משחק

Itay Simons

New member
../images/Emo124.gifמשחק ../images/Emo9.gif

אתם בטח מכירים את זה
יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר. עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר. על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

Itay Simons

New member
moi ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? Epica-Trois Vierges
האם יהיו לי חיים מאושרים? Scorpions-Still Loving You מה אנשים באמת חושבים עליי? Helloween-All Over the Nations האם אנשים חושקים בי בסתר? Nightwish-Sleepwalker איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Iron Maiden-Heaven Can Wait מה אני צריך לעשות עם חיי? Nightwish-Wanderlust
עצה טובה בשבילי: Helloween-Power מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Therion-Son of the Sun
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Tori Amos-God
נרקסיזם? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יוני בלוך-נפוליאון
משעשע משהו.. ובהלוויה שלי?Pink Floyd-High Hopes איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Metallica-One
איך יהיה לי מחר? Sonata Arctica-Wildfire למה אני כאן? Faith No More-A Small Victory בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Darkness-I Believe In A Thing Called Love
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Orphaned Land-Mabool האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Korpiklaani-Journeyman איך תהיה השנה הזו? Helloween-Nothing to Stay נו יצא קצת חסר משמעות אבל זה נחמד

מנסה...

איך העולם רואה אותי? Bob Marley- Iron lion zion (
יהודי, איך לא?)
האם יהיו לי חיים מאושרים?אסי הג'וקר- בין שבילי הזמן
מה אנשים באמת חושבים עליי?Green Day- Basket case
האם אנשים חושקים בי בסתר?סינרגיה- חום יולי אוגוסט
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?אייל גולן- אם יש גן עדן
מה אני צריך לעשות עם חיי?דנידין-המנגינה שלי
עצה טובה בשבילי:בועז שרעבי- את לי לילה
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?משה פרץ- אש
אייייכס!
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Cascada- Miracle
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?עמיר בניון- כשאת עצובה (חס וחלילה!)
ובהלוויה שלי?הצ'אקרה השמינית- תפילת הדרך
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?עופר לוי- אני חוזר
איך יהיה לי מחר?קובי פרץ- משוגע עלייך
למה אני כאן?נתי וישי לוי- ללכת יד ביד (וואוו.. מגניב
)
בתור מה אנשים יזכרו אותי?ג'ורג' בר- חביבי יעני (כנראה שבתור עיראקי
)
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Led Zeppelin- stairway to Haven
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אופיר- תגידי מה נהיה
איך תהיה השנה הזו?אלון דה לוקו- מי זה שעושה ת'מסיבה
סטלה.. טוב- אז למרות שלא ידעתי בכלל שקיימים השירים האלה במחשב שלי (קובי פרץ, אש וכו'..
) יצאה משמעות נחמדה בכמה.

elivnat

New member
קובי פרץ, עופר בכי (לוי), נתי וישי לוי...

במילה אחת- איכככככככככככככככככככככככככככסססססס שונאת מזרחית!!!!

2 דברים.

אחד- אני מסכים איתך שכל הזמרים שכתבת בכותרת הם לא להיט גדול.. (בין אם תאמינו ובין אם לא- אבל ממש לא אני הורדתי את השירים האלה למחשב שלי.. ובחיים לא שמעתי אותם) דבר שני: הפנייה לשירשור אחר: |לינק|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=163&msgid=102750487|סלינק|

ranch22

New member
האמת??

אני באמת מקווה ש"כשאת עצובה" לא יהיה השיר בחתונה שלך... לזה אתה צריך להתפלל....

אני

איך העולם רואה אותי? יום אחרון- אמיר פיי גוטמן האם יהיו לי חיים מאושרים? foolish game מה אנשים באמת חושבים עליי? i missing you-backstreet האם אנשים חושקים בי בסתר? לא מכירים אותך- הראל מויאל
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? freestyler מה אני צריך לעשות עם חיי? goodbye my lover- ג'יימס בלאנט עצה טובה בשבילי: אל תדאג- נינט מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אשם-סינרגיה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? כמו ששיר נוגע- נינט איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? incomplete-backstreet ובהלוויה שלי? i'll stand by you איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? i dont wanna miss a thing איך יהיה לי מחר? נפרדנו כך- אבנר גדסי למה אני כאן?backstreet-i need you tonight בתור מה אנשים יזכרו אותי? turn around איזה שיר יתקע לי בראש מחר? since you been gone האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? bad day איך תהיה השנה הזו? hurt- קריסטינה אגילרה

elivnat

New member
איזה קטלני יצא לך!!!!

