נתושקי????

בנצ100

New member
את רוב שרציתי לומר כבר אמרתי...

ובכל זאת, אם הנושא עלה כאן, בפורום, ולא במסרים, אז אומר לך גם כאן: נורא רציתי לפגוש אותך. והגעתי עמוסת ציפיות מהמפגש. ידעתי שזה בעצם כבר מעין מפגש אמהות, ושכולן מכירות אחת את השניה, ובמחשבה אחורה, אני מצטערת שלא התרעתי. קיוויתי שיהיה לנו זמן לדבר, ויוגב שבד"כ עצמאי בשטח, יהנה בחברת עוללי הפורום. התוכנית קצת השתבשה לי, והרגשתי עצובה, כי ראיתי שאת לא מרגישה בעניינים, ושקל יותר לכל אחת לשקוע בהתנהלות של דאגה לקטנים, ושאחרי "היי, אני X מי את?" השיחה לא ממשיכה. ובאמת מאוד קשה לנהל שיחות עומק בפורום כזה. אולי בגלל זה גם אנחנו, שעברנו יחד את המסלול מהאובדן עד לכאן, כבר כמעט לא מדברות על זה במפגשים, למרות שכאן בפורום הנושאים האלו בהחלט עולים. כל אחת עוד מרגישה את הכאב, אבל נוח יותר להוציא אותו כשהילד ישן, בצד, בשקט, ולא כשאני אמורה לחייך לצידו ולגרום לו להרגיש הכי מאושר בעולם. אז מהצד - מפגש כזה נראה כמו מפגש של פורום הבורדרים (הריון ולידה) ובכלל אין לדעת מה מתרחש מאחוריו. רק ההיכרות העמוקה מגלה כמה המסכה הזו דקה, וכמה מאחורי כל אמא מאושרת שעוסקת עכשיו ב"מאיפה קנית את הגרביים האלה? בפוקס קידס?" יש נשמה מיוסרת שעברה דרך ארוכה. ואני נורא שמחה לקרוא, שאלו שהצטרפו במהלך הדרך, חוו את חווית הפגישה הראשונה הקשה, אבל מדווחות שהשנייה כבר טובה יותר - ואח"כ בכלל מרגישים בעניינים. יש כאן קבוצה סגורה, שמוכנה בהחלט להיפתח ולקבל בנות נוספות, זה רק לוקח קצת זמן. אבל ההשקעה שווה, כי יש כאן נשים שלא מוצאים במקומות אחרים. אז אני מקווה שלא תתייאשי מאיתנו, שתשמחי להשתתף, במינון שירגיש לך הכי נכון, ושתוך מפגש אחד או שניים - כבר הכל יהיה מאחורינו. אני חייבת מפגש לתיקון, נכון? אז יש הצעות למתי? המיקום - בדירה אם אחה"צ ובדשא למטה אם בוקר שישי או שבת (אבל אז שחר ונוריה לא יבואו...).

noaagr

New member
אולי מדי פעם אפשר לעשות

מפגש בלי הגורים, רק לאמהות כדי שנוכל לדבר מבוגרית קצת ולהכיר יותר לעומק.

נתושקי

New member
עדי יקרה מאוד ../images/Emo24.gif

תודה על הכל! על המסרים והאכפתיות והתגובה גם כאן. את מקסימה! כפי שכתבת וכפי שכבר כתבתי לך, גם אני הגעתי עמוסת ציפיות למפגש, וכנראה שגם קיויתי שתהיה הזדמנות לדבר על האובדן (ומאוד חיכיתי לפגוש אותך פנים אל פנים) והתאכזבתי. במבט לאחור ברור לי שבמפגש כזה, בו כולן באות עם האוצרות המתוקים שלהן לא מתאים לשבת ולבכות על מה שעדיין בוער בפנים וכולן מתרכזות בשמחת הפגישה ובהתרגשות שמעוררים התינוקות המקסימים וזה רק טבעי שכך זה יהיה. אני גם יודעת כמה רע הרגיש יוגי באותו יום ולא רוצה שתקחי על עצמך אחריות למה שקרה. האמת שעד היום ועד ל"דיון" הזה לא חשבתי שאנסה לבוא לעוד מפגש, אבל עכשיו אני חושבת שאולי באמת כדאי לנסות שוב. העובדה שגם אחרות חוות את המפגש הראשון באותו אופן מבהירה לי שזה חלק טבעי מהדינמיקה של העניין ודי ברור לי שההשקעה שווה - אחרת לא הייתי כאן מלכתחילה, ואולי דווקא בגלל זה, בגלל הציפיה ובגלל הרצון העז להשתייך ולהתחבר לנשים שכל כך מצאו חן בעיני בהיכרות הוירטואלית, מפח הנפש היה גדול עוד יותר. אז, מבחינתי, אפשר לנסות שוב... בשלושה שבועות הקרובים יהיה לי קשה, אבל אחר כך - אני פתוחה להצעות. יקירתי, שולחת לך חיבוק גדול ומקווה שנדבר/נתראה בקרוב.

