מפגש

© RoNa

New member
אתה צריך להבין ש..

מפגשים מהסוג הזה לא מתאימים לכולם. לפעמים צריך זמן לבנות קהילה מגובשת שרוצה וסקרנית לראות את הפרצופים מאחורי הכינוים. זה לא נעשה ביום אחד. הפורום בסך הכל פעיל חודשיים. הוא עדין בחיתוליו ורחוק מאוד מלהיות מגובש. אנשים חוששים לצאת מהוירטואלית, וזה לגיטימי ומובן לחלוטין. הפורום הוא לא כמו אתרי ההיכרויות שמכירים ונפגשים אחד על אחד. פה זה משהו יותר חברתי והמוני, ולכן זה לוקח זמן. מעבר לזה קשה מאוד לארגן מפגש שיתאים ויהיה נוח לכולם. אי אפשר לצפות או לדרוש שכולם יגיעו. מי שלא רוצה - לא חייב. נסה לקבל את זה לא לתקוף. זה יכול להיות נעים יותר. אישית כשאני רואה תגובות מסויימות פה בפורום, לא רק שלא בא לי להגיע למפגשים, לא בא לי בכלל להגיב פה.. אני מאמינה שיש פוטנציאל אדיר לפורום, ויבוא היום ויהיו מפגשים חברתיים רבים. רק סבלנות אדוני.

AA34

New member
שלחתי לך מסר../images/Emo36.gif

גם אני מעונין להיות מוזמן למפגש וסביר לי להניח שגם הרבה מחברי הקמונה שלי צרי איתי קשר אם זה בסדר מבחינתך לגבי ולגבי חברי הקמונה שלי בתודה AA34

../images/Emo45.gif מוכנה להגיע

למרות שמחר יש לי ללכת לחתונה לבת של מישהו מהעבודה, וביום חמישי יום עבודה עמוס, אני א מוותרת ומוכנה לבוא היישר מהצפון למפגש..

אני חוזר בי ../images/Emo45.gif מגיע למפגש

אשלח לך מסר לגביי זה קיקה. כל הכבוד על האירגון. חשבתי על להתבודד לי, אבל אני חושב שדווקא ההיפך יעשה לי טוב בתקופה הזו, אז אני מגיע .

ק י ק ה

New member
../images/Emo41.gif שאלה לי

מנהל קומונת פרודים פרודות גרושים גרושות פנה אלי ובקש לשרשר את הודעת המפגש בקומונתו. האם הרעיון מתאים לכם? (לשתף אנשים נוספים במפגש?)

אני חושבת שיותר מידי אנשים זה לא

הכי טוב.. כי ככה יהיה קשה להכיר אחד את השני ממש כשיש כל כך הרבה אנשים במקום אחד, בייחוד כשמפגש כזה נועד ליצור הכרויות בין אנשים... ומרוב כינויים ושמות יהיה מין בלאגן כזה לזכור מיזה מי גם אחרי כמה דקות שדיברת עם אותו בן אדם.. אבל זו דעתי בלבד...

אני חושב כמוך

לא הייתי רוצה לשלב את זה עם עוד קומונה או משהו. חושב שמפגש ראשון כזה צריך להיות רק לחברי הפורום, אולי במפגשים הבאים זה כן יהיה אפשרי.

גלית35

New member
מסכימה עם מתוקה ונסיך כעיקרון../images/Emo20.gif

אין לי בעיה עם זה,אבל חושבת שהמפגש הראשון רצוי שנהיה "לבד"

למעלה