אני רוצה להגיד שהשבוע
בנתיים עובר לי נפלא... מעבר לזה שקיבלתי צ'ק שהייתי אמורה לקבל לפני 4 חודשים, וכבר נכנסתי לתביעות קטנות בגללו, ובסוף, החבר'ה שם הבינו שאני לא הולכת לוותר והתקפלו עם הזנב בין הרגליים והביאו לי את הכסף... מעבר לזה שאוז חזרה לטלויזיה, ועכשיו היה פרק ואני באקסטזה... מעבר לזה שבמומולדת לפני שבוע וקצת הייתי פריג'ידית ולא קניתי לעצמי כלום, היום קניתי 2 זוגות מגפיים. האחד בוט כזה, בצבע כתום-חום, חצי קלאסי חצי "בוצ'י", השני, מפלץ פלטפורמות שחור ומאיים... בדיוק מה שאני אוהבת... גררררררררר........ מה שהכי מצחיק אותי זה שאני יכולה ללכת ברחוב, וסתם, לחשוב על מישהו ואז פתאום לראות אותו... כאילו צץ לו משום מקום.... היה לי את זה היום עם ה-"אני אפילו לא יודעת איך לקרוא לו לכן לא נקרא לילד בשמו" החדש שלי היום... הוא סיפר שחזר מלשתות בירה עם הילדה שלו... והיא חוקית (לשתייה) ואני חשבתי לעצמי... מה יהיה איתי... הוא חזר מלשתות בירה עם הילדה שלו ואת... מה את רוצה לעשות לו... (מג'נטה... מה פרויד היה אומר על זה?...) ואז חשבתי על כמה היה לי כיף לשבת על בירה עם אבא שלי, וסתם להעביר צהריים ככה... וכמה חבל שהוא לא שותה... אז הזמנתי את עצמי לצ'ולנט אצלו עוד שבועיים, נקווה שכבר אז יהיה חורף... עד כאן...