סינטה1

New member
נתושקי יקרה ../images/Emo24.gif

לא נכחתי באותו מפגש אבל אני מבינה מצויין את תחושתך. לפעמים בלהט העניינים אנשים לא שמים לב ואת צריכה אולי קצת יותר "להדחף" לתוך העניינים. אני בטוחה שבמפגש הבא הכל יהיה נעים יותר.

נתושקי

New member
סינטה - תודה ../images/Emo24.gif

את צודקת, אבל קשה "להידחף" כשחשים לא שייכים ויותר קל פשוט לוותר... באמת מקווה שהפעם הבאה תהיה יותר מוצלחת...

טאניוש

New member
לא הייתי באותו מפגש

כמו נתי, הייתי רק במפגש אחד (בלי שום סיבה רגשית דוקא, אך ורק בגלל קושי פיזי להגיע). אכן הרגשתי קצת "בחוץ", אבל בדיוק כמו שאמרו לך כבר, בנות שנפגשות הרבה באופן טבעי מפתחות יחסים קרובים יותר. אם תגיעי למפגשים תרגישי אחרת. ואם תחליטי שלא- הפורום הזה עדיין בית.

נתושקי

New member
טאניוש, תודה!

את צודקת, זה טבעי שכך יהיה ואולי זה עוד ישתנה... ונכון - הפורום הזה באמת מרגיש כמו
- ועכשיו הרבה יותר.

2קשת

New member
אני כל כך מצטערת ../images/Emo24.gif

עצוב לי כל כך שהרגשת ככה, שבלהט המפגש לא שמתי לב ולא הייתי רגישה מספיק אלייך. נכון שככה חוו כמה מאיתנו את המפגש הראשון, אבל אני מתארת לעצמי שזה קשה פי כמה כשאת היחידה שבאה "בלי", ומעצים או מחזיר לתחושה קשה מאוד של "ידיים ריקות", אפילו שהן לא. אני שמחה שבאת קצת לפני כולן ויצא לנו לדבר כי את באמת מקסימה ואני מקווה שלא תתייאשי מאיתנו ותישארי. כי גם אם בהמולת מפגש לא השכלנו להראות לך את זה, אנחנו באמת שמחות (מאוד!) להכיר כל אשה נוספת שמצטרפת לחוף המבטחים הקטן שלנו כאן.

נעיתה

New member
נטושקי יקרה,

אני מבינה לליבך, גם אני הגעתי פעם ראשונה למפגש, ישבנו אחת לייד השנייה ושתקנו גם כי התביישתי והרגשתי כל כך לא שייכת וגם כי אחת הבנות במפגש ניגשה אליי ושאלה.."זה התינוק עם הכתם?"רציתי לענות לה שלא, זה דורון אבל פשוט נאלמתי דום... לא חשבתי שדווקא במקום החם הזה אני ארגיש כל כך רע. בכל מקרה אני מבינה מהשרשור הנל שלא כדאי לוותר וזה הכל עניין של זמן והכרות. תולו תודה על החולצות הן להיט

7נתי7

New member
מזדהה איתך../images/Emo24.gif וחושבת שאת

אמיצה. היתי במפגש אחד הרגשתי כמוך למרות שבאתי עם מילקי מאז לא חזרתי אבל לא אמרתי כלום,רק לטינרקבל. יותר נוח לי בוירטואליות מאחלת לך מפגש שני טוב יותר,אם יהיה כזה אולי אקבל ממך השראה....

נתושקי

New member
הי נתי,

יש משהו מרגיע בידיעה שאני לא לבד בתחושה הזו ואולי באמת צריך לנסות שוב...תודה על ההזדהות ועל החמימות שתמיד עולה מההודעות שלך.

נתושקי

New member
נעיתה יקרה,

ראיתי שהרגשת שם לא טוב, לא ידעתי שגם את לא מכירה אף אחת, אבל ראיתי שלא היה לך מצב רוח... ניסיתי קצת להתקרב (ואפילו החזקתי טיפ-טפונת את דורון המתוק שלך) אבל לא הרגשתי נוח לשאול אותך מה קרה... עכשיו אני מצטערת על כך. צר לי שכמוני, הרגשת רע במקום שאמור להיות הכי מבין וחם, אבל, אני באמת מקווה שהפעם הבאה תהיה נעימה יותר לכולנו. מחזיקה לך אצבעות לשרשור שלמטה ומקווה שהכל בסדר.