חחחחחחח עשית לי נוסטלגיה עכשיו עם השירים של הבאקסטריט.. נ.ב. אני עדיין מחכה לדבר איתך באייסי...

elivnat

New member
אוקיי... אני אנסה..

איך העולם רואה אותי? switchfoot- only hope האם יהיו לי חיים מאושרים? איש קש- מוניקה *ק* מה אנשים באמת חושבים עליי? welcome to the black parade- my chimical romance.. לחשוב שלפני יומיים, כשהשמיעו את זה בטרמפ לא יכלתי להנות מהשיר הזה!!!!! האם אנשים חושקים בי בסתר? כוכב- סינרגיה.. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? לחבק אותך- סינרגיה. מה אני צריך לעשות עם חיי? באורך נראה אור- סיני תור. עצה טובה בשבילי: i'm just a kid- simple plan מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? over the hills and far away- nightwish.. לא יצא כזה קשור.. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? סינרגיה- סינרגיה. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לבי נשבר- סינרגיה... חחחחח חבל שלא יצא "אם אשכחך"!! ובהלוויה שלי? perfect- simple plan.. דווקא מסתדר... עם כל ההספדים, עדיין, אני לא מושלמת...=/ איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? so i need you- three doors down.. איך יהיה לי מחר? iris-goo goo dolls.. וואט דה קשר?!?! למה אני כאן? אנא בכוח- עובדיה חממה.. בתור מה אנשים יזכרו אותי? heaven- brian adams איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אשם- סינרגיה.. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? sleeping sun-nightwish, שזה אומר?! חחחח איך תהיה השנה הזו? כינור- סיני תור.. את האמת, לא יצא קשור כל כך... יצא ה-ז-ו-י-

elivnat

New member
חחחחחח עזוב...

פדיחה.. על מה אני אכתוב שם?!?! אני לא ממש אוהבת להכנס לפורומים של להקות, וגם אם אני נכנסת אני בקושי כותבת.. עובדה, הפורום האחרון שנרשמתי היה של סינרגיה ואני יודעת שאני לא אכתוב שם הרבה, ולפניו היה הפורום של בית הבובות ובו אני בקושי כותבת...

iti4

New member
אני

איך העולם רואה אותי?Ben E. King - Stand By Me האם יהיו לי חיים מאושרים?Pantera - Cemetery Gats (פאק זה לא סימן טוב) מה אנשים באמת חושבים עליי?Cowboys From Hell (יצא לי רצועת שירים של panteraלא יודע למה) האם אנשים חושקים בי בסתר?Guns and Roses - November Rain איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Paul Anka - Sealed With A Kiss מה אני צריך לעשות עם חיי?Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge(סימן טוב חח) עצה טובה בשבילי:כוורת - הגלשן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? היהודים - יכול ליהיות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Alphaville - Forever Young איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Aha - Take on me(חח סבבה לגמרי) ובהלוויה שלי?Razorlight - America(בכלל לא סבבה) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?זקני צפת - שישי שבת(וואלה??) איך יהיה לי מחר?Imagination - Just An Illusion למה אני כאן?Tears For Fears - Everybody Wants to Rule the World בתור מה אנשים יזכרו אותי?Queen - Love Of My Life איזה שיר יתקע לי בראש מחר?היהודים - לא קל.. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Stevie Wonder - I Dont Know Why איך תהיה השנה הזו?Cindy Lauper - True Colours

LITI789

New member
יאי..משחק ../images/Emo13.gif אני...!

יך העולם רואה אותי?ממשיכים לרוץ -סינרגיה האם יהיו לי חיים מאושרים?אני צוחק איתך-משינה מה אנשים באמת חושבים עליי?אבות ובנים-אביתר בנאי האם אנשים חושקים בי בסתר?-BLINK182-ACTION איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?מיקה שדה-אהבנו מה אני צריך לעשות עם חיי?מאיה רוטמן-נפלת חזק עצה טובה בשבילי:פסקול-CHICAGO מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? THE FRAY-HOW TO SAVE A LIFE מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?LAURYN HILL-CAN'T TAKE MY EYES OFF YOU איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?סינרגיה -את לא כאן ובהלוויה שלי?רמי קלינשטיין-קרוב אל ליבך איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?עברי לידר-אף אחד משנינו איך יהיה לי מחר?MONIC STREET PREACHERS-YOUR LOVE ALON למה אני כאן?AVRIL LAVINGE-GIRLFRIEND בתור מה אנשים יזכרו אותי?כנסיית השכל-למיה יש אקדח איזה שיר יתקע לי בראש מחר?משינה-כוכבים דולקים על אש קטנה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?שלמה ארצי שפויים-איסלנד איך תהיה השנה הזו?עברי לידר-הכוס הכחולה

למעלה