מפגש קיץ

../images/Emo124.gifמפגש קיץ../images/Emo39.gif

Let's talk business! רעיונות לפעילות במפגש, וטווח-זמן מועדף בו כנראה תהיו פנויים וזמינים - לכו על זה. (תדעו מראש שיש סיכוי שגם הפעם נתאחד עם פורום ווית'ין כי יכול להיות שלא יהיו מספיק אנשים בשביל מפגש כמו שצריך, וחוץ מזה אולי לא כולם יוכלו להגיע פעמיים)

אני יכולה כמעט תמיד.

עכשיו אחרי שביטלתי את הטיסה לאנגליה. הבעיה היא המזג-אוויר, וכן, זה מאוד מפריע לי, בגלל הפריחות שהשמש עושה לי. ככה שלא יודעת. אבל יש סיכוי גבוה כי בכ"מ אני אהיה בת"א. [המפגש יהיה בת"א, כן?]

כן, ת"א

גם אנחנו רגישים למזג אוויר חם, אנחנו עדינים נורא
רוב הסיכויים שנבחר פעילות ממוזגת כלשהי

shirlapes

New member
בעקרון אני פנויה

בימי שני וחמישי אני לומדת [לאיכסומטרי] עד 2, אבל זה לא רחוק מהסנטר...

אף פעם לא ייצא לי לבוא לזה

כרגע אני יכולה רק בשישי בערב ושבת
ואחרי זה כשאתחיל ללמוד בכללללל.... טוב, אולי עוד 4 שנים, כשאסיים ללמוד XD

אני פנויה מה25.6

עד הנצח! סתם. עד ה22.8 או אולי כמה ימים יותר מוקדם. אני מניחה שאדע לבטח לקראת סוף החודש (זה פשוט תלוי מתי הש"ש מתחילה, ואני משערת שיגידו לנו את זה בחפיפה שהיא לקראת סוף יוני). פעילות - בגלל שקיץ נראה לי שישיבה סתמית בקניון היא הפתרון הכי נוח, אלא אם יש למישהו רעיון למשהו מיוחד יותר שאפשר לעשות indoors. רק, אם בוחרים בישיבה סתמית בקניון, כדאי שיהיה לפחות משהו לעשות חוץ מלשבת ולדבר. דיבורים לא תמיד עובדים ואנחנו גם נצטרך להעסיק את עצמנו לזמן מה. ;)

כן נו ברור

ה"עד הנצח" היה סתם וגם אמרתי אח"כ
עוד חודשיים וטיפה אני מתחילה ש"ש, קצת אח"כ צבא לשנתיים וחצי כנראה (או יותר, אין לדעת) ואח"כ שנים ארוכות של שעבוד לאוניברסיטה ו/או עבודה
אני מניחה שאת יודעת יותר טוב ממני

Edge of Thorns

New member
נשמע מזניב אש!

גם אני בעניין הרגישות מהשמש, ככה שחלקנו באותו ראש

LadySilkworm

New member
בעיקרון,

אני לא יכולה אף פעם, כי אני בצבא. אבל אני מניחה שאני אוכל לקחת יום חופש בשבילכם... P: ~ג'ובניקית~ ואמ, סתם שתדעו, אני הולכת להיות איזה שבועיים וחצי-שלוש לבד בבית, אמא שלי תהיה בחו"ל, אז אתם יכולים לבוא איזה בוקר אחד לפה [לא בסופ"שים], למרות שנראה לי שרק הירושלמים יהיו בעד, אם בכלל...

למעלה