נא להתעורר.

little WhiSper

New member
../images/Emo124.gifנא להתעורר.../images/Emo155.gif

מזל שיש ימי הולדת כדי שיהיה קצת חיים בפורום...
יאללה שאלון. תהנו. 1. שם: 2. גיל: 3. מזל: 4. סגנון מוסיקה מועדף: 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: 10. עברי או לועזי? 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? 12. איך קוראים לסולן של משינה? 13. כוכב נולד-כן או לא? 14. מנגן? על מה? 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? 16. איך הציונים? 17. והמורים? 18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? 22. חוגים: 23. מבריזן? 24. משקיע בלבוש? 25. בגדים רחבים או צמודים? 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? 27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? 30. אהב לקנות בגדים? 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? 33. משקפיים\עדשות: 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? 45. שחור או לבן? 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? 48. חתולים או כלבים? 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? 51. סתיו או אביב? 52. משינה או שייגעצ? 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? 54. תמונות או ציורים? 55. מחשב או טלויזיה? 56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה? 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 62. מדבר עם אנשים? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? 70. עובד על אנשים בצ'אטים? 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 75. שעורי ספורט זה..: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? 78. ושרירי השכל? 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? 96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? 99. אתה במצב רוח טוב? 100. איך היה? (ענבלירוני אני מקווה שזה בסדר.)

dandiT

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. שם: דניאל 2. גיל: 15 3. מזל: גדי
4. סגנון מוסיקה מועדף: אממ.. רק שלא יהיה פופ או טראנסים וכאלה
5. זמר מועדף: וילה ואלו
6. זמרת מועדפת: אין
7. להקה מועדפת: HIM
8. שיר מועדף:אויי זה קשה :-\ אמממ.. להיות זה bittersweet של אפוקליפטיקה 9. מתנגן כרגע ברקע: a beautiful lie של 30שניות למאדים
10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? מערכת ואייפוד נאנו
12. איך קוראים לסולן של משינה? מאיפה לי
13. כוכב נולד-כן או לא? תלוי מתי
14. מנגן? על מה? פעם ניגנתי על קלידים, אבל היום על גיטרה! 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? זה לפי מצבי רוח 16. איך הציונים? בסדר, יחסית 17. והמורים? בעיקק :X 18. עושה שעורי בית? לרוב כן
19. כיתה: ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אוטובוס 21. אוהב ללמוד?כן ממש T_T 22. חוגים: רק גיטרה 23. מבריזן? לפעמים 24. משקיע בלבוש? לאXD 25. בגדים רחבים או צמודים? מה שיש בארון 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה 27. בעד נודיסטים? ?
XDD 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא XD 30. אהב לקנות בגדים? לא ממש =\ 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: בזבוז כסף 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות: לא זה ולא זה 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? ארוןXD 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? כלמני חוטי חשמל 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: בסלון... 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? לקפוץ באלכסון? מזה אומר XD 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? שכנה שלי מחוץ לחלון
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?גינה?
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? כסף XD 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? אם אני יעשה אתזה יכבה המחשב
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? את השכנה? XDD 43. תן חיוך, הכל לטובה. : אהא
44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה XD 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? חתולים
49. משקפיים או עדשות? אינלי 50. חורף או קיץ? קיץץ 51. סתיו או אביב? אביב
52. משינה או שייגעצ? לא ולא!!!! 52. vh1 או MTV? אמטיוי2 53. מסנג'ר או אייסיקיו? גמוגם 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? לא ולא! 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? הא?
60. סרטי אימה או קומדיה? אימה
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה 62. מדבר עם אנשים? נראה לי
63. פוגש אנשים מהאינטרנט? אממ.. חברים כן
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל חוצמפקס ומכונת צילום. 65. מוריד דברים? מה? שירים וסרטים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? ... 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא
68. בכמה פורומים אתה? 3 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר?
70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך?לשבתXD סתאם הליכה
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? ?
73. טיפוס ספורטיבי? כן נראה לי
74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: מע צבן 75. שעורי ספורט זה..: עבודה קלה למובטלים 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? כולם שמנים... נחמד XD 77. איך שרירי הבטן שלך? בסדר, תודה D: 78. ושרירי השכל? לא פעילים ד.ד 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: גועל נפש :X 80. אוהב ספורט? לא ממש 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה? 82. קורא פאנפיקים? אולי כשאני אדע מזה XD 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מאיפה ליXD 84. משתמש באייקונים? אהא
84. איזה סרט זכה באוסקר? לודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים ומסריחים 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? אהאא D: 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה לא?
88. רואה אנימות\קורא מנגות? רואה אנימות... 89. נכון אני משעממת? נכון D: 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? סבבה D: 91. מה השעה עכשיו? 00:17 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אינלי משו יותר טוב לעשות D: 93. מה הצבע האהוב עליך? אממ... כחול כהה 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": נכון... 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? וואלה? חחXD 96. אוהב לשחק תופסת? חחח לאXD 97. אתה גבוה? לא מאוד 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא XD 99. אתה במצב רוח טוב? נראה לי שכן XD 100. איך היה?מאגניב

