נושא לדיון

../images/Emo17.gif../images/Emo17.gifאפשר לפתוח נושא לדיון../images/Emo17.gif

קץ ימי הילדות? ביום חמישי קראתי כתבה ב "24" על זה שהיום כבר לא מלבישים ילדים כילדים, היום הילדים לובשים בגדים של גדולים, שאין יותר חולצות וורודות עם דובי, היה משפט שעשה לי רע "ילדות בנות 6 לבושות כמו גרושות בנות 30" (זה בערך היה המשפט), יש תמונות של ילדות בחולצות מכופתרות, מכנסי שליש ומגפיים. האמת שלי זה עשה קצת עצוב. מה דעתך? איך אתן מלבישות את הקטנים/קטנות?

הילדים שלי מתלבשים כמו ילדים -

לא רואים בטן ולא חריץ של טוסיק, לא מגפוני פרווה ולא נצנצים מרשרשים. ילד צריך להרגיש נוח בבגדים כדי שיוכל לרוץ/להשתולל/להתלכלך. יש בגדי ילדים יפים .התופעה הזו של להלביש קטנים כמו גדולים באמת עצובה בעיני .

לצערי אני לא בת 30../images/Emo3.gif

ולשמחתי גם לא גרושה אבל הם צודקים. כאמא לבן ,אני חושבת שאני פטורה מהבעיות האלה,אבל רואה את האמהות של הבנות בגן,או בגן המשחקים או בכל מקום אחר והמראה קצת עצוב. זה מתחיל בגיל הילדות ומתרחב כלפי מעלה. יש לי חברה עם שתי בנות בנות 17-18 והיא ניראת ממש כמוהן ,מבחינת ביגוד הכוונה. לדעתי יש כאן שילוב של הרצון של האמא להראות צעירה יותר והרצון שלה הילדה להראות מבוגרת יותר. האופנה פשוט הולכת עם רצונות הלקוח. לטעמי -עצוב.

memko

New member
למזלי, כמו אמא עמיתית, גם אני לא נמצאת "שם"

אבל - אני בהחלט רואה בגן של עומר, בני שנתיים, שהן מתלבשות כמו "גדולות" לדוגמא מגביים מעל למכנסיים, וזה די מצחיק כי הן כל כך קטנות...למה להכביד? יש גם בנות עם לק וכאלה. אבל את התופעה הזו אני בהחלט רואה אצל אחיינית שלי בת 5.5 שמתלבשת חבד ובוחרת בגדים לבד והיא בהחלט רוצה ללבוש את מה שהיא רואה בטלויזה וכאלה. אבל אני רוצה להגיד לכן מצד שני שאני מסתכלת על תמונות הילדות שלי...מי נתן להורים שלי רישיון להלביש אותי ככה???אני נראת כמו דחליל!!!! בלי טעם בבגדים בכלל. זה מה שהיה אז, אז לפחות לילדים שלנו יהיו תמונות יפות....

אז לי יש בן..

ותאמת לי זה ניראה חמוד ילדות קטנות במיני וגופייה אבל ברור שלא בהגזמה.. לילדה שלי הייתי שמה מיני וחבריו רק לאירועים או לשבת.. ליומיום חליפות נוחות ורגילות..

אני...כן אוהבת להלביש אותו כמו איש קטן

זה מה שהוא הרי, לא??? עכשיו אני לא אלביש לו כבר דברים ממש תינוקיים (האמת, אצלי מגיל 0 היה עם ג'ינס ונעלי ספורט, אף פעם לא הוצאתי אותו מהבית בסליפרים ואוברולים, ואני גם לא אוהבת שהוא לובש חליפות טריקו/טרנינג, רק בבית) אבל כן עם דמויות שהוא אוהב, ובלי ניטים וכל מיני אפליקציות מוזרות שמדביקים היום לחולצות של ילדים מכל כיוון - עד שמוצאים חולצה נחמדה מגלים שיש לה איזה אפליקציה עם שוונצים בגב/בשרוול/בתחת (למכנס)
עכשיו הילד חזק בתומס הקטר אז כמובן המלתחה בהתאם - אפילו קיבל נעלי תומס הקטר מכוערות מזה מכוערות??? ראיתי חתולים בורחים מסונוורים שהוא עובר לידם
אבל העיקר הילד מרוצה. לבנות, אני אוהבת את המראה הקולי, אבל ממש ממש לא את כל הפלטפורמות, חצאיות אולטרא-מיני, פרוות, הדפסי נמר
בעעעע!!! אפשר להיות קולי ילדותי וסולידי גם

תאירעות

New member
נכון!

