם של השיר, שהעברתי מהאלבום למחשב, וזה היה מאויית בו Pharoah שזה לא נכון
מוזר אלבום השבוע: Oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: יונים דבר טוב שקרה השבוע: נגמר השבוע השני של התנ"ך דבר רע שקרה השבוע: כמו בשבוע הקודם וכמו בשבוע הבא.. זה שקמתי כל יום ב7 אחרי שנרדמתי הרבה יותר מדי מאוחר.
ואז הלימודים >_> משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: השבוע האחרון של תנ"ך!!! אם לא מחשיבים את ראשון-שני של השבוע שאחרי זה שיהיו ימי מרתון, בשלישי הבגרות אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אמא שלי הכינה רוטב בולונז ומסתבר שזה טעים, במיוחד עם פתיתים P: ספר השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים סרט/סדרת השבוע: באפי! ציטוט השבוע: הפעם כשהיה משהו שהצחיק אותי ושרציתי לזכור שמרתי בקובץ טקסט.
אז- "You've got guts. I think I'd like to slice you open and play with them." (מבאפי) - "ויאמר אלוהים ננה בננה: ויבואו נביאי הבעל ויאמרו אמאשך: ויאמר אלוהים אין לי אמא, תאכלו בולבול!" (סאלי, אחרי שסיפרתי לה על משהו שלמדתי באותו יום בתנ"ך ועל זה שאלוהים עשה ננה בננה למישהו) - "אח של הדר הוריד את המכנסיים בגלל זכרון '-' " (שוב סאלי, מי שראה ביום רביעי את עוז מ"היפה והחנון" יבין
) - (על זה שידיד של זאת עם הכינוי המצונזר הומו) (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:54): היי **** את לא תוכלי להתחתן איתו :{ (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:54): אלא אם תרצי שהוא ינהל רומנים מהצד :{ Mitsi אומר/ת (00:55): לא סתם מהצד,מאחורה!!1
Mitsi אומר/ת (00:55): ~בורחת~ |כינוי מצונזר| אומר/ת (00:55): תברחי רחוק
- Kinky Liki אומר/ת (23:15): יש לי צמיגים (ואת זה יבין מי שראה אותה פעם, היא שלד :| ) תמונת השבוע: אין