../images/Emo140.gifידעתי!../images/Emo24.gif
ולא בנימה פולנית, אלא פשוט ידעתי שקרה משהו בזמן המפגש שפגע בך. כל כך לא רציתי שזה יקרה, את אשה חמה ומקסימה, נורא רע לי שכך את מרגישה. כשהגעתי, היית כבר שם, ראשונה, התחלנו לדבר ואז אט אט החלו כולן להגיע עם התינוקות, ההמולה הייתה גדולה, מפעם לפעם העפתי עין וראיתי אותך מתרחקת-נסגרת מרגישה לא שייכת, ולא ידעתי מה לעשות על מנת לתת לך להרגיש רצויה, ואת
רצויה ועוד איך רצויה!!! אני רוצה רגע לנסות ולהסביר, כולנו מכירות זו את זו עוד מתקופת האבדן ומתקופת ההריון, נפגשנו הרבה פעמים, גם לפני ההריונות וגם במהלך ההריונות, ועתה להיפגש יחד עם כל יצירות המופת בזרועותינו זה כל כך מרגש, ואנו עסוקות בלראות ולהיראות, לבחון זו את הפלא של זו, ובכלל, מפגש עם הקטנים הוא שונה ממפגש בלעדיהם, השיחות הן שונות כי אנו עסוקות בהם ולא יכולות לדבר ממש על הכל כמו כאן בפורום, ואת שהגעת ללא הקטנים הרגשת בצד. ראיתי כשפנית ללכת, בסתר ליבי קיוויתי שאני טועה ואת פשוט יוצאת מוקדם יותר כי יש לך נסיעה ארוכה הביתה, אבל היה לי ברור שקרה משהו ובעצם אינך מוצאת את מקומך. מאז חיכיתי לראות אם תכתבי דבר מה, קיויתי שתוכיחי שאני טועה, כל כך רע לי שגרמתי/גרמנו לך להרגיש רע, אף אחת לא התכוונה לכך. אנא, אנא, אל תוותרי עלינו, את רצויה כאן, אפילו מאד.