danduuu

New member
למה את לא בקומונה של 30 סקנדס? ../images/Emo3.gif

*ממשיכה בפרסום הקומונה בכל מקום אפשרי*

danduuu

New member
כן, קומו כבר../images/Emo7.gifאיפה קארין? ../images/Emo7.gif

1. שם: דנה 2. גיל: 18 3. מזל: טלה 4. סגנון מוסיקה מועדף:מטאל 5. זמר מועדף: וילה ואלו 6. זמרת מועדפת: שארון דן אדל, טאריה טורונן 7. להקה מועדפת: HIM 8. שיר מועדף: איןליכוח 9. מתנגן כרגע ברקע:טלוויזיה P: 10. עברי או לועזי?לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?MP3 12. איך קוראים לסולן של משינה?אמ יובל בנאי לא? 13. כוכב נולד-כן או לא?רק אמריקן איידול
14. מנגן? על מה?לא
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?מטורפת 16. איך הציונים?נחמדים חח 17. והמורים?
18. עושה שעורי בית? בקושי היו לי בשלוש שנים האחרונות
19. כיתה:י"ב 6 שליטע
20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?ברגל 21. אוהב ללמוד?לא 22. חוגים: לא 23. מבריזן?ממ די 24. משקיע בלבוש?לא ממש 25. בגדים רחבים או צמודים?תלוי 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה פעם ביותר מחצי שנה. שונאת בגדים. 27. בעד נודיסטים?המ כן 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כן מדי פעם 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?חח ממש לא 30. אהב לקנות בגדים?לא!! 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:איכס פיכס. סתם לא, תלוי מה. 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?אמצע
33. משקפיים\עדשות:עדשות, למרות שיש לי משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?אין לי כוח לקום חח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?סתם כל מיני מחברות וכאלו 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:סלון (?) 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אין כרגע 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?חצר 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?אנערף 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נדלקה המנורה ואז היא כבתה
איזה נס 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אין אדם לידי
43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? ים.בלילה. 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? שניהם 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?כבר שאלת
50. חורף או קיץ? אביב 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV?VH1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו יותר נוח לי משום מה 54. תמונות או ציורים? אמ שניהם 55. מחשב או טלויזיה? טיוי 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? תלוי 58. פינק פלויד או קווין? קווין
59. על כן דבר או על לא דבר? לא 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? כמה שיוצא 62. מדבר עם אנשים? כרגע?לא, בכללי-כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? אהא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינטרנט, סורק,מדפסת,מיקרופון, צורב ומסך דק. 65. מוריד דברים? מה? מה אכפת לכם
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כלמיני 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? נייט 68. בכמה פורומים אתה? אמ בערך 8, וקומונה אחת. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? אמ תלוי ברמת השיעמום
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? הליכה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? אה? 73. טיפוס ספורטיבי? אמ לא ממש 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: דיויד בקהאם.
75. שעורי ספורט זה..: חרא ומזל שאין לי יותר
76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? מגעיל חחח 77. איך שרירי הבטן שלך? איפה הם? 78. ושרירי השכל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: .. 80. אוהב ספורט? בערך 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? WTF? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אה? 84. משתמש באייקונים? חעחע כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? הרבה 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודי בודים 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?
87. מהי היבשת הכי גדולה? אמ אמריקה לא?
|בורה| 88. רואה אנימות\קורא מנגות? נייט 89. נכון אני משעממת? מאוד
סתם לא
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? לא קורה
91. מה השעה עכשיו? 00:25 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כדי שהפורום יתעורר
וכי משעמם לי נורא
93. מה הצבע האהוב עליך?שחור ואדום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":
? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?חחחח לא
96. אוהב לשחק תופסת?כן!! 97. אתה גבוה?אמ ממוצעת 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא XD ולא כדאי גם 99. אתה במצב רוח טוב?בערך 100. איך היה?נחמד :)

חשבתי בהתחלה

שאנחנו כל כך זהות בתשובות. טעיתי.
ואז קלטתי את החתימה שלך שוב. ועבר בי חשק רב לבוא אלייך הביתה ולרצוח אותך ולגנוב את אמא שלך. אבל אני אוהבת אותך יותר מדי!!!