תולו

New member
נעיתה

התודות הן לבנצ, שהורישה לי אותן, אבל אני שמחה לשמוע. תהני מתוקה

נתושקי

New member
קשת ../images/Emo24.gif

אל תרגישי לא טוב, היית עסוקה בלארח את כולן ולא היה לך זמן לשים לב בזמן המפגש. קיבלת אותי יפה כשהגעתי ושמחתי שהיה לנו קצת זמן לדבר לפני שכולן הגיעו (ויש לך ד"ש מליאור)... כל כך נכון מה שכתבת, לא חשבתי על זה, אבל כנראה שגם העובדה שהייתי בלי הילדים שלי העצימה את התחושה הקשה ואולי החזירה אותי באיזה אופן מוזר לזמנים שבהם הייתי אחרי האובדן ולפני הלידות הבאות והרגשתי ריקנות איומה בכל פעם שנקלעתי לפורום של הורים וילדים (נזכרת עכשיו במסיבת יום הולדת של בן של חברים, שעשיתי טעות והלכתי אליה ובכיתי בחוץ כל המסיבה). תודה על התגובה הרגישה והחמה שלך ותודה על האירוח בביתכם המקסים.

happy

New member
אוי נתושקי יקרה

כל כך עצוב לי שהרגשת כך. אני כל כך מקווה שתגיעי לפגישה הבאה. אני מסכימה שלפגישה עם תינוקות יש דינאמיקה משלה. וקשה מאוד להצליח ולפתח שיחות של מבוגרים כי אין לך יותר מכמה דקות של שקט. אם יש הענות אפשר לעשות מפגש רק שלנו בלי הפשושים. נתושקי אני מאוד אשמח עם תמשיכי להגיע ותמשיכי לכתוב כאן. אני בטוחה שבמפגש הבא תרגישי הרבה יותר בנוח. לא יודעת אם זה עוזר שאני אומר שגם שאני נפגשת עם חברה אחת והילד שלה השיחה בורחת רק לשיחה על קטנים.

נתושקי

New member
תודה happy

על התגובה החמה והרגישה, שנותנת חשק להמשיך לכתוב כאן ולהגיע למפגשים הבאים. נראה לי שאנסה... את צודקת, גם כשאני נפגשת עם חברה עם ילדים זה כך. אולי עכשיו קצת פחות כי הם גדלו קצת, אבל זה בהחלט טבעי ונכון, אבל כנראה שאיכשהו, בגלל המאפיין המיוחד של כולנו כאן והעובדה שמה שהפגיש אותנו מלכתחילה הוא האובדן ציפיתי (בטעות) שזה יהיה אחרת. כנראה פשוט לא באתי מוכנה והייתי צריכה לשאול קודם מה קורה בתוך מפגש כזה ואז אולי הייתי מרגישה אחרת. בכל אופן, אחרי התגובות של כולן - אני באמת מרגישה רצויה ושמחה ששיתפתי אתכן במה שחשתי.

נתושקי

New member
תודה לכולכן - חברות יקרות

הרגשתי צורך לענות לכל אחת באופן אישי ועכשיו הדף של הפורום נראה כאילו איזו גראפומאנית השתלטה עליו וה"ניק" שלי מופיע כל כך הרבה פעמים שזה כבר מביך...
מקווה שתקבלו זאת בהבנה ומבטיחה לא לחזור על כך לעתים קרובות... רוצה להודות שוב לכולכן על שעניתן ברגישות ובאכפתיות ונתתן לי הרגשה כל כך טובה של
. אתן באמת "חבורה" יוצאת דופן של נשים חמות וחכמות ורגישות ומקסימות ואני שמחה שמצאתי אתכן. מקווה שאכן אוכל להרגיש חלק מכן. תודה!!!

תמי ס

New member
נתושקי

אם יש משהו שממש משמח אותי, זה השרשור הזה. לא משמח אותי שהרגשת רע, משמח אותי שנכתבו כאן דברים אמיתיים מלב אל לב, משמח אותי שאובחנה בעיה, בעיה כואבת, וכולן כאן כתבו והבהירו, חלק הסבירו שהרגישו בעבר ממש כמוך, וכולן חיבקו אותך וגרמו לך לרצות להישאר איתנו. את תוספת מבורכת ביותר לפורום שלנו, לא הייתי סולחת לעצמי אם היינו מאבדים אותך בגלל אי הבנה. שולחת לך
גדול גדול, ושמחה שבחרת לתת לנו את האפשרות להכיר אותך שוב.

תמי ס

New member
ו... רציתי להוסיף עוד משהו

לפני ש"קראתי" לך בתחילת השרשור הזה, תהיתי ביני לביני אם לכתוב לך מסר או לנסות לקרוא לך מעל דפי הפורום, בסופו של דבר בחרתי לעשות זאת בפורום כי צפיתי שיעלו דברים ותזכי לתגובות. אני נדהמת מעוצמת התגובות ומעוצמת הרגשות שהתגלו כאן, לא תיארתי לעצמי שיהיו כה הרבה ועכשיו כשאני רואה זאת אני מבינה כמה היינו זקוקות ל"הוצאה לאור" של הדברים. לילה טוב (תודי שעכשיו הוא הרבה יותר טוב

noaagr

New member
תמי

ממש הוצאת לי את המילים מהפה... גם אני מאוד שמחה שהיה מקום לומר את הדברים שאולי היו צריכים להיאמר קודם ואז היינו חוסכות אי נוחות למשתתפות החדשות. הופתעתי לגלות שהתחושה הזו משותפת להרבה מהמשתתפות, אני מקווה שבמפגשים הבאים התחושות יהיו שונות.

למעלה