נו - תתעוררו כבר

הפלא ה8

New member
../images/Emo124.gif נו - תתעוררו כבר

ישנתי צהריים ואני ממש לא עייפה כרגע. יאללה - סיפורים מעניינים בבקשה. תודה

הפלא ה8

New member
אוקי...אפשר לפתח את זה ואפשר גם

לדון על מה שעשיתי עכשיו - העלתי עוד תמונה בכרטיס שלי באתר ובעוד אתר... אני נורא נבוכה מזה וממש כואבת לי הבטן כשאני חושבת על זה וכמה אני חשופה שם... אבל מה לא עושים על מנת למצוא אותו...אופפפפ

זה לא פייר

כי בכרטיס שלך כאן אין :( אחותי את לא יכולה לדעת מאיפה הוא יבוא... החבר האחרון של אחותי היה מאתר שש-בש אם בא לך, אני בעד תמונה גם כאן... או שאת יכולה לשלוח לי קישור לכרטיס שלך במסר **טל מנסה לשכנע את פלא לשים תמונה כאילו בשבילה, כשתכ'לס היא פשוט רוצה לראות את הפרצוף שלה**

הפלא ה8

New member
כאן זה אחרת...

כאן אני לא ממש רוצה להחשף... מתאים לי הכאילו אנונימיות הזו. שלא לדבר על זה שיש כאן לא מעט חולי נפש ויסלחו לי הבריאים בנפשם. משום מה יש לי הרגשה שהחשיפה כאן הרבה יותר גדולה ונרחבת (לא רק לעומק, בכלל) מאשר באתרי ההכרויות.

חחחחחחח

את פשוט רוצה שאני ארחיב כמה את צודקת , נכון?? את נהנית להיות צודקת? א-אה! עליתי עלייך!!

הפלא ה8

New member
לא, פשוט

מאד משעמם לי !!! ותשובה כזו פשוט מסכמת את העניין. וברור שאני אוהבת להיות צודקת, מי לא?

אני לא

אני לא אוהבת להיות צודקת מהתחלה זה משעמם אותי מעדיפה שיגידו לי שאני לא צודקת ואז אני אתחיל לקדוח ולהסביר ולהמחיש ואז יגידו לי את יודעת מה? את צודקת חחחחחחחחחחחח סתם אני מחנטרשת עכשיו כדי שיהיו תשובות ארוכות בשבילך אבל אני אגיד לך משהו לגבי הכרטיס גם אני חושבת שזה מאוד חשוף פה ואם את לא מתכוונת להגיע למפגשים, ואת ההכרויות את עושה באתרים אחרים אז אין סיבה שלא תהני מזה כמו שזה... ולהיחשף רק בפני מי שבא לך (כי בכל זאת זה פורום הכרויות..למרות שגם זה לא חובה מן סתם) אבל אישית, אחרי שהייתי במפגשים, זה כבר לא כל כך משנה ואם יש סכוי שייצא מפה משהו, אז יאללה שיהיה כמו שאני מכירה את עצמי זה רק עניין של ימים עד שאתחרט ואסלק את התמונות..

הפלא ה8

New member
לא הבנתי אותך או שאת לא הבנת אותי

מה שכתבתי בתחילה מתייחס לכרטיס באתרי ההכרויות ולא לכרטיס בתפוז. לא התכוונתי לרגע לשים כאן תמונה שלי. כתבתי שחשיפת התמונות שם (באתרים ההם) מאד מביכה אותי בסה"כ... לגבי מפגשים וכו'...הייתי בראשון ראשון, הכרתי מס' מועט של אנשים ותמיד אשמח להכיר עוד אבל לא במפגשים גלויים ופומביים - מפחדת פחד מוות מזה.

לא, דווקא כן הבנתי

ואני מבינה אותך על זה .... אני רק אומרת שכאן זה אפילו עוד יותר חושפני בדיוק בגלל העובדה שאנחנו גם כותבים, והכרות יכולה להיות יותר פנימה... יצא לי למשל במפגש האחרון שמישהו זיהה אותי ואמר לי איפה אני עובדת.. אז זה לא כל כך היה נורא, כי אני לא מגלה פה סודות נפש אבל עדיין חולפת בי מידי פעם מחשבה, שאותו אדם שבשבילו אני פקידה במשרד כלשהו, יודע עכשיו איפה אני כותבת ומה כותבת, ומכיר בי דברים שאולי לא הייתי מעוניינת שהוא יכיר ... אבל אי אפשר לאכול את העוגה ושהיא תשאר שלמה אז ברגע שבחרתי להחשף לקחתי בחשבון שמידי פעם יגיע מסר של "היי, אני מכיר אותך" וכבר היו כמה כאלו... ומשוכנעת שהיו יותר ממה שאני יודעת, שפשוט לא פנו אליי אז שיהיה...