little WhiSper

New member
../images/Emo161.gif

1. שם: אדווה 2. גיל: 18 =\ 3. מזל: גדי 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: אביבגפן,עברי לידר, מוש בנארי 6. זמרת מועדפת: ממ.. מירימסיקה,איימי לי, אורית שחף ואולי עוד 7. להקה מועדפת: היהודים, הים, אוונסנס ועוד... 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: טלויזיה 10. עברי או לועזי? שניהם 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? מערכת, ואייריבר 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? כלום
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי מינוס 16. איך הציונים? ככה 17. והמורים? ככה 18. עושה שעורי בית? שיעורי פנימיה אולי... 19. כיתה: יב'
20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? הכי קל לישון שם 21. אוהב ללמוד? לא נראה לי אבל תלוי מה 22. חוגים: אין 23. מבריזן? בד"כ לא 24. משקיע בלבוש? לא יותר מדיי 25. בגדים רחבים או צמודים? מה שנוח 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כלמיני 27. בעד נודיסטים? לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן אבל לא יותר מדי 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? חח לא 30. אהב לקנות בגדים? לא 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: ת לוי 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? מה שנוח [לא יותרמדי גבוה ולא יותרמדי נמוך] 33. משקפיים\עדשות: לא 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? חחחח רצפה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? שטויות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: מגרה 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? =\ 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? מדרגות 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לאדעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? כן
43. תן חיוך, הכל לטובה. : לא 44. בריכה או ים? בריכה וים כשלא חם 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? תלוי, מה שנוח 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? חורף
51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV? אמטיוי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? שניהם 56. יסודי או חטיבה? רק לא חטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? פינקפלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? עלאדבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לאדעת 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן, אבל תלוי 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: כלום
65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 2 וחצי 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר?לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?בעיקר כלום אבל לפעמים עושה 73. טיפוס ספורטיבי? לצערי לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 75. שעורי ספורט זה..: מיותר אבל חשוב 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לאמשו בכלל 77. איך שרירי הבטן שלך?
78. ושרירי השכל?
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: איכס 80. אוהב ספורט? תלוי 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אמ.. לא? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לאדעת 84. משתמש באייקונים? כן
84. איזה סרט זכה באוסקר? הרבה 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אי כס 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? קצת.. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? בסדר מה איתך? 91. מה השעה עכשיו? 00:45 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול, שחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": נחמד 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא 96. אוהב לשחק תופסת? לאא 97. אתה גבוה? לא
די לדרוך על יבלות! 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא ממש 99. אתה במצב רוח טוב? לא במיוחד 100. איך היה? בסדר...

FFTL

New member
../images/Emo61.gif

1. שם: ליעד\סוני
2. גיל: 14 ומשו. 3. מזל: עקרב - 2.11. 4. סגנון מוסיקה מועדף: בערך הכל..חוץ ממזרחית ודיכאון 5. זמר מועדף: אין.
6. זמרת מועדפת: כנ"ל. 7. להקה מועדפת: הימ!
8. שיר מועדף: כל פעם זה משנה..כרגע זה Sum 41 - Pieces
9. מתנגן כרגע ברקע: Bullet For My Valentine - Hit The Floor 10. עברי או לועזי? לועזי. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אייפוד חחח 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל!
13. כוכב נולד-כן או לא? כן ולא.
14. מנגן? על מה? בס, גיטרה.
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? רוב הזמן נורמלי. :) 16. איך הציונים? נעים בין 70 ל80..
17. והמורים? אחלה
18. עושה שעורי בית? משתדלת. 19. כיתה: ט'? 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אבא\חברים, אבא\חברים\ברגל. 21. אוהב ללמוד? יש מקצועות שכן. 22. חוגים: בס
23. מבריזן? חלילה
24. משקיע בלבוש? לא.. 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים
26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה
27. בעד נודיסטים? כן D: 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?
29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? יש פעמים
30. אהב לקנות בגדים? נופ. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: טיפשות, נקודה. 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים, כמה שיותר נמוכים. 33. משקפיים\עדשות: משקפיים
34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? למה ללכת אם אפשר פשוט להסתכל? יש פח
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? גרביים, בוקסרים, תחתונים, גופיות וכאלה. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: בסלון
37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? XDD מי יעשה את זה? זה מרעיש. צריך שקט. 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? פיזית או נפשית? X.X 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שטיח P: 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? סוכר?
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור דלק שוב!!111
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? מה? XDDD 43. תן חיוך, הכל לטובה.: אמ. לא.. 44. בריכה או ים? ים! 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל, ברור:]
47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? דגייייייים.
49. משקפיים או עדשות? עדשות. לא רואים אותן 50. חורף או קיץ? קיץקיץ.
51. סתיו או אביב? אביב
52. משינה או שייגעצ? מממ...שייגעצ. 52. vh1 או MTV? המ. VH1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. 54. תמונות או ציורים? תמונות. 55. מחשב או טלויזיה? מחשב. כי במחשב אפשר לראות דברים שבטלויזיה! אעאה. תיחכום :] 56. יסודי או חטיבה? חטיבה. 57. ספר או סרט? סרט
58. פינק פלויד או קווין? קווין.
59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר חחח 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה.
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לימודים בערך שעתיים..אולי קצת יותר. חופש איזה 5 שעות
62. מדבר עם אנשים? כן. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? אהא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מדפסת, מיקרופון, צורב ופקס. את שאר הדברים יש בעבודה של אבא אז לא צריך בבית. העבודה תמיד זמינה
65. מוריד דברים? מה? סרטים ופרקים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? עבודות וכאלה? >< 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 3 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חח לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורסל
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה?
73. טיפוס ספורטיבי? לעיתים רחוקות.. 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא יודעת >< 75. שעורי ספורט זה..: משעמם :ם 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? משעמם :ם 77. איך שרירי הבטן שלך? דווקא בסדר חח
78. ושרירי השכל? לא משו בזמן האחרון.
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: לא יפה ): 80. אוהב ספורט? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה? >< 82. קורא פאנפיקים? מה? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אין לי מושג 84. משתמש באייקונים? אהא. 84. איזה סרט זכה באוסקר?
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: קטנים ומכוערים. 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? בטח 87. מהי היבשת הכי גדולה? XDD כולן נראות לי אותו גודל.
88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא ממש ולא. 89. נכון אני משעממת? לא :p 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? מעפן לי נורא
91. מה השעה עכשיו? 1:51 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם
93. מה הצבע האהוב עליך? כחול. 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": מה? ם.ם 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא
96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? לא!
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? יש מצב..מי יודע? :) 99. אתה במצב רוח טוב? עכשיו כן. 100. איך היה? נפלא! העיף לי את השיעמום. כל הכבוד!
לילה טוב.

