מפגש

ק י ק ה

New member
../images/Emo124.gif מפגש

בוקר טוב לכולם, אני שמחה לבשר כי מפגש חברי הפורום יתקיים ביום חמישי 10.11, בתל אביב. פרטים על מקום ושעה יישלחו במסרים. כמובן מוזמנים חברי הפורום / חברים של.. וקוראים אנונימים אני מעלה שוב את רשימת החברים שהודיעו על השתתפותם במפגש. במידה וישנם חברים נוספים המעוניינים להצטרף (
) או חברים אשר הודיעו על הגעתם ואינם יכולים להשתתף (
) אשמח אם יעדכנו על מנת שנדע סדר גודל משתתפים. בהזדמנות זו אני רוצה להודות למירב מהרהרת על הארגון לנימשון, jen74 וילדהאישה על הרצון הטוב והעזרה
. מקווה שנצא כולנו לדרך צלחה ומאחלת לככוווולללם המון חום ואהבה. (מינהלות - אם אפשר נעיצה) אישרו הגעה - 1.דנית3 + ידיד 2.ילדהאישה + חברה 3. shelly1975 4. Max1 5. שמנת חמודה + חברה 6. נימשון 7. a girl named tal 8. nirits1 9. חיים 3005 10. גלית35 11. מתוקה צפונית30 + חברה 12. adavak + חברה 13. DREAM111 + חבר/ה 14. תמי 4 המקורית 15. jen74 16. אילנה נה 17. אודליה מממ 18. einat112 19. dd חזקה ומאושרת 20. גרוש 35 חתיך 21. בת העקרב 22. gilad269 23. me31 24. yam35 + חברה 25. kim kum 26. שושו מושו 27. הקשת בענן35 28. דובשנית 31 המקורית 29. מנוחה ונחלה 30. maiula 31. גליתה33 32. קיקה + חברה. רשימת משתתפים:

ניאו30

New member
יש לי 2 שאלות בקשר למפגש...

למי צריך לשלוח את המסר בנוגע לכך? ודבר חשוב שרציתי להגיד....סוף סוף קצת חיוביות בפורום!!! משום מה יצא לי להגיב כאן רק בצורה שלילית לאחרונה וזה עשה לי ממש לא טוב! אז לפחות זה מאפשר לי להגיד...כל הכבוד לכן!
וכן ירבו מפגשים! זהו...

MaYcHuK

New member
ניאו נדמה לי שקיקה מארגנת

ע"פ ההודעה הנ"ל שלח לה מסר אני בטוחה שהיא תשמח

MaYcHuK

New member
כן בהחלט כל הכבוד לה!

אוהב תלמד בבקשה.... תוך פחות מ24 שעות קם מפגש . אתה עדיין חושב שהאנשים כאן חארטה?

MaYcHuK

New member
צודקת , חשבתי על זה ורציתי להתנצל

מעצמי רק שנכנסה עבודה מתנצלת!

M a x i1

New member
לא יכולה להגיע ../images/Emo31.gif

מצטערת... פעם אחרת אבוא... תהנו

עדי2211

New member
גם אני לא אוכל להגיע,אזכרה

תהנו לכם ותבואו עם דיווחים מהשטח..

MaYcHuK

New member
../images/Emo31.gif לא יכולה לבוא יש לי חתונה

והאמת לא תיכננתי לבוא קשה לי עם מפגשים המוניים יותר נוח לי עם אחד על אחת אבל אני מנצלת שרשור זה כדי להודיע שהחל ממחר אני מפסיקה לנשום כתוצאה מעבודה: מחר בת"א עובדת והחל משבוע הבא 3 ימי עבודה בת"א ויומיים בחיפה. איףףף כבר לא נושמת! אז תראו אותי פה הרבה פחות עד שיגמר הלחץ < בעוד כמה שבועות> סליחה למתגעגעים ומזל טוב לשמחים . יאלה שיהיה לנו יום כתום!

MaYcHuK

New member
אה וחסר לכם ולא אקבל דיווחים!!!!!

האמת שכיף לשמוע שאתם אכן עומדים להיפגש!!!!! כיף לדעת שהפורום עולה דרגה

ממש תראו אותי הרבה פחות../images/Emo6.gif

למה אין לי מחשב בבית?? אה??? * קארמה מחכה למאי *

MaYcHuK

New member
מאיצוק מתרגשת!

היא הולכת לקארמה אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה