נא להתעורר.

Rose131

New member
יווו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עניתי על הכלללללללל ואז זה לא נשלח!
לארוצה

MyTearsDontFall

New member
יאי.

1. שם: עדי 2. גיל: 14 וחצי 3. מזל: מאזניים 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק, פאנק. 5. זמר מועדף: ווילה. מאיפו לי? 6. זמרת מועדפת: איימי לי, אבריל לאבין. 7. להקה מועדפת: הים, אוונסנס, בולט פור מיי ולאנטיין. 8. שיר מועדף: פיי יש המון. 9. מתנגן כרגע ברקע: אין 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אמפי4 12. איך קוראים לסולן של משינה?הא? 13. כוכב נולד-כן או לא?לא 14. מנגן? על מה?גיטרה 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי 16. איך הציונים?בסדר 17. והמורים?חרא 18. עושה שעורי בית?לפעמים 19. כיתה:ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?ברגל 21. אוהב ללמוד?פחחחח בדיחה טובה 22. חוגים: אין 23. מבריזן?לפעמים 24. משקיע בלבוש?מדי פעם 25. בגדים רחבים או צמודים?אמ ככה ככה. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?בטח שקונה. 27. בעד נודיסטים?לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כע 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?כע!!!חחחחחחח 30. אהב לקנות בגדים?כע 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:ביזבוז כסף? 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות:עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?שטיח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?כבל של האמפי4 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:תחת שלי 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?בטח. 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?לאדעת 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?שטיחון 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?הא? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נכבה האור. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?לא 43. תן חיוך, הכל לטובה. :חע 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?עדשות 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV?אמטיוי2 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? נאן 59. על כן דבר או על לא דבר? לא 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 3 62. מדבר עם אנשים?לאדעת כע 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כע 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמה וצורב ומיקרופון. 65. מוריד דברים? מה? הכל 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? הנא? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 5 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? טניס 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הא?????? 73. טיפוס ספורטיבי? כע 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לה לה 75. שעורי ספורט זה..: קקע 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? טוב 77. איך שרירי הבטן שלך? אין 78. ושרירי השכל? אין 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: חח 80. אוהב ספורט? קצת 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? כע 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לאדעת 84. משתמש באייקונים? כע 84. איזה סרט זכה באוסקר? לאדעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: יאמ בלעכס 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא 87. מהי היבשת הכי גדולה? אירופה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? כע 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? כלום 91. מה השעה עכשיו? עשרה ל11 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי רע לי 93. מה הצבע האהוב עליך?אפור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אהאאה 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא 96. אוהב לשחק תופסת?לא 97. אתה גבוה?לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא 99. אתה במצב רוח טוב?לא 100. איך היה?רע

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifאוף.