מצברוח טוב. הכל טוב ../images/Emo9.gif

1. שם: למורת רוחה של אדוה - אנה 2. גיל: 19.7 3. מזל: אריה 4. סגנון מוסיקה מועדף: גות' בעיקר. (לווא דווקא מטאל) 5. זמר מועדף: חח שכחתי את השם שלו!
6. זמרת מועדפת: tori amos 7. להקה מועדפת: within temptation 8. שיר מועדף: cinderella rockafella 9. מתנגן כרגע ברקע: epica - linger 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? מערכת, mp3 ודיסקמן שלא עובד
12. איך קוראים לסולן של משינה? שיט! 13. כוכב נולד-כן או לא? לא!!!! 14. מנגן? על מה? עצבים בעיקר
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? תלוי. תלוי. 16. איך הציונים? אני בצבא. 17. והמורים? המפקדים? חארות
18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? 22. חוגים: 23. מבריזן? 24. משקיע בלבוש? תלוי מתי. מממ
25. בגדים רחבים או צמודים? תלוי
26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? בגדול לא - הדודה מורישה לי כל חודשיים שלוש המון בגדים. ככה זה. ותמיד היא קולעת לטעם. זה הכי מטורף
27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? פחות או יותר 30. אהב לקנות בגדים? לא!!!!!! 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: בזבוז כסף 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע 33. משקפיים\עדשות: אני מעדיפה משקפיים אבל אין לי =/ 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? נתקעתי בארון 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דברים של אחותי לא יודעת 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: בסלון רחוווווווווווווווווק 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? מדף ספרים של אחותי
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אחותי חיחיחי גם לא פיזית כרגע. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? חדר מדרגות?
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? מאיפה לי בחיית אדוה אני ארצח אותך!!! תבחרי שאלון יותר טוב!!!
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? תלוי 46. כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה 47. נעליים או כפכפים? תלוי 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? משקפיים 50. חורף או קיץ? חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
51. סתיו או אביב? סתיו
52. משינה או שייגעצ? בחיית!!!! 52. vh1 או MTV? VH1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה?מחשב
56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? וואו זה באמת קשה!! מממ ממממ פינק פלויד. לא קווין!! לא! פינק! לא!!! לא יודעת נו די!!!
59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר
60. סרטי אימה או קומדיה? לא זה ולא זה!!! 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? שעתיים ביום רגיל 62. מדבר עם אנשים? אהא 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? דנה כל סופ"ש נחשב?
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל חוץ ממכונת צילום. 65. מוריד דברים? מה? :X 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? חחחח אני לא אגיד מה עולה לי בראש! 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? אחד וחצי. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא! 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? סקי וטניס 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הא????????
73. טיפוס ספורטיבי? אדווה די! 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: אדוה מעצבנת! 75. שעורי ספורט זה..: כיף כיף כיף
באמת! 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? אדוההההההההההההההההה 77. איך שרירי הבטן שלך? 78. ושרירי השכל? 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? לא
חחיחיחיחיחי 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא!!! 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 10.46 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי חשבתי שהוא יהיה נחמד. אדוה אכזבת!
93. מה הצבע האהוב עליך? סגול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? תמותי! 101 שאלות????????????
96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? אני גבוהה. 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? חסר לכן ולא! משקרא... שיגיד!!!
99. אתה במצב רוח טוב?הייתי. 100. איך היה?גרוע! אדוה... תשני עם עין אחת פקוחה!

