אנטיבס יקירתי, אענה לך לגבי המותגים..
אני קונה מה שטוב ויפה. מה שנראה לי מסמורטט, חלא אקנה וזאת אחרי שראיתי שהבגדים בפוקס למשל שלא זולים, לא עומדים באיכות שהם חושבים שיש להם ולכן, אני כבר לא קונה פוקס. בעצם, כבר 3 שנים שלא קניתי...למיתר הכוונה. אז אני מעדיפה לקנות מותג או איך שתקראי לזה ולא בגלל המותג אלא בגלל שהוא טוב. בגלל שהעיצוב משגע והגיזרה בדיוק על הגוף והבגד אחרי עונה נראה חדש וע"כ אני מוכנה לשלם. לגן יותצר פשוט אבל לאחר הצהריים וארועים וחגיגות, אני קונה איכות. אני בתור ילדה גדלתי לחליפות בחגיגות ובגדים משגעים בכלל ובתור בת להורים גרושים בשלב מאוחר יותר, אמי עבדה קשה בשביל שלא יחסר לנו כלום כי גדלתי בעיר מהמעמד הבינוני גבוה ושם היה מקובל להתלבש יקר ומיוחד, אבל למרות זאת, לא זכור לי שביקשתי מוגים. לא בגיל צעיר. אולי בגיל 15 בתיכון כבר היה לי חשוב, לפני כן לא. אבל תמיד היינו לבושים יפה ולמרות שלאמי לא הייתה מצויה הפרוטה בשפע, היינו נראים טוב. בכלל, אמי תמיד אומרת שהיא לא עשירה בשביל לקנות בגדים בזול..וזה נכון. וזכור לי שתמיד חשבו והתנהגו אליי כאילו אני מסכנה(ככה היום בעיני אמא אני חושבת ולא בטוחה) ותמיד אמרו לי בירידות שאמא שלי גרושה וכו', אבל תמיד תמיד, בכל המסיבות הוזמנתי לרקוד והייתי מקובלת וזכיתי בתואר הילדה שלבושה הכי יפה וכו' ולעומת זה.....הייתה לי חברה מהיסודי, החברה הכי טובה שלהוריה היה נראה לי כאילו הם עשירים ולא חסר להם דבר ובתם הייתה לבושה בסמרטוטים שבעולם השלישי לא לבשו אף לא אז והילדים תמיד צחקו עליה בגלל זה והיא הייתה די מנודה ולא הוזמנה למסיבות. וזה אני זוכרת כאילו היה אתמול..אז תגיד מי שתגיד שהבגד לא עושה את הבן אדם, אבל כשבן אדם לובש בגד שמתאים לו ולא כי קוראים לו ליוויס, הוא ייראה אחרת. ולגביי, היות ואני אוהבת איכות ולא כי זה נקרא כך או אחרת, אפילו בתחתונים שלי ושל בני ביתי שאף עין לא רואה, או במצעים וכד', אני מוכנה לשלם.