ואני חייבת להודות שאת מלבישה אותו בטוב טעם(למרות שלרוב הטעם שלנו שונה....) גם אני לא אוהבת להלביש בגדים תינוקיים לילדה בת שנתיים ומאידך גם לא כמו...ז$%^ה ובטח שלא תשדר מיניות בגילה.

mevav1

New member
אני כן אוהבת להלביש את בתי אם תקראו לזה

אשה קטנה או איך שבא לכן. על כל הנוצצים והפיצ'יפקעס. האמת שאני מתההה על זה וגם את בתי הגדולה הלבשתי ככה ועוד בזמנו. אבל כשאני רואה חולצה עם ציור ילותי והגיזרה כולל הציור חמודים, אני אקנה לה. אני לא מחפשת מה שנראה כשל גדולים אלא מה שיפה ותקראו לזה איך שבא לכן. אני מלבישה את בתי גם בבגדי דורה וכו'. אבל בגדי יציאה/שבת, אני אוהבת יותר "רציני". חצאיות אני כן הלבשתי לה, אבל לא מיני מיני, רק עד או מעל הברך. לא מוגזם. מגפיים אני גם נגד ולמרות שרציתי לרכוש לה זוג מגפיים מיוחדות, כל המגפיים שהיו, היו נראות לגדולות ולא לפעוטות ופה זה הקו שלי. הקו שלי הוא מגפיים עם מיני כמו שאני רואה אחרות מלבישות והאמת שזה מצמרר אותי(על כל הפרווה) שאולי בשנה הבאה כן אקנה לה)ולא מיני קצרצר ולא איפור וכד'. בכורתי רק בגיל 14 ו 15 החלה להתאפר ורק צללית עדינה או מעט סומק עדין. פן לא מתאים לה ולכן אני שונאת זאת עליה. והיא גם לא רוצה לעשות אחרי הפעם היחידה שעשה וראתה שבאמת לא מתאים לתלתלונה היפה שלי
בקיצור, מה שיפה, אני קונה ושיקראו לזה איךשרוצים, כל עוד יש לי קו מנחה שאותו אני ל עוברת.

תום מתלבש מ-ד-ה-י-ם

אני מציעה לך לתלות את הכביסה של תום באיזור פנימי של הבית......

../images/Emo13.gif תודה - והצחקת אותי ../images/Emo8.gif

אנשים ברמת העצלניות שלי לא תולים כביסה בכלל - יש להם מייבש

אוקיי, רושמת לפניי

ואיפה את מחביאה את התחפושת של הנסיך, אם כבר אני אצלך בבית מבקרת את המייבש?

תאמיני לי, מאמי ../images/Emo6.gif את לא רוצה לדעת!!!

אבל אם תמצאי שקית, שמזדקר ממנה משהו (לא, לא, לא משהו כזה
) בדרך למייבש - תדעי שהגעת!

down under1

New member
יש לי בן ומלבישה רק מה שנוח

הבן שלי לובש רק טרנינגים או מנסי טריקו - כל מה שגמיש לזוז איתו ונוח. יש לו כמה מכנסי ג'ינס שקבלנו מתנה ועוד לא הלבשתי, אכשהו תמיד קופץ לי הגמיש ליד. גם חולצות - לא מבד ולא עם כפתורים רק חומרים גמישים ורכים ורק 100% כותנה או צמר. וגם אם היתה ל בת היתי עושה אותו דבר.

olgaer

New member
אני לא יודעת מה אני שונאת יותר

את ההדפסים של ספיידרמן/סופרמן/בראץ/דורה/ג'סיקה סימפסון/מתאבקי WWF על כל סמ' מרובע של הבגד או בגדים כאילו אומנם אני בן שנתיים אבל הורים כבר דאגו לי לבר מצווה. אני אוהבת שילד שלי לבוש נוח וקולי. וכמה שפחות מקושקש.

../images/Emo221.gif../images/Emo17.gifמה לגבי מותגים../images/Emo35.gif

אתן קונות רק מותגים? לילדים גם? אני לא טיפוס של מותגים, אם זה יפה קניתי. הבעיה שוב, מה הסביבה משדרת לנו, האם אוטומטית הילד הופך לילד כפות אם הוא לא לובש מותגים? אני זוכרת את עצמי כילדה מתחננת לאמא שלי שתקנה לי ליוויס, ותקופה מסויימת היא לא יכלה להרשות את זה לעצמה, ואני אכן קיבלתי מבטים על הג'ינס שומו שמיים הלא ממותג.

למעלה