little WhiSper

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

א. אנה=קשת= זה בצחוקקקק... ב. מה אני אעשה לא אני כתבתי ת'שאלון
ג. זה אדווה

עצבנת אותי!

מעניין אותי בטח איך רושמים את השם שלך! אדוה. אדווה. אדההההה לא אכפת לי
אוהבת!!!!!!!!! |

A Beautiful Lie

New member
לא יפה לו יבש../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

1. שם: חן
2. גיל: 14 3. מזל: תאומים שליטה3> 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל.פאנק,אימו,רוק,מטאל. 5. זמר מועדף: אין. 6. זמרת מועדפת: כנ"ל
7. להקה מועדפת: יש הרבה,youknow 8. שיר מועדף: KAYF של MCR,עכשיו
9. מתנגן כרגע ברקע: כלום.הרגע קמתי,באמאשלכם
10. עברי או לועזי? לועזי,בלי ספק
11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? גם וגם.וזה לא MP3,זה MP4
12. איך קוראים לסולן של משינה?יואב..יהוד..משו#: 13. כוכב נולד-כן או לא? מה לאXD 14. מנגן? על מה? עצבים
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? מזניחה אחוש.>: 16. איך הציונים? מוזנחים אחוש.>: 17. והמורים? מעצבנים בטירוף?$: 18. עושה שעורי בית? כשיש כוח^__^ 19. כיתה:ט7
20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? על הרגליים?
21. אוהב ללמוד?נו,במת.שאלה רטורית|שוטר| 22. חוגים: ביטלתי הכלל.נשאר רק טימטו + אנגלית.*-* 23. מבריזן?כשאין משו יותר טוב לעשות? 24. משקיע בלבוש? בעיקרון אני אוהבת להשקיע בזה,אבל לא יוצא לי יותר מדי@@ 25. בגדים רחבים או צמודים?רחבייםםםםם^.^ 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? בעיקרון באמצע שנה מהקניונים,אבל בחופשים מת"א. 27. בעד נודיסטים?לא מפריע לי יותר מדי. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?אם יש משהו יוצא דופן..ברור שזה מושך את הלב,אבל בעיקרון לא כ"כ. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?כןןןןןןןןן.
אני לא יכולה בלי כפפות בקיץXD 30. אהב לקנות בגדים?כשהם יפים במיוחד
31. דעתך על מותגים בשתי מילים:סביר בכמות. 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?ממש לא מפריע לי
33. משקפיים\עדשות:משקפיים
34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?את הרגליים שלי? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?את ההרחבות שלי הסימס|חחחחחבבבבבווווווולללללללל| 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:סלוןS: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?את הדם שיוצא לי מראש כי הנגשתי בארון,נפלתי מהחלון,והתרסקתי על הרצפה?
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אמא|: 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?הדת של השכנים
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?קונדומים
מאיפה אני יודעת?XD 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נכבה המחשב והתחלתי הכל מההתחלה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אמג.לדובי שלי אין ראש
43. תן חיוך, הכל לטובה. : אחותך לטובה,פדופיל
44. בריכה או ים? לא זה ולא זה
45. שחור או לבן? שחור
46. כדורגל או כדורסל? כדורסל
47. נעליים או כפכפים? נעלייםD: 48. חתולים או כלבים? חתוליםם*-* 49. משקפיים או עדשות? עדשות:] 50. חורף או קיץ? חורץ.
51. סתיו או אביב? סתיו
52. משינה או שייגעצ? שייגעצ^^ 52. vh1 או MTV? אהעהאעא MTV?
53. מסנג'ר או אייסיקיו?איכ ערסיקיו
54. תמונות או ציורים? תמונות
55. מחשב או טלויזיה? מחשב
56. יסודי או חטיבה? חטיבהה#: 57. ספר או סרט? גם וגם,אבל לא ביחד3> 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד.קיוון זה כבר יותר מדי גייB| 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר.שמעתם פעפ מישו שאומר על כן דבר?$: 60. סרטי אימה או קומדיה? שניהם מעולים:) 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? יותר מהכמות הממוצעת,זה בטווח
62. מדבר עם אנשים? בדרכOם 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? או,יה
~ 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינטר,סורק[מת
],מדפסת,מיקרופון,צורב[חדשD:],מסך דק,פקס^_^ 65. מוריד דברים? מה? מוזיקה,בעיקר. 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אני לא לומדת כלום,אבל חברה שלי חוקרת מאיפה ולמה הגיעו האימואיםXD 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? המ,לא נראה לי#: 68. בכמה פורומים אתה? 3.סביר,לא? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? אני יכולה למכור,אבל רק לאנשיםש אני דיועת מי הם.בעיקרון אני לא יעלה דברים לאיביי או כזה#: 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לאXD 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? סקטייבורד
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? רואה,בעיקר VLB ^^ 73. טיפוס ספורטיבי? מה לאXD 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: חרא משחק
75. שעורי ספורט זה..: אמה|: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? מקום טוב יותר*-* 77. איך שרירי הבטן שלך? נוראיםXD 78. ושרירי השכל? כנ"ל
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: נורא לא יפה,באמת. 80. אוהב ספורט? ךאXD 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? יאוי זה סבבה:] 82. קורא פאנפיקים? יאפ^_^ 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? סופר?
84. משתמש באייקונים? כאילו שלא שמתם לב
84. איזה סרט זכה באוסקר? הממ...לדפוק חתונה.גאש,אני אוהתב את הסרט הזהXD 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: יצורים. סקסיים
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? נכוווווןןןן*-* 87. מהי היבשת הכי גדולה? אמריקה.דה.XD 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לפני שנה הייית מכורה,היום זה כבר לא מעניין. 89. נכון אני משעממת? מה כןXD 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הממ..חיים..כמה שאפשר;; 91. מה השעה עכשיו? 12.3 על השעון
92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אין לי כלום יותר טוב לעשות?|: 93. מה הצבע האהוב עליך?לא יודעת,תעזבי אוית כברV.V 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": מה התחלה עכשיו?!
אני כבר תכף מסיימתOO 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? זה כאלו עשיתי עד 101?! אלוהים
96. אוהב לשחק תופסת? לא!! 97. אתה גבוה? מדי|: 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? ברור שלא,מה הם ככ חסרי חיים?Oם 99. אתה במצב רוח טוב? עכשיו הרסת,כוסאימושלך
100. איך היה? ארוך.__. אני מקווה שלא מישי מהפורום כתבה את זהXD

inbal287

New member
זה לא בסדר../images/Emo4.gif

מכות
למה שזה לא יהיה בסדר?
1. שם: חסוי 2. גיל: 17 וחצי 3. מזל: אריה 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק-מטאל 5. זמר מועדף: סטיבי וונדר 6. זמרת מועדפת: מאריה קארי 7. להקה מועדפת: HIM 8. שיר מועדף: כרגע, Don't Speak של נו דאוט 9. מתנגן כרגע ברקע: Lifehouse - Unknown 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? דיסקמן+MP3 12. איך קוראים לסולן של משינה? אה... למה שאני אדע? 13. כוכב נולד-כן או לא? לא!!! 14. מנגן? על מה? ניגנתי. חליל צד וגיטרה 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? בלימודים? אני לא לומדת כמעט בכלל... לא לפני מבחנים ולא לפני מתכונות בגרויות... אבל עדיין יש לי מאיות, אז סבבה לי 16. איך הציונים? אחלה 17. והמורים? קקי, כמעט כולם 18. עושה שעורי בית? אממ כן 19. כיתה: י"ב 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטובוס 21. אוהב ללמוד? כן 22. חוגים: פיתוח קול נחשב חוג?
23. מבריזן? לא 24. משקיע בלבוש? כשצריך או כשיש לי את המצברוח המתאים 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? חחח בטח שקונה 27. בעד נודיסטים? רק אם הם שווים סטייל ג'וני דפ/ג'ארד לטו... 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא 30. אהב לקנות בגדים? מאוד 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: קקי ממוסחר 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: אין לי. אבל אנשים עם משקפיים הם כ"כ גררר
34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה...? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? את כל הדברים מפולין - יומן מסע, דפים, תמונות, כרטיס טיסה וכו' 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: פה על השולחן שלי 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? את הקיר הכתום והשקסי שלי
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? איתי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? חדר מדרגות
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? ליודעת... קפה? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור נכבה ונדלק, דה 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? חחחחחחחחחחחחח מה?! 43. תן חיוך, הכל לטובה. : סבבה
44. בריכה או ים? ים בשביל להסתכל, בריכה בשביל לשחות. אני לים לא נכנסת אחרי הדג המפחיד שתקף אותי בקיץ. 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? חתולים
49. משקפיים או עדשות? משקפיים 50. חורף או קיץ? חורף
51. סתיו או אביב? אביב
52. משינה או שייגעצ? איכ 52. vh1 או אמטיוי? ברור שVH1
53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר
60. סרטי אימה או קומדיה? אימה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? בערך כל החיים... חוץ מבזמן שאני במקלחת 62. מדבר עם אנשים? לא. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מדפסת, מיקרופון, צורב 65. מוריד דברים? מה? קליפים, שירים... אבל קונה את הדיסקים בכל מקרה
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אממ מה שמעניין אותי, אני מחפשת חומר וקוראת 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? הרבה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? קונה לפעמים 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? טניס 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה!? 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: ממ... מממ... 75. שעורי ספורט זה..: לא יודעת, לא משתתפת כבר שנים 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן 77. איך שרירי הבטן שלך? חמודים 78. ושרירי השכל? מה זה?
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: איכ 80. אוהב ספורט? לא כזה 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה!? 82. קורא פאנפיקים? כן 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? הרבה 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: שמועה אכזרית 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כןןןןן... גאד, סנופקין כזה שווה!! 87. מהי היבשת הכי גדולה? מה זה הבוחן הזה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לפעמים 89. נכון אני משעממת? כן 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל טוב 91. מה השעה עכשיו? 13:01 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי בא לי 93. מה הצבע האהוב עליך? כתום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אהא 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? כן 97. אתה גבוה? לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? היה טוב וטוב שהיה

