כאילו מישהו יקרא את זה...
איך העולם רואה אותי? Avril Lavine - knockin on heaven's door האם יהיו לי חיים מאושרים? יזהר אשדות - במרחק נגיעה מכאן מה אנשים באמת חושבים עליי? נמרוד והבודדים - בורח האם אנשים חושקים בי בסתר? shayne ward - No Promises איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? שי 360 - שבור ת'דממה מה אני צריך לעשות עם חיי? September - Satellites עצה טובה בשבילי: Maroon 5 - Makes Me Wonder מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? זבל - פרח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מתיסיהו - King Without A Crown איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יהודה פוליקר - אפר ואבק [אוי ואבוי
] ובהלוויה שלי? Fort Minor - Wher'd You Go
תכלס! איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Nelly Furtado - All Good Thing איך יהיה לי מחר? איירוסמית' - I Don't Wanna Miss A Thing למה אני כאן? כנסיית השכל - היינו עושים אהבה בתור מה אנשים יזכרו אותי? שי גבסו - מישהו גדול
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מוש בן ארי - אנצל [האמת שזה נתקע לי כבר אתמול] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? David Gray - This Years Love איך תהיה השנה הזו? סיוון וסאבלימינל - המקום המושלם [באמאשלי זה מה שיצא!!! אבל זה לא הגיוני. אני מתגייס...]
איך העולם רואה אותי? Avril Lavine - knockin on heaven's door האם יהיו לי חיים מאושרים? יזהר אשדות - במרחק נגיעה מכאן מה אנשים באמת חושבים עליי? נמרוד והבודדים - בורח האם אנשים חושקים בי בסתר? shayne ward - No Promises איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? שי 360 - שבור ת'דממה מה אני צריך לעשות עם חיי? September - Satellites עצה טובה בשבילי: Maroon 5 - Makes Me Wonder מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? זבל - פרח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מתיסיהו - King Without A Crown איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יהודה פוליקר - אפר ואבק [אוי ואבוי