1. שם: לי. 2. גיל: 15
3. מזל: קשתD: 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק ומטאל[בעיקר פרוג]. 5. זמר מועדף: אריק קלפטון. 6. זמרת מועדפת: אין. 7. להקה מועדפת: אמ
יש המון. בעיקר דרים ת'יאטר ואופת'. 8. שיר מועדף:בלתי אפשרי -.-" 9. מתנגן כרגע ברקע:Dream theater - Stream of Consciousness. 10. עברי או לועזי?לועזי! 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?MP3. :] 12. איך קוראים לסולן של משינה?הוו
13. כוכב נולד-כן או לא?לא אכפת לי><" 14. מנגן? על מה?גיטרהD: 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?משקיענית, גודאמט. 16. איך הציונים?בסדר. 17. והמורים?לא בסדר. 18. עושה שעורי בית?אהאP: 19. כיתה:ט'. 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אוטובוס! 21. אוהב ללמוד?מאוד*_*[לא]. 22. חוגים: גיטרה? 23. מבריזן?לא. 24. משקיע בלבוש?לא. 25. בגדים רחבים או צמודים?רחביםD: 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה;; 27. בעד נודיסטים?ברורXP 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?לא ממש. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?משו כזה [אהמ.מעיל דב.אהמ] 30. אהב לקנות בגדים?לא. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:סתם חראXD 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?באמצע כזה<: 33. משקפיים\עדשות:משקפיים.
34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?רצפה?
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?בגדיםD: 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:סלון?><" 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?נו אינלי כח;; 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?לאדעת. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?חדר מדרגות? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?עכשיו אני אתחיל לחפש מה הכי רחוק? -.-" 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?כלום. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?לא. 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? ים. 45. שחור או לבן? שחור!!!11 זה לייק סואו אפל. 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל. 47. נעליים או כפכפים? נעליים. 48. חתולים או כלבים? כלביםD: 49. משקפיים או עדשות?משקפייםD: 50. חורף או קיץ? חורף. ח_ח 51. סתיו או אביב? סתיו. 52. משינה או שייגעצ? שומדבר ואף אחד! 52. vh1 או MTV?MTV. 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. 54. תמונות או ציורים? גם וגם. 55. מחשב או טלויזיה? לאדעת><" 56. יסודי או חטיבה? חטיבה. -.-" 57. ספר או סרט? גם וגםD: 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד
. 59. על כן דבר או על לא דבר? על כן דבר! 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה:] 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה. 62. מדבר עם אנשים? אהא. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא ממש. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: לא באלי ;-; 65. מוריד דברים? מה? מוזיקה וסרטים. :0 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא
68. בכמה פורומים אתה? 3. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא. 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? לאדעתT_T 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? אהא. 73. טיפוס ספורטיבי? לא ממשXD 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: איכ מסריחXD 75. שעורי ספורט זה..: מיותר. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לאדעת. 77. איך שרירי הבטן שלך? סבירים. 78. ושרירי השכל? במצב לא טוב><" 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: איככ! 80. אוהב ספורט? לא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? וטפ? 82. קורא פאנפיקים? כה. 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מישהו. 84. משתמש באייקונים? אהא.
84. איזה סרט זכה באוסקר? באמאשלכם? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: איזה כיף! 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? המ. לאXD 87. מהי היבשת הכי גדולה? אוח. איפה הייתי בשיעורי גאוגרפיהXD 88. רואה אנימות\קורא מנגות? רואה אנימות. 89. נכון אני משעממת? לא, מה פתאום. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? חיים? 91. מה השעה עכשיו? 22:03. 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? אינלי מושג><" 93. מה הצבע האהוב עליך?כחולD: 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": ברור
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?נכון. 96. אוהב לשחק תופסת?מאוד-.-" 97. אתה גבוה?בערך. 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לאXDD 99. אתה במצב רוח טוב?לאXD 100. איך היה?בסדר.

milkshakit

New member
עונה..

1. שם: קרין, קEרין, קווירנה, ריני, קאריש, קארינש, אבל השם האמיתי שלי זה קארין
2. גיל: 19 וחצי
3. מזל: בתולה. 4. סגנון מוסיקה מועדף: כמה שיותר רעש... רוק כבד ומטאל. אבל שומעת פשוט ה-כ-ל. 5. זמר מועדף: אין לי זמר מועדף 6. זמרת מועדפת: ממממ. מדונה, קיילי. 7. להקה מועדפת: HIM, מוטלי קרו, איירון מיידן. 8. שיר מועדף: ממש לא יכולה להגיד כרגע 9. מתנגן כרגע ברקע: Iron Maiden - The Clansman 10. עברי או לועזי? לועזי! 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? הכל
12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא? לא
14. מנגן? על מה? לא מנגנת
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? מזניחה 16. איך הציונים? - 17. והמורים?- 18. עושה שעורי בית?- 19. כיתה:- 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?- 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: - 23. מבריזן?
24. משקיע בלבוש? לא 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? מי לא קונה? נו באמת
27. בעד נודיסטים? לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? ברור 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? חח לעיתים רחוקות. 30. אוהב לקנות בגדים? בטח
31. דעתך על מותגים בשתי מילים: אובר-רייטד 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? גבוהים. 33. משקפיים\עדשות: עדשות
34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? בגדים זרוקים
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? תכשיטים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: לא יודעת, כנראה בסלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? נו מה זה פה? חח לא עושה את זה! |פדלאה| 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא?
לאט לאט מגלים שהאנשים הכי קרובים אליך הם בעצם ממש לא קרובים. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? מדרגות? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לא יודעת@!! 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור נכבה?! חחחחח
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? חחחחחחחחחחחחחחחח
43. תן חיוך, הכל לטובה. : ממש לא. 44. בריכה או ים? בריכה
45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים
49. משקפיים או עדשות? לא שאלת כבר את זה?!
אמרתי עדשות. 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב
52. משינה או שייגעצ? משינה
52. vh1 או MTV? VH1 ובענק 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? לא זה ולא זה
57. ספר או סרט? סרט! 58. פינק פלויד או קווין? לא אלה ולא אלה. 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר...
60. סרטי אימה או קומדיה? אימה
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 5 שעות 62. מדבר עם אנשים? בטח... 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? יאפ. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינטרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: יש לי מממ.. צורב ומסך דק. זהו
65. מוריד דברים? מה? שירים בעיקר 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? יש הרבה מידע, מה, לא?
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינטרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא
68. בכמה פורומים אתה? 2 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא. פעם קניתי פוסטר וזהו :$ 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חחחח לפעמים 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אירובי, טניס שולחן, מחניים/כדורשת. 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? בינתיים כלום. 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: נחמד מאוד 75. שעורי ספורט זה..:
76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שומני? 77. איך שרירי הבטן שלך? על הפנים 78. ושרירי השכל? על הפנים 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: גועל נפש. 80. אוהב ספורט? בערך 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אה? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת 84. משתמש באייקונים? כל הזמן
חח 84. איזה סרט זכה באוסקר? טיטאניק, שתיקת הכבשים... עוד? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:
מסוכנים! סכנה לציבור!!
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?
87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה. 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? כן
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? האמת שאני ממש לא יודעת :$ 91. מה השעה עכשיו? 22:35 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני רוצה! 93. מה הצבע האהוב עליך? אדום/שחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? חח האמת שלא
96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? לא
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? ככה-ככה
100. איך היה? פסדר.

