מפגש

KIM KUM

New member
אוף, לצערי חליתי ולא אוכל להגיע :(

ממש חיכיתי למפגש... מקווה שתבלו לכם בנעימים !

Jen74

New member
יכול להיות שאבוא עם ידיד/ה

קצת מלחיץ אותי לבוא לבד לקבוצה כזאת שלא מכירים אף אחד
אשמח לשמוע רק עוד פרט אחד קטן (קיקה, שלחתי לגבי זה גם מסר) - האם יש חיוב בהזמנת מינימום במקום? אם כן, כמה? לא כדאי שאנשים יגיעו ויהיו מופתעים לגלות למשל שחייבים להזמין במינימום של 45 ש"ח לאדם.

אח"כ יאמרו שאני לא יודע על מה אני

מדבר. תשימו לב איך כל מי שנרשם על ההתחלה לאט לאט נסוג ומסיר את מועמדותו מהשתתפות במפגש. קיקה בסוף נראה לי שתישארי שם לבד ועם כל התודות והברכות לכל מי שטרח והכין ובסוף לא בא. הכל חארטה.

נימשון

New member
אין לי ספק שהיא מפוצצת

ואין לי ספק כי לא תשבי לבד אני יודעת על לפחות שלוש בנות שיבואו לארח לך חברה שם, אחת מהן מנומשת

MaYcHuK

New member
ח שתקי אותך אני אצטרך לסבול היום

ובלילה ומחר בבוקר ובשישי שבת

אוהב, אני חייבת

לומר לך שהגישה שלך, לפחות בנושא המפגש המדובר, ממש מעצבנת. בהתחלה היינו חרטטנים כי אף אחד לא אירגן ועכשיו הכל חארטה כי יש אנשים, שלא יכולים להגיע בגלל נסיבות אישיות שלהם ? תתבגר ! מבטיחה לך שמי שכן יגיע, ואני אחת מהם, יהנה מאוד !

אני חשבתי שאתה רציני../images/Emo10.gif

עכשיו אני רואה שאתה סתם תוקף נשים בלי סיבה וזה כואב לי ב

כן, אני

חשבתי לשלוח לך מסר, אבל החלטתי שאם כתבתי את מה שכתבתי לעיניי כולם, אז גם זה צריך להיות כאן: סורי, לא ענייני נסחפתי קצת בתגובה סליחה אם פגעתי נתפסתי ביום רע אני חושבת וכבר אמרתי לך את זה בעבר, שאם תהיה כלפינו טיפה יותר סבלני, ולא תרוץ למסקנות, זה ישתלם לך קצת יותר... אבל בכל זאת קצת חרגתי עם התגובה שם למעלה.. סורי..

למעלה