Or Vana

New member
:]

1. שם: אור 2. גיל: 17 3. מזל: טלה 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל חוץ מדיכאון. 5. זמר מועדף: ווילה ואלו
6. זמרת מועדפת: - 7. להקה מועדפת: HIM 8. שיר מועדף: משנה כל הזמן. 9. מתנגן כרגע ברקע: Sum 41- Mr. Amsterdam 10. עברי או לועזי? לועזי! 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? שלשתם. אבל אני הכי משתמשת בנייד כדי לשמוע מוזיקה או בפלאפון 12. איך קוראים לסולן של משינה? אין לי מושג. 13. כוכב נולד-כן או לא? ל-א! 14. מנגן? על מה? ניגנתי בעבר על חליל צד. 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? משקיעה, לא יותר מידי. 16. איך הציונים? סבבה. 9 בממוצע 17. והמורים? חלקם וחלקם 18. עושה שעורי בית? לא, רק כשיש לי זמן ומאד קשה לי למצוא זמן לשיעורים 19. כיתה: י"א. 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטובוס [הסעה.] 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: - 23. מבריזן? ממ יש לי אישור לצאת באמצע שיעור ל"התאווררות" אז אני יוצאת ונעלמת או שפשוט לא נכנסת שאין כח ושיותר מעניין בחוץ. 24. משקיע בלבוש? כן 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים, אבל לא יותר מידי! 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה 27. בעד נודיסטים? לא, ואם כן לא לידי. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה. יאפ אני מאלה, אבל סוודר בקיץ, מי המשוגע?!@$% 30. אהב לקנות בגדים? ש-ו-נ-א-ת למדוד! אבל אני אוהבת שיש בגדים חדשים :] 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: סבבה סטייל [?] 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים אבל גם, לא בהגזמה. 33. משקפיים\עדשות: עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? אני לא יכולה ללכת אחורה, אני על המיטה. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? סיגריות, דפים, מלא חבילות טיקטק |מכורה| ועוד שטויות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: חדר טלווזיה. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? קיר? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? מאיזו בחינה? 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שטיחון לניקוי רגליים חח 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור דלק וכבה [?] 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? יאפ חח 43. תן חיוך, הכל לטובה. : תהיו בריאים :] 44. בריכה או ים? אף אחד! 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? משקפיים ללוח חח 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV? MTV2 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? ממ שונאת ספרים וסרטים. אבל מבין השניים עדיף סרט 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? הא? 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? דיי הרבה 62. מדבר עם אנשים? יאפ 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: כולם חח 65. מוריד דברים? מה? פרקים של תוכנית :] 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? שיש חרא אנשים חח 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 1 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אירובי 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה? 73. טיפוס ספורטיבי? ממ אפשר להגיד שכן 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: טיפשים רצים אחרי כדור [יצא 4] 75. שעורי ספורט זה..: שיעמום טוטאלי. אבל מצד שני גם מצחיקים, מעבירים צחוקים על המורה הטיפשה. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמןןןןןן 77. איך שרירי הבטן שלך? מחוזקים :] 78. ושרירי השכל? יש מקום לשיפור אבל סבבה חח 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: י-א-ק 80. אוהב ספורט? לא מתה אבל לא שונאת. תלוי איזה 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? ? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת 84. משתמש באייקונים? לא 84. איזה סרט זכה באוסקר? הרבה זכו לא ?:] 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: שיחיו חיים ארוכים. [שוב יצא יותר :\] 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? בעיקר מאי! 87. מהי היבשת הכי גדולה? אנערף, אנלא לומדת גאוגרפיה. 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? כן חח 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? יכול להיות יותר טוב. 91. מה השעה עכשיו? 13:38 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כדי להחיות את הפורום וכי משעמם לי 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? 1.65 נקרא גבוה? כי אני לא מסופקת מזה :\ 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? רגיל שכזה. 100. איך היה? נחמד +