אפשר שאלה ? הפלא ה8

"חולי נפש" יש גם באתרי היכרויות, למעשה אם אני לא טועה, אז כמעט אותם אנשים ( אם לא כולם...) נמצאים באתרי היכרויות, זה לא המקום היחיד שנמאפשר דרך להיכרות... החשיפה שלך שם היא די דומה לחשיפה שלך פה רק שיש הבדל אחד "קטן" והוא שכאן את מביעה את עצמך כתיבתית שזה כבר משהו יותר אישי ואמיתי מאיזה כרטיס דומם באתר היכרויות. אני למשל תוהה על זה די הרבה, באמת חושב למה פה יותר קשה להיחשף (תמונה) ובאתר היכרויות זה קל יותר.. אני גם תוהה האם זה קשור לאמת של כל אחד מאיתנו , האמת האמיתית, שלא נמצאת בכרטיס דומם אלא היא נכתבת פה, החשיפה היא יותר גדולה למעשה. נכון שלנשים זה קצת יותר קשה, התהיה שלי היא יותר לכיוון הגברים אבל גם לנשים, כי הרי מה שכולם רוצים זה למצוא בן בת זוג, אז מדוע באתר הכרויות זה יותר קל לשים תמונה ואילו במקום כזה שבו ישנה יותר מעשיות- לא. המ...

טעות קטנה, בהתחלה כתבתי

" אז כמעט אותם אנשים ( אם לא כולם...) נמצאים באתרי היכרויות" התכוונת ל : " אז כמעט אותם אנשים *שנמצאים פה בפורומים*( אם לא כולם...) נמצאים באתרי היכרויות"

הפלא ה8

New member
אמרת בעצמך...

באתרי ההכרויות להבדיל מהפורום לא ממש "מתפשטים" ונוברים עמוק בכל מיני נושאים, שם אני יכולה לסנן מהר מאד מישהו שממש לא נראה לי. כאן, החשיפה של דברי ומה שאני כותבת והתמונה במידה ואבחר לצרף לכאן - אין לי שליטה על מי שיראה ו/או יקרא את הדברים. הסיפורים נרחבים מאד והיות ואני מכירה סיפור הטרדה אחד לפחות מקרוב, אני נמנעת מלעזור לזה לקרות. מקווה שהצלחתי להבהיר...

הפלא ה8

New member
סיכוי והסיכון גם כן

ואיך אמרתילמישהו שיצאתי איתו לא מזמן - אני מעדיפה להיות חדשנית וחיה מאשר תמימה ומתה... הוא נורא נעלב דרך אגב...

כל החיים זה להסתכן

אני אגיד לך משהו, חשבתי שוב על מה שכתבתי... כשאני עושה חיפוש באתרי היכרויות אני מוצא עצמי פוסח על כרטיסים ללא תמונה ומתמקד בעיקר על אלו שכן יש להם תמונה. להבדיל מפורומים שאומנם החשיפה יותר גדולה ואני מאד הייתי רוצה לראות תמונה לפני שאני פונה, אז זה לא ממש מטריד אותי
אבל יחד עם זה אני חושב שהיה יותר נחמד אילו היו באמת תמונות בכרטיס אצל כל אחד ואחת, מבין את הסיכון הזה, הוא תקף במיוחד לנשים, יותר מאשר לגברים. לעומת זאת אבל זה לא סיכון כל כך גדול שממנו יש להישמר שמר... זה משהו שאפשר לעשות, למשל לשים תמונת עיניים, חצי פנים, אבל אפילו את זה לא עושים, שימו תמונות נשים- או לפחות משהו, עיניים יכולות להגיד המון.

הפלא ה8

New member
כל החיים זה סיכון ולכן יש להמנע

ממצבים מסוכנים ידועים מראש. לקחתי לתשומת ליבי את עניין תמונת העיניים - אני גם חושבת שעיניים אומרות הכל - אבל לא אסתפק לעולם בתמונת עיניים מן הסתם. בכלל תמונה יכולה כל כך להטעות וגם מצלמה אינטרנט ככה שאין כמו מראה עיניים במציאות - מול האדם איתו אני נפגשת. אני אנסה ליצור תמונת עיניים שלי...בהזדמנות.

למעלה