ויקס

New member
נראה כמה אני יענה בלי להתאאיש ולהפסיק..חח

1. שם: ויקי 2. גיל: 18 3. מזל:עקרב 4. סגנון מוסיקה מועדף:רוק 5. זמר מועדף: אממ הרוב זה זמרים בלהקות אז נענה על השאלות למטה 6. זמרת מועדפת: ... 7. להקה מועדפת: HIM&MCR 8. שיר מועדף:זה כל הזמן משתנה.. 9. מתנגן כרגע ברקע:כלום 10. עברי או לועזי?לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?MP3 ומערכת בחדר 12. איך קוראים לסולן של משינה?לא'דעת לא שומעת אותם 13. כוכב נולד-כן או לא?לא ! 14. מנגן? על מה?גיטרה בקטנה 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?הייתי נורמלית אפשר להגיד חחח 16. איך הציונים?ואללה הייתי יכולה להוציא יותר טובים אבל בגרות מלאה זה מספיק מקסימום נשפר אם צריך ... מתי לעזעזל אני יראה תתעודת סיום 12 שנות לימוד שעבדתי כלכך קשה להשיג?
17. והמורים?אין על המחנכת שהייתה לי בכיתה ז', וח', נראה לי.. וגם המחנך שהייה לי בתיכון אחלה 18. עושה שעורי בית?הייתי עושה רוב הפעמים
19. כיתה:סיימתי תיכון לפני שנה 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אני גרה 2 דקות מהבצפר אז הייתי שומעת תצלצול יורדת במדרגות והופ אני בבצפר 21. אוהב ללמוד?"אהבתי" עד שהתחילו הבגרויות והוציאו לי את כל המיץ 22. חוגים: ... 23. מבריזן?הייתי פה ושם 24. משקיע בלבוש?בד"כ 25. בגדים רחבים או צמודים?תלוי המברוח 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה פעם ב כשיש כסף.. 27. בעד נודיסטים?לא'דעת שיהיה בכיף שלהם ...רק שעדיף שזה יהיה במקומות מוגדרים לא כולם אוהבים לראות אותך כפי שהטבע ברא אותך.. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כןן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?אממ לא .. 30. אהב לקנות בגדים?כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:נחמד ויקר 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?גזרה כאילו?אז נמוך 33. משקפיים\עדשות:אין לי טפו טפו טפו הראייה שלי בסדר..אבל מה השאלה פה?חח 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?הכבל של המצלמה שמחובר למחשב 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?כל מיני דפים ושטויות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:על הסיפריה 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?אינלי כוח מה זה שיעור ספורט פה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?שאלה קשה.. מהמשפחה אמא מהחברות אז חנע
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?קיר ומדרגות
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?לא'דעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?לא רוצה יכבה לי המחשב ואז לא יהיה לי כוח לענות על השאלון הזה שוב.. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אף אחד לא לידי..ואם היה מישהו למה שימות?
43. תן חיוך, הכל לטובה. :ואללה... 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? שניהם 49. משקפיים או עדשות?משקפיים 50. חורף או קיץ? חורףףףףףףףףףף!!!!!!!
מה קרמבו קשור לחורף? 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? ...... 52. vh1 או MTV?VH1 53. מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? שניהם 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי!חח 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין?שינהן להקות גדולות 59. על כן דבר או על לא דבר? הא? 60. סרטי אימה או קומדיה? האממ תלוי במצב רוח 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה...עכשיו כשיש פול זמן חופשי..עוד חודש זה כבר לא יהיה ככה.. 62. מדבר עם אנשים? לא.. נו ברור שכן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? נדיר ואן כן אז במקום ציבורי בד"כ עם חברה .. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:מצלמת אינטרנט מעפנה,סורק+מדפסת,מיקרופון,צורב,מסך דק 65. מוריד דברים? מה? מוזיקה סרטים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אממ.. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? חחח לא 68. בכמה פורומים אתה? 2 ובעוד כמה קוראת סמויה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? נופ 70. עובד על אנשים בצ'אטים? נופ 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אין לי 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?
73. טיפוס ספורטיבי? לא ממש 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:משעמם נורא
75. שעורי ספורט זה..: אין לי יותר.. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? אין לי :( חח 78. ושרירי השכל? התנוונו 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:
80. אוהב ספורט? בערך...רוצה להיות במעון כושר
81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?לא'דעת 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא אהבתי תמומינים..אין על נילס!
87. מהי היבשת הכי גדולה? אף פעם לא הייתי טובה בגאוגרפיה
88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? ואללה דווקא שאלות נחמדות 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? לא משו תאמת 91. מה השעה עכשיו? 18:54 92. למה אתה עונה על השאלון הזה?כי משעמם לי 93. מה הצבע האהוב עליך?כחול&שחור&אדום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?נכון 96. אוהב לשחק תופסת?אהבתי כשהייתי קטנה.. 97. אתה גבוה?לא
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא ממש
99. אתה במצב רוח טוב?לא בדיוק 100. איך היה?סדרררררר פשש עניתי על הכל :p