Elpar

New member
תקראו, מקווה שישעשע ../images/Emo3.gif השקעתי!!!

1. שם: אסף 2. גיל: 16!!! 3. מזל: טלה :) 4. סגנון מוסיקה מועדף: מטאל 5. זמר מועדף: יש כל כך הרבה... 6. זמרת מועדפת: זאת מנייטוויש לשעבר כנראה 7. להקה מועדפת: אין אחת... עדיף שלא אתחיל XD 8. שיר מועדף: כנ"ל 9. מתנגן כרגע ברקע: Dream Evil - Into the Unknown 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אייפוד 12. איך קוראים לסולן של משינה? אין לי מושג 13. כוכב נולד-כן או לא? לא! 14. מנגן? על מה? גיטרה 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמאלי עד משקיען 16. איך הציונים? בסדר 17. והמורים? בסדר 18. עושה שעורי בית? כן... חסר לי עדיין לחופש :/ 19. כיתה: י' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? הסעה 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: גיטרה 23. מבריזן? לא 24. משקיע בלבוש? לא 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה, ומביאים לי 27. בעד נודיסטים? רק בנות P: 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא :| 30. אהב לקנות בגדים? לא 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: אני לא (יכול ב2 מילים) 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? מ'זתומרת? :S 33. משקפיים\עדשות: משקפיים... אבל אני רוצה לעבור לעדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?נתקעתי בדלת 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? עטים וטושים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: שולחן מאחורה 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? אני בקושי רואה... הדלת ממש כואבת 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? פיזית? אין לי מושג 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? חתולה 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? אין לי מושג, בטח לגו 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נשרפה הנורה בחדר... 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? ת'אמת לא חיבקתי 43. תן חיוך, הכל לטובה. : נתפסה לי הלסת! 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? פיינטבול 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? חתולים 49. משקפיים או עדשות? עדשות... שאלת כבר 50. חורף או קיץ? אביב 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? סליפנוט 52. vh1 או MTV? אף אחד... 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תלוי כמה יפים הם ושל מה 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה (עליונה) 57. ספר או סרט? תלוי איזה 58. פינק פלויד או קווין? פינד 59. על כן דבר או על לא דבר? על שום דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 2-3 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מיקרופון, צורב, מסך דק: מחקתי מה שאין 65. מוריד דברים? מה? אלבומים ומוזיקה 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לנגן פעם ב... 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 3 בתפוז+אחד בהיידפארק+סולידרוק+מטאליסט 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא ולא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? הקלדה? נגינה? מספיק ספורטיבי? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? לא הבנתי 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: משעמם אותי 75. שעורי ספורט זה..: משעמםםםםםם 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן 77. איך שרירי הבטן שלך? אם תסירו את השומנים מעליהם, סבבה לגמרי P: 78. ושרירי השכל? די טובים 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: חלקית מקנא, אם זה מוגזם מידי אז לא 80. אוהב ספורט? לא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה??? 82. קורא פאנפיקים? לא חושב 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? של מי<? 84. משתמש באייקונים? ברור 84. איזה סרט זכה באוסקר? שר הטבעות! 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים לאללה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? סנופקין כזה כוסון על 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? הייתי רואה 89. נכון אני משעממת? לא רציתי לומר לך את זה... טוב שעלית על זה לבד 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל בסדר 91. מה השעה עכשיו? 15:54 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם לי ולא עונים לי במסנג'ר :( 93. מה הצבע האהוב עליך? אדום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": עד שהגעתי לסוף??? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? וואלה נכון 96. אוהב לשחק תופסת? את מתכוונת ל"תפוס את הציצי" נכון? אז כן P: 97. אתה גבוה? די גבוה 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא... חבל שכך 99. אתה במצב רוח טוב? די טוב 100. איך היה? סבבה לפנים

למעלה