נראה כמה אני יענה בלי להתאאיש ולהפסיק..חח
1. שם: ויקי 2. גיל: 18 3. מזל:עקרב 4. סגנון מוסיקה מועדף:רוק 5. זמר מועדף: אממ הרוב זה זמרים בלהקות אז נענה על השאלות למטה 6. זמרת מועדפת: ... 7. להקה מועדפת: HIM&MCR 8. שיר מועדף:זה כל הזמן משתנה.. 9. מתנגן כרגע ברקע:כלום 10. עברי או לועזי?לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?MP3 ומערכת בחדר 12. איך קוראים לסולן של משינה?לא'דעת לא שומעת אותם 13. כוכב נולד-כן או לא?לא ! 14. מנגן? על מה?גיטרה בקטנה 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?הייתי נורמלית אפשר להגיד חחח 16. איך הציונים?ואללה הייתי יכולה להוציא יותר טובים אבל בגרות מלאה זה מספיק מקסימום נשפר אם צריך ... מתי לעזעזל אני יראה תתעודת סיום 12 שנות לימוד שעבדתי כלכך קשה להשיג?
17. והמורים?אין על המחנכת שהייתה לי בכיתה ז', וח', נראה לי.. וגם המחנך שהייה לי בתיכון אחלה 18. עושה שעורי בית?הייתי עושה רוב הפעמים
19. כיתה:סיימתי תיכון לפני שנה 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אני גרה 2 דקות מהבצפר אז הייתי שומעת תצלצול יורדת במדרגות והופ אני בבצפר 21. אוהב ללמוד?"אהבתי" עד שהתחילו הבגרויות והוציאו לי את כל המיץ 22. חוגים: ... 23. מבריזן?הייתי פה ושם 24. משקיע בלבוש?בד"כ 25. בגדים רחבים או צמודים?תלוי המברוח 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה פעם ב כשיש כסף.. 27. בעד נודיסטים?לא'דעת שיהיה בכיף שלהם ...רק שעדיף שזה יהיה במקומות מוגדרים לא כולם אוהבים לראות אותך כפי שהטבע ברא אותך.. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כןן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?אממ לא .. 30. אהב לקנות בגדים?כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:נחמד ויקר 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?גזרה כאילו?אז נמוך 33. משקפיים\עדשות:אין לי טפו טפו טפו הראייה שלי בסדר..אבל מה השאלה פה?חח 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?הכבל של המצלמה שמחובר למחשב 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?כל מיני דפים ושטויות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:על הסיפריה 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?אינלי כוח מה זה שיעור ספורט פה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?שאלה קשה.. מהמשפחה אמא מהחברות אז חנע
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?קיר ומדרגות
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?לא'דעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?לא רוצה יכבה לי המחשב ואז לא יהיה לי כוח לענות על השאלון הזה שוב.. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אף אחד לא לידי..ואם היה מישהו למה שימות?
43. תן חיוך, הכל לטובה. :ואללה... 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? שניהם 49. משקפיים או עדשות?משקפיים 50. חורף או קיץ? חורףףףףףףףףףף!!!!!!!
מה קרמבו קשור לחורף? 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? ...... 52. vh1 או MTV?VH1 53. מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? שניהם 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי!חח 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין?שינהן להקות גדולות 59. על כן דבר או על לא דבר? הא? 60. סרטי אימה או קומדיה? האממ תלוי במצב רוח 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה...עכשיו כשיש פול זמן חופשי..עוד חודש זה כבר לא יהיה ככה.. 62. מדבר עם אנשים? לא.. נו ברור שכן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? נדיר ואן כן אז במקום ציבורי בד"כ עם חברה .. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:מצלמת אינטרנט מעפנה,סורק+מדפסת,מיקרופון,צורב,מסך דק 65. מוריד דברים? מה? מוזיקה סרטים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אממ.. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? חחח לא 68. בכמה פורומים אתה? 2 ובעוד כמה קוראת סמויה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? נופ 70. עובד על אנשים בצ'אטים? נופ 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אין לי 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?
73. טיפוס ספורטיבי? לא ממש 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:משעמם נורא
75. שעורי ספורט זה..: אין לי יותר.. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? אין לי

חח 78. ושרירי השכל? התנוונו 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:
80. אוהב ספורט? בערך...רוצה להיות במעון כושר
81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?לא'דעת 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא אהבתי תמומינים..אין על נילס!
87. מהי היבשת הכי גדולה? אף פעם לא הייתי טובה בגאוגרפיה
88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? ואללה דווקא שאלות נחמדות 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? לא משו תאמת 91. מה השעה עכשיו? 18:54 92. למה אתה עונה על השאלון הזה?כי משעמם לי 93. מה הצבע האהוב עליך?כחול&שחור&אדום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?נכון 96. אוהב לשחק תופסת?אהבתי כשהייתי קטנה.. 97. אתה גבוה?לא
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא ממש
99. אתה במצב רוח טוב?לא בדיוק 100. איך היה?סדרררררר פשש עניתי על הכל