משחק

R e A

New member
כאילו מישהו יקרא את זה...

איך העולם רואה אותי? Avril Lavine - knockin on heaven's door האם יהיו לי חיים מאושרים? יזהר אשדות - במרחק נגיעה מכאן מה אנשים באמת חושבים עליי? נמרוד והבודדים - בורח האם אנשים חושקים בי בסתר? shayne ward - No Promises איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? שי 360 - שבור ת'דממה מה אני צריך לעשות עם חיי? September - Satellites עצה טובה בשבילי: Maroon 5 - Makes Me Wonder מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? זבל - פרח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מתיסיהו - King Without A Crown איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יהודה פוליקר - אפר ואבק [אוי ואבוי
] ובהלוויה שלי? Fort Minor - Wher'd You Go
תכלס! איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Nelly Furtado - All Good Thing איך יהיה לי מחר? איירוסמית' - I Don't Wanna Miss A Thing למה אני כאן? כנסיית השכל - היינו עושים אהבה בתור מה אנשים יזכרו אותי? שי גבסו - מישהו גדול
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מוש בן ארי - אנצל [האמת שזה נתקע לי כבר אתמול] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? David Gray - This Years Love איך תהיה השנה הזו? סיוון וסאבלימינל - המקום המושלם [באמאשלי זה מה שיצא!!! אבל זה לא הגיוני. אני מתגייס...]

דללה

New member
../images/Emo6.gif

"איך תהיה השנה הזו? סיוון וסאבלימינל - המקום המושלם [באמאשלי זה מה שיצא!!! אבל זה לא הגיוני. אני מתגייס...]" כל כך נכון

Good 2b Me

New member
וואי עשייתי את זה פעם אחת, מזמן ../images/Emo175.gif

ויצא לי הזוי ומצחיק וגם דיי מתאים האמת.. נראה איך ייצא עכשיו איך העולם רואה אותי? Paula Cole- Me מפתיע8-8
האם יהיו לי חיים מאושרים? Jamelia- Something About You נורא קשור.. אבל מה שעוד יותר לא קשור זה איך עדיין יש לי ת'שיר הזה על המחשב
מה אנשים באמת חושבים עליי? Keith Urban- Tonight I wanna Cry טוב לדעת שאנשים חושבים שאני בכיינית חח.. האם אנשים חושקים בי בסתר? Fergie- Fergalicious
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Jessica Andrews- I always be there for you אהה אז ככה? טוב לדעת
מה אני צריך לעשות עם חיי? Herbie Hancock- Stitched up אוקיי X: עצה טובה בשבילי: SweetBox- Everything Gonna be Allright להאמין שהכל יהיה טוב..
מאגניב.
אחלה עיצה. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? LeAnn Rimes- One of these Days שיר יפה
לא מבינה מה זה אומר מבחינת השאלה אבל העיקר שהוא יפה. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Veronicas- Mouth Shut
גאאאדול. אני באמת שקטהה.. אלא אם כן אני בחשק מטורף לדבר אז אני מדבר פוול אז כאילו "שתקי כבר" חח מגניב. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Keisha Cole- I Should Have Cheated
חזקקק.. אבל אינמצב שהוא באמת יתנגן בחתונה שלי.. ובהלוויה שלי? Kelly Clarkson- Miss Independet חחח יפה שככה יזכרו אותי
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Rascal Flatts- What Hurts The Most כאילו אני מזוכיסיטת אה חחח, אז זהו שלא
איך יהיה לי מחר? Chris Brown- run it אם זה אומר שזה יעבור מהר אז סבבה למה מחר אני עובדת והזמן זז לאטט.. למה אני כאן? Ne- yo- Because of you
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Evanescence- Like You לייק הו?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Crossfade- Cold אחלה שיר.. קצת חרשתי עליו אבל בסדר.. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Darin- Why Does It Rain איך תהיה השנה הזו? Backstreet Boys- As Long As You Love Me חחח עוד שיר שמפתיע שהוא עוד על המחשב..
יצא מגניב
חלק מהשירים אשכרה מתאימים לשאלות.. "><

devilz

New member
טוב נו...

