אוקיי, דבר ראשון-../images/Emo28.gif
אני ממש לא חושבת שרובם לא יכלו לעשות שום דבר בנידון. אני כן חושבת שאחוז מסוים היה נאצי, אחוז מאוד גדול היה אדיש למה שקורה ליהודים והעדיף להעלים עין ואחוז מסוים עזר. עובדה- תראי כמה חסידי אומות עולם יש. אם רובם היו עוזרים ליהודים כלכך, הם היו רואים שלהרבה אנשים אכפת והיו מפילים את השלטון. אז זה לא שאני אומרת שרוב העם היה אנטישמי, אני אומרת שלרוב העם לא היה אכפת מספיק מאנושיות ודמוקרטיה וחיי היהודים מכדי לסכן את החיים במטרה להציל אותם. אני לא יכולה להעיד על עצמי אבל אני כן מאמינה שאם צה"ל היה קם עכשיו ובאופן מוכרז מתחיל לטבוח בפלסתינאים ולהרוג אותם- עשרות אלפים כל יום- אני ועוד הרבה אנשים שאני מכירה, כולל את רוב הפורום, היינו מפגינים בראש חוצות ועושים כל מה שאפשר, גם אם זה היה אומר סכנת חיים בשבילנו. דבר שני- אוקיי, אז אנשים היום לא מסכנים את עצמם כי ישראל זאת מדינה (יעני) דמוקרטית, אבל אני מבטיחה לך שיש הרבה מאוד הפגנות נגד צה"ל והאלימות של צה"ל שבאות מהיהודים והישראלים בעם. (זה בנוגע למשפט " תראה כמה דברים שלא אמורים לקרות קורים כאן, עכשיו, מסביבך.. ואני מאמינה שגם אתה לא תסכן את המשפחה שלך כדי למנוע אותם.")