נושא לדיון

למזלי גם אני פטורה מזה.

אבל מאוד מסכימה עם הכתבה.אגב,גם לבנים יש את הדגמ"חים וחולצות מכופתרות. אני משתדלת להלביש בבגדים נוחים.לסהר עד גיל שנה לא הלבשתי ג'ינס.וגם היום אם אני קונה לו ג'ינס אני מקפידה שיהיה מבד נעים לגוף (כמו ג'ינסים של סריגמיש,למשל). כשסהר נולד הביאו לי מתנה מעיל ג'נס לגיל 0 ונעליים.עד היום אני תוהה מי ילביש תינוק בן יום בג'ינס לא נוח. אגב,אני לא שוללת את החצאיותהקצרות וגופיות או דגמ"חים.אבל לא ליומיום וכמובן בגבול של נורמלי ולא "תל ברוך סטייל"

לזואי הביאו שהיא נולדה

חולצת קשירה וחצאית מיני משובצת, מי ישים דבר כזה לתינוקת בת חודשיים, זה לא נראה נוח בכלל. חוץ מזה שהיא קיבלה המון שמלות לא פרקטיות בכלל, יפות אבל לא ליום יום, אולי לארוע.

שובבלית

New member
דיון מעניין

ובמקרה השבת הסתכלתי על האחיינית שלי בת השנתיים וחודש כשהיא לבושה באוברול ירוק וחשבתי כמה זה יפה ושאני אקנה לשובל כמה כאלה. לדעתי, צריך להשאיר את הילדים בילדות. יש עוד זמן עד שיגדלו ויחליטו לבד מי הם ואיך הם רוצים להראות. אני בהחלט בעד להשאיר את האופנה של פעם לילדים. אין ספק שהבגדים של הגדולים לא נוחים (גם אני לפעמים לא מרגישה בנוח בהם) וחבל שמלבישים את הילדים ככה. כשאני מחליטה להלביש את שובל בבגדים פחות נוחים, זה בדרך כלל כשהולכים לארוע כלשהו ואני יודעת שהיא לא הולכת לשחק בכל מיני מתקנים או להשתולל יותר מדי. בנוגע לבגדים לא צנועים, מלבד חצאיות (וגם רק בשבתות וחגים) אני לא מוכנה להלביש את שובל בבגד לא צנוע, לא רוצה שיראו בטן ולא חריץ

בדרך כלל במשהו יפה ונוח

אבל אני רואה תמונות של לייצ'וק כשהוא תינוק חנוט בכל מיני חולצות מכופתרות ומכנסי קורדרוי בפארק ופשוט נהרסת מצחוק מאמא שלו שהתעללה בו בצורה כזאת
חשוב לי להלביש אותו יפה ומסודר, אבל כיום אני מייחסת הרבה יותר חשיבות לנוחות שלו, מה גם שהוא כל כך חזק בתקופת ה"אני קובע" שיש לו ממש העדפות לגבי הבגדים שהוא רוצה ללבוש.

../images/Emo123.gif איזה מרגיז זה, נכון? ../images/Emo6.gif

אני לא מבינה מה כ"כ קשה להבין שעם חולצה אדומה, לא מתאימות נעליים כחולות ולהיפך? - במקום זה אני צריכה שעה עד שהפרימדונה מתלבט ומשנה את דעתו

זה מרגיז בטירוףףףףףףףףף

עברתי ממש תקופה קשה וחרקתי שיניים עד שהתחלתי להשלים עם זה שאני כבר לא הקובעת העיקרית, ושיש מצב שהוא ייצא מהבית עם חולצה ירוקה וגרביים צהובים ולי לא יהיה כלום מה לעשות בנידון

זו הכללה גסה מאוד

כי נכון שהיו בגן של אופק ילדה או שתיים שהובאו לגן בבוקר בדיוק כך (כולל הדפס מנומר של ז'וז'ו ), אבל שאר הילדות לבושות רגיל. באופן אישי הבנות שלי לבושות בדרך כלל בצורה מאוד ילדותית (ובעיקר - נוחה, כי זה מה שחשוב לי), ובארועים או סופי שבוע מיוחדים אני מאפשרת להן "להתפרע" וללבוש שמלות וחצאיות, ג'ינס או מגפיים- כמו שהן אוהבות. זה חמוד שהן מדי פעם מתגנדרות ככה, ומבחינתי זה טבעי בדיוק כמו לגנוב לי את הנעליים ולהסתובב איתן בבית....