איך העולם רואה אותי? Bob Dylan-Mr. Bojangles טובבבבב.... האם יהיו לי חיים מאושרים? Bowling for Soup-Almost חחחח טוב נו אם אתם אומרים
מה אנשים באמת חושבים עליי? Saliva- Always טוב.. נו לפחות חושבים עלי
האם אנשים חושקים בי בסתר? Twisted Sister-We're Not Gonna Take It עד כדי כך אני גרועה
טוב נו... איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Matchbook Romance- Surrender ממ.. כה כנראה
תפסיקו להתנגד
מה אני צריך לעשות עם חיי? Flipsyde- Time ניראה לי הכוונה להפוך לשען
עצה טובה בשבילי: Ugly Kid Joe-Everything About You לשנוא הכל זה ה.... דבר
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bob Dylan - Stuck in the Middle תקועה באמצע
כמה נכון... מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Flipsyde-Revolutionary Beat חח טוב לדעת
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לא תיהיה חתונה
אבל אם כן... Twisted Sister- I Wanna Rock חח די מתאים
ובהלוויה שלי? Saliva-Raise Up אה
ממני לא נפטרים מהר
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Bob Dylan-Girl From The North Country טוב נו אפעם לא הכחשתי שאני דו
איך יהיה לי מחר? Billy Idol-Don't You (Forgdt About Me) נחמד
לפחות מחר יזכרו אותי למה אני כאן? Saliva-Rest in Pieces בדיוק... בתור מה אנשים יזכרו אותי? Twisted Sister-Shoot 'em down זהרו ממני
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Kiss - forever... מסתבר שלא רק מחר אה... האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Kiss- parasite... מסתבר שהם גם לא יעזבו אותי:S איך תהיה השנה הזו? bowling for soup-ohio(come back to texas) חח מוזר דווקא לא בניתי לא על אוהיו ולא על טקסס ובכלל לא חשבתי על ארהב:-O מתי אני אמורה להספיק אני מתגייסת בעוד 3 שבועות:-O זה לא הגיוני

nomad21

New member
יאללה בלאגן

איך העולם רואה אותי? yellow card-back home האם יהיו לי חיים מאושרים? מאיר אריאל ודויד ברוזה-בצהרי היום מה אנשים באמת חושבים עליי? הסימפוניה החמישית של בטהובן... האם אנשים חושקים בי בסתר? iron maiden-journeyman איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? pink floyd- money... כמה נכון
מה אני צריך לעשות עם חיי? אלג'יר-ירח במזל עקרב עצה טובה בשבילי: שייגעצ-חייל של מאה שערים מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? ארבע עונות, ויולדי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שלל שרב, גידי גוב איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? guns and roses-don't cry
ובהלוויה שלי? אהוד בנאי, הופעת מילואים איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? metallica-am i evil איך יהיה לי מחר? depech mode-enjoy the silnce למה אני כאן? gergorian-moment of peace בתור מה אנשים יזכרו אותי? היהודים, באוויר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? sonata arctica- wolf and raven האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? david bowie- ground control to major tom איך תהיה השנה הזו? blackfield-epidemic

danish18

New member
דווקא יצא מצחיק..!

איך העולם רואה אותי? יוני בלוך - הצגה יומית האם יהיו לי חיים מאושרים? Anouk - Hail שיט.. מה אנשים באמת חושבים עליי? Nightwish - The Kinslayer (Live In Argentina) הא הא הא הם באים להופעה! ואני כ"כ הולכת! גם אם אני אלך לבד! האם אנשים חושקים בי בסתר? Alicia Keys - U Don't Know My Name אומנם השם לא נשמע תשובה טובה לשאלה, אבל בשיר היא אומרת שמהרגע הראשון שהיא ראתה אותו היא רצתה לנשק אותו! איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אפרת גוש - תמיד כשאתה בא מה אני צריך לעשות עם חיי? Garbage - Stupid Girl אמממ עצה טובה בשבילי: Imogen Heap - Closing In מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Savatage - Believe
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Garbage - Can't Cry These Tears איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Bob Marley - One Love הא! ענק! האמת שהשיר שיתנגן לי בחתונה הוא מהרה של שוואקי ובהלוויה שלי? Garbage - Trip My Wire והשיר שבאמת יתנגן בלוויה שלי יהיה או "יס סיר איי קאן בוגי" או "סוואי" איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Spice Girls - Wannabe איך יהיה לי מחר? Nightwish - Come Cover Me (Live) למה אני כאן? Britney Spears - Born To Make You Happy בתור מה אנשים יזכרו אותי? EMF - Unbelievable
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Fray - Hundred האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Anouk - Graduated Fool איך תהיה השנה הזו? Efrat Gosh - Mo'adon Rikudim בכייף!

ranch22

New member
ואני....