linkintrance

New member
../images/Emo20.gif

1. שם: קטיה 2. גיל: 15 3. מזל: עקרב 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל חוץ מטראנס מזרחית/דיכאון וכל מני דבים כאלה 5. זמר מועדף: וילה ואלוווווו 6. זמרת מועדפת: אעה
7. להקה מועדפת: HIM 8. שיר מועדף:
9. מתנגן כרגע ברקע:כלום 10. עברי או לועזי?ל=ו=ע=ז=י 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?כה 12. איך קוראים לסולן של משינה?אין לי שמץ..משהו בנאי? 13. כוכב נולד-כן או לא?לא~! 14. מנגן? על מה?כלום 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי עם משקיענות...ואם צריך ויש רצון(דבר שבד"כ לא קורה) חרשנות 16. איך הציונים?אהה 80+ 17. והמורים?רובם
18. עושה שעורי בית?מדי פעם 19. כיתה:י' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אוטובוס 21. אוהב ללמוד?תלוי מה 22. חוגים: הייתי רוצה כדורעף...חסרת זמן שכמותי. 23. מבריזן?לא 24. משקיע בלבוש?לא ממש 25. בגדים רחבים או צמודים?בין לבין 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה 27. בעד נודיסטים?אם הם אוהבים את זה אז לבריאות 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?
29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?קורה לפעמים 30. אהב לקנות בגדים?אם יש מצברוח ממש טוב אז כן.. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:אין דעה 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוך, למרות שגבוהה זה טוב ולא הורס את צורת הגוף. אך המודה. 33. משקפיים\עדשות:לא זה ולא זה 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?אין לי כח לעשות את זה ...כמעט 2. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?אין מגירה קרוב אלי 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:סלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?עיין בתשובה ל-34
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אח שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?חדר מדרגות? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?לא יודעת. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?עיין שוב בתשובה ל-34 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?כן 43. תן חיוך, הכל לטובה. :אמת 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורגללל יאללהה ריאאללל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? שניהם 49. משקפיים או עדשות?אין לי..אז אני לא יודעת. 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? אף אחד 52. vh1 או MTV?שניהם 53. מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם 54. תמונות או ציורים? שניהם 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? שניהם 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? יותר מדי 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? יצא איזה פעמיים 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט-יש, סורק, מדפסת-יש, מכונת צילום, מירקופון-יש, צורב-יש, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? עזבו זה לאחוקי
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כל מני..מעשירה ידע כללי. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא..וגם לא רוצה. 68. בכמה פורומים אתה? 2-3 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? קונה 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורעף 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גם וגם 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: ריאל מדריד!!! 75. שעורי ספורט זה..: מעולה 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? רע מאוד 77. איך שרירי הבטן שלך? אין לי כזה דבר =// 78. ושרירי השכל? אההה תשפטו בעצמכם. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: טו מאץ'. 80. אוהב ספורט? כן 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? מדי פעם 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת. 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? תשאלו על שנה ספיציפית. 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אין דעה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? יאפפ 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה לא? אוי גאד..הייתי צריכה להקשיב בשיעורי גימל גימל. 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא ולא 89. נכון אני משעממת? אולי 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? כלום.. 91. מה השעה עכשיו? 2.02 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני משועממתת 93. מה הצבע האהוב עליך?כתום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": הא? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?נכון 96. אוהב לשחק תופסת?כן 97. אתה גבוה?לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא 99. אתה במצב רוח טוב?לא נראלי 100. איך היה?היה 10 לילה טובבב:) יום מקסים לכולם

כי משעמם לי ואני צריך לקום ב8.