תאירעות

New member
אבל הדיון הוא לא על

סגנון לבוש רגיל אלא על סגנון לבוש של ילדה שמולבשת כמו אישה,על ילדה שלבושה כמו...אישה מאוד לא צנועה....(בלשון המעטה). כמו שאמרתי שראיתי ילדה בבית מלון בבריכה עם חוטיני(הילדה בת שנתיים בערך),זה דוחה בעייני.

אבל כמה ילדות כאלו את מכירה?

אני חושבת שמתוך כל הילדות בגן של אופק בישראל (כי כאן זה לא קיים בכלל) אני יכולה לחשוב על 2-3 ילדות כאלו בלבד.

תאירעות

New member
האמת?

באף גן (של הבנות שלי)אני לא חושבת שנתקלתי במקרים כאלה(למרות שאת רוב הבנות לא ראיתי בבריכה
). בעניין הזה אני חושבת כמוך שזה באמת לא הרוב אלא להיפך,אלו שמלבישות ככה את הבנות שלהן הן במיעוט(וטוב שכך).

ברור שזה לא רוב, אבל זה מצב שקיים

בכתבה שציינתי, ראיינו גם מעצבים בארץ, והם מודים שהביקוש לבגדים של גדולים הולך וגובר, אז אומנם את אולי מכירה אחת, ואני כמה וייפצ'וק כמה וכו', ומה שעצוב בעיני שזה מתפשט. ולא רק על ילדות קטנות, אם פעם היינו מתחילות לצאת לבלות "ולדפוק" הופעות בגיל 16-17, היום זה כבר בגיל 11, כמו שאמרתי אני רואה את אחותי, שהיא היום בת 13, והם "דופקות" הופעות לבי"ס, וזה לא רק היא, זה החברות והשכבה שלה, סקיני ג'ינס וחולצות שחושפות מעט בטן.

אבל זה לא ממש חדש

כשאני הייתי בתיכון, בכתה יא" או י"ב , זכור לי שהיה גל של ילדות בנות 12 בכתה ז' שכבר לא היו בתולות, ואנחנו היינו ממש מזועזעים .... זה היה לפני 15+ שנים, כך שמה שנראה לנו כ"חדש" הוא כבר בעצם דור שני לעניין.

אל תהרגו אותי פה אבל../images/Emo6.gif

לדעתי חולצות בטן וחצאיות זה ממש ממש מתוק!!! וגם נוח בשיא החום. אבל להכביד על הילד במגפיים מעל גינס וכ'ו זה בהחלט לא לענין לדעתי.

lulyK

New member
הכי חשוב שכחתי:

אני חושבת שהבעיה בכלל הפוכה. שנשים בנות 30 מתלבשות כמו ילדות בנות 6.

זה באמת יותר עצוב.

ולצערי אני מכירה כמה כאלה (אילת עיר קטנה מאוד), כ"כ בא לי לפעמים לגשת ולנער ולהגיד "את יכולה להראות הרבה יותר יפה ומושכת, רק אם תתלבשי יותר מתאים לך ולמבנה גופך".

אבל זה גם פונקציה של איך אמהות מתלבשות

בעצמן לא ??? אם בחורה מתכופפת בארוע או בקניון עמוס אנשים כשבתה מאחוריה וכל התחת שלה בחוץ עם החוטיני מבצבץ ומכסה בקושי אז מה תחשוב הבת שלה? שתחת בחוץ זה יפה, שקצת צניעות לא במחוזותינו ואין קשר לגרושות ....גם אמהות מלבשות כמו פרחות.

למעלה