איך העולם רואה אותי?יצחק קלפטר-צליל מכוון [כן, ממש קשור!] האם יהיו לי חיים מאושרים?that's all מה אנשים באמת חושבים עליי?grow old with you האם אנשים חושקים בי בסתר?ילדים של החיים-אריק אינשטיין איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?aursupply-all out of love אולי... מה אני צריך לעשות עם חיי?גיטרה וכינור-אריק אינשטיין עצה טובה בשבילי: אותך-מתי כספי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?בנזין-התחלה חדשה [סוף סוף קצת קשר?...] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אוהד חיטמן-האישה של חייו איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?מתי כספי-דמעות של מלאכים[ נראה לי שכולנו נבכה בחתונה שלנו לפי התוצאות
] ובהלוויה שלי?עניין של זמן-גידי גוב איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?פנים ושמות-דני רובס [מן הסתם צריך להיות לו פרצוף ושם?... לא??] איך יהיה לי מחר?שי גבסו-תגידי לי את [ זה דווקא נחמד
] למה אני כאן?יש אי שם-גידי גוב ויהודה פוליקר בתור מה אנשים יזכרו אותי?she's the one-robbie williams [נו... כן בטח] איזה שיר יתקע לי בראש מחר?חיים משל עצמי-בן ארצי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?זה קורה-אריק סיני [מישהו רוצה לספר לי משהו?...
] איך תהיה השנה הזו?wish you were here-pink floyd מה שאפשר לומר... בהחלט הזוי!

Liraz 6q

New member
ייאלה.. ננסה..

איך העולם רואה אותי? כמו נוצה ברוח האם יהיו לי חיים מאושרים? יוסי אזולאי- הכח באהבתך מה אנשים באמת חושבים עליי? משהו ממני- הראל מויאל האם אנשים חושקים בי בסתר?שלומי שבת- אף פעם לא אומר ( שווווווווה)! איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אפרת גוש- תמיד כשאתה בא מה אני צריך לעשות עם חיי? כשאתה כאן- נינט טייב עצה טובה בשבילי: מעיל אחד בגשם-שבי בר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?מירי מסיקה- שיר לשירה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?דנה אינטרנשיונל- אני לא יכולה בלעדייך איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הנרי וניקה- בגדיה ( חס וחלללללילה) ובהלוויה שלי?נערת רוק של ריקי גל איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? אליס- תחזור אלי איך יהיה לי מחר?לירן טל- כל האהבה שבעולם למה אני כאן?מרי לנצח-עברי לידר בתור מה אנשים יזכרו אותי?אני לא יכול- אייל גולן איזה שיר יתקע לי בראש מחר? יונתן שפירא- קרן פלס האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?you keep me hanging on - blue ice איך תהיה השנה הזו?אין היגיון באהבה- מושיק עפיה

יצא מגניב../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? רומנטיקה עתידנית - משינה האם יהיו לי חיים מאושרים? אם הוא ילך - הראל סקעת מה אנשים באמת חושבים עליי? המלכה - אריק ברמן האם אנשים חושקים בי בסתר? קשה לי לא להתרגש - ג'קו איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? שלום לאמונות - מירי מסיקה מה אני צריך לעשות עם חיי? שתיקה - אביב גפן עצה טובה בשבילי: בואי ניפרד - חמי רודנר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Squad Sorrow מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שמתי לי פודרה - אביתר בנאי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אהבנו - אביב גפן ובהלוויה שלי? ספרד - עברי לידר איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? שיר עצוב - אביב גפן איך יהיה לי מחר? האם להיות בך מאוהב - אביב גפן למה אני כאן? יונתן שפירא - איה כורם בתור מה אנשים יזכרו אותי? אהבה קצרה - מאיר בנאי וארקדי דוכין איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ממנטו מורי - אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? נפלת חזק - חמי רודנר איך תהיה השנה הזו? רוצה בנות - חובבי ציון

