מפגש קיץ

../images/Emo6.gif

אמרת בעצמך שאין עכשיו חופשים יותר עד תקופת החגים, יום חופש אחד איתנו יהיה לך כיף בטח.
הממ בוקר כי אחרי הבוקר את צריכה ללכת לצבא? :0

LadySilkworm

New member
נכון,

למרות שעכשיו לקחתי 2 ימי חופש [בזמן אסטרטגי- חמישי וראשון- ככה שיוצאים לי 4 ימי חופש..] אבל עוד נשארו לי ימים. ובוקר כדי לא לבזבז סתם יום חופש :) , וכי בקרים זה נחמד. לא 8-9, 11-12 ככה.

רעיון קצת מופרך P:

אולי יש מישהו שגר במקום נגיש במרכז, ויש סיכוי שנוכל להיות בבית שלו? ככה יש מחסה מהשמש, יש מקום לשבת כי בדיזינגוף סנטר אין הרבה מקום כזה
, ודברים כמו מחשב/פלייסטיישן וכו' יכולים להוסיף.
אני מניחה שאין הרבה סיכוי אבל שווה לנסות.

Edge of Thorns

New member
נגיש במרכז זה ראשון לציון? ../images/Emo3.gif

אם כן, אז בואו והתנחלו בכיף בין התאריכים 13.08 עד 30.08, כי ההורים יהיו בחו"ל.[כל עוד זה לא 25-26 באוגוסט זה סבבה]. הם טסים לכל סקנדינביה וגרמניה בלעדיי
[כולל פינלנד!!!
]

אוי למה לא לוקחים אותך? :0

הממ מבחינתי זה נגיש אם יש לי אוטובוס לשם מהכניסה למבשרת
אפשר להעמיד את הרעיון להצבעה יחד עם רעיונות אחרים. כמובן אם לא אכפת לך להכניס הביתה חבורה של אנשים זרים אבל חביבים

bachner1

New member
הקו מי-ם לראשון עוצר במחלף הראל ../images/Emo3.gif

הרגע בדקתי באתר של אגד... וערבה, אם נהיה אצלך את תהיי אחראית על הפסטה

כן גם אני בדקתי אחרי שכתבתי את זה

אוקי זה נגיש מבחינתי! D: וזה רק 50 דקות נסיעה למרכזית בראשון, אז זה כמו ת"א גם אם צריך אוטובוס פנימי אחרי המרכזית (או שלוקחים את הקו הלא ישיר ואולי הוא עוצר איפשהו יותר קרוב :0 אבל לא חשוב עכשיו XD)

Edge of Thorns

New member
להיות עם הורים וחברים שלהם בטיול

זה סיוט, אני אעשה את המדינות האלה אחרי צבא עם חברים
אני לא בטוחה שיש ממבשרת, אני יודעת שיש כמה מירושלים. בעצם, אני אבדוק אם יש להם תחנה במבשרת! |בודקתבאתרשלאגד| - אין
אם תבואו אני אכין הרבה אוכל! [קאם טו דה ערבה סייד, איי האב קוקיז]

אה אם הם עם חברים אז זה מובן../images/Emo9.gif

תכלס כל האוטובוסים מירושלים שנוסעים בכביש ההוא (חוץ מאוטובוסים שהם אקספרס בצורה קיצונית ואז הם לא טורחים לעצור שם למרות שזה מוסיף אולי דקה וחצי לנסיעה ~_~) עוצרים במחלף הראל, שזה באמצע מבשרת. אמג אנחנו נוכל להכין אוכל איתך! זו תהיה פעילות למפגש D:

אה עוד משהו

רוב הסיכויים שזה יהיה מפגש משולב עם פורום ווית'ין, כלומר כמה אנשים שלא נמצאים פה. הם מעטים, וגם ככה לכי תדעי אם כל אלה יבואו כך שלא יהיו הרבה אנשים לא מהפורום, אבל רק לוודא שזה יהיה בסדר איתך... הם כולם נורא נחמדים. D:

Edge of Thorns

New member
זה בסדר גמור מבחינתי ../images/Emo9.gif

אפשר להתעלם מהחבלי כביסה שיש בגג, ולעשות שם מה שתרצו

אין אוטובוס ישיר ממבשרת... |אגוצנטרית להחריד|

אבל יש אוטובוס מת"א להרצליה וזה כבר כמו לנסוע בתוך ת"א, אולי רק קצת יותר ארוך. אז כן, נגיש! P: את תוכלי? :0

למעלה