1. שם: ישי. 2. גיל: 16 ב2.9. 3. מזל: בתולה. 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק אלטרנטיבי\אינדי\אלקטרוני\שקט. 5. זמר מועדף: דמיאן רייס. 6. זמרת מועדפת: רג'ינה ספקטור, ביורק, פיונה אפל. 7. להקה מועדפת: פלסיבו, דאת'קאבפורקיוטי, מיו ועוד המון. 8. שיר מועדף: - 9. מתנגן כרגע ברקע: - 10. עברי או לועזי? לועזי. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? MP4. 12. איך קוראים לסולן של משינה? אני יודע את זה. T-T 13. כוכב נולד-כן או לא? לא. 14. מנגן? על מה? - 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? - 16. איך הציונים? - 17. והמורים? - 18. עושה שעורי בית? - 19. כיתה: י'. 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? נוסע בהלוך חוזר ברגל. 21. אוהב ללמוד? לא. 22. חוגים: - 23. מבריזן? - 24. משקיע בלבוש? לפעמים. 25. בגדים רחבים או צמודים? רגילים. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?
27. בעד נודיסטים? לא. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן אבל לא שופט. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לפעמים? 30. אהב לקנות בגדים? כן. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: הא. 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? הא. 33. משקפיים\עדשות: תלוי למי. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? איןלי כוח יותר

אני

1. שם: עדן 2. גיל: 15 3. מזל: טלה 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: סולן? לאדעת 6. זמרת מועדפת: אין 7. להקה מועדפת: יש מלא.. 8. שיר מועדף: ^ 9. מתנגן כרגע ברקע: I Just Wanna Live 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? גם, גם וגם 12. איך קוראים לסולן של משינה? תגידי לי את... 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? לא.. 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי.. 16. איך הציונים? טובים 17. והמורים? זונות.. 18. עושה שעורי בית? מידי פעם 19. כיתה: ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? באוטו 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: אין 23. מבריזן? לא 24. משקיע בלבוש? לא 25. בגדים רחבים או צמודים? באמצע 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? XD כן 27. בעד נודיסטים? S: לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא ממש 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? חח, לא.. 30. אהב לקנות בגדים? לא. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: בגדים לטחונים ^^ 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים נראה לי.. 33. משקפיים\עדשות: אין 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? שטיח.. חח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? אין פה מגירות ממש P: 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: ? 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? טוב שהגזמתם :ם 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אחשלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שטיח 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נכבה האור XDD 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אכן 43. תן חיוך, הכל לטובה. : כן, בטח :) 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 3> 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? אמ, לא משנה 50. חורף או קיץ? קיץץץץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? אפחד 52. vh1 או MTV? לאמשנה 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה? טלוויזיה 56. יסודי או חטיבה? יסודי P: 57. ספר או סרט? סרט.. 58. פינק פלויד או קווין? לא שומעת אפחד מהם :) 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 2.. 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא יצא בנתיים 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מדפסת ">< 65. מוריד דברים? מה? שירים, סרטים.. 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא... 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? כרגע אחד 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? קונה.. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? XDD כבר לא
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורסל. 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? ממ, רואה.. ומשחקת לכף :) 73. טיפוס ספורטיבי? אפשר לומר חח 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא יודעת 75. שעורי ספורט זה..: שיעורים נחמדים 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן? 77. איך שרירי הבטן שלך? פסדר.. P: 78. ושרירי השכל? מעולים 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: יותר מידי זה לא יפה.. 80. אוהב ספורט? נניח 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? ? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? X: 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:
חיה מסריחה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? סנופקיןןןןןןןןןןןןן
!!!!!!11 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה לא? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? קצת 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? לא יודעת.... 91. מה השעה עכשיו? 14:33 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? משעמם לי, ואין לי כוח להכין עבודות לבעצפר 93. מה הצבע האהוב עליך? אדום, ירוק, שחור, אפור.. יש עוד 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": כן, ו..? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא
96. אוהב לשחק תופסת? לאאאאא, יש לי טראומה
97. אתה גבוה? 1.66.. יחסית למי? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא
99. אתה במצב רוח טוב? לא 100. איך היה? ארוך :)

למעלה