spikes1

New member
סונאטה ארקטיקה סוסים ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? nighwish - end of all hope
האם יהיו לי חיים מאושרים? motorhead - shoot you in the back מה אנשים באמת חושבים עליי? waterproof blonde - just close your eyes האם אנשים חושקים בי בסתר? fozzy - it`s a lie
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? sonata arctica - letter to dana מה אני צריך לעשות עם חיי? linkin park - leave out all the rest עצה טובה בשבילי: sonata arctica - champagne bath מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? sonata arctica - kingdom for a heart מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? bon jovi - you give love a bad name איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? dream evil - hail to the king
ובהלוויה שלי? sonata arctica - my land
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? sonata arctica - replica
איך יהיה לי מחר? dragonforce - once in a lifetime למה אני כאן? hapusi shel lusi - vodka
בתור מה אנשים יזכרו אותי? sonata arctica - misplaced איזה שיר יתקע לי בראש מחר? fort minot - remember the name האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? sonata arctica - the misery איך תהיה השנה הזו? helloween - if i could fly

Itay Simons

New member
אתה שומע מוזיקה טובה ../images/Emo2.gif

הלווין
נייט
סונטה
דרים איוול

spikes1

New member
גם אתה../images/Emo2.gif

נחמד לראות שיש כאן אנשים ששומעים גם פאוור מטאל ולא רק.. חרא אמריקאי

The Fantasy

New member
עונה

איך העולם רואה אותי?Under Your Tree-Sonata Arctica האם יהיו לי חיים מאושרים? Forever-Papa Roach מה אנשים באמת חושבים עליי? Sweetness-Jimmy Eat World
האם אנשים חושקים בי בסתר? Day Nineteen:Disclosure-Ayreon איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Der Letzte Tag-Tokio Hotel הא?
מה אני צריך לעשות עם חיי? Ginger-Xandria עצה טובה בשבילי: The End-My Chemical Romance חחח תודה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Don't Talk Just Kiss-Right Said Fred מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? World Of Make Believe-Within Temptation איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Terror Jungle-Adagio ובהלוויה שלי? I Want My Life-Smile Empty Soul
!!!!!ענק! איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Chasing Cars-Natash Bedingfield איך יהיה לי מחר? Fuck Ya Man-Tila Taquila
אוקיי למה אני כאן? Caged-Within Temptation בתור מה אנשים יזכרו אותי? We Are-Ana Johnsson איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Vacation-Simple Plan האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Perfect-Simple Plan איך תהיה השנה הזו? Beyond Silence-Tacere

The Fantasy

New member
בא לי שוב כי השני יצא די מעפן ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? Cold December-Aiden האם יהיו לי חיים מאושרים? Believe-Breaking Benjamin כאילו להמשיך להאמין ולקוות?
מה אנשים באמת חושבים עליי? Here (In Your Arms)-HelloGoodbye האם אנשים חושקים בי בסתר? Day&Night-Billie Piper
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Watch Your Words-Alter Bridge
מה אני צריך לעשות עם חיי? Me Against The World-Simple Plan XD עצה טובה בשבילי: I love you mi vida מהאירוויזיון
מה קשור בכלל חחח? מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Letter To Dana-Sonata Arctica
OMG!!!!!!!!!!!!! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Temptation-Leaves' Eyes איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Die Romantic-Aiden אוקיי נורא מתאיםXD ובהלוויה שלי? Enjoy The Silence-Lacuna Coil
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? The Middle-Jimmy Eat World
איך יהיה לי מחר? End Of your Days-Evergrey חחח מה??
למה אני כאן? Finding Myself-Smile Empty Soul הוו בתור מה אנשים יזכרו אותי? I'd Do Anything-Simple Plan נו מה זה יוצא לי בערך אותם אמנים כל הזמן =/ איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Fade To Black-Apocalyptica האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Forget It-Breaking Benjamin
איך תהיה השנה הזו? Love Today-Mika

למעלה