מפגש פורום!

דרוש שם

New member
נכון

שני דברים חשובים מהעניין הזה: 1.זמן המתנה, (האוטובוס מאיפה שאני גר מגיע לב"ש בזמן כדי להגיע לתל-אביב וירושלים, להמשיך על כל קו אחר פירושו המתנה של עד 40 דקות לאוטובוס) 2. את כנראה לא מקירה את ב"ש ואת הקווים שלה ב"ש->רחובות יש שני קוים, שניהם מאספים ולוקח להם אלף שנה (לא באמת אלף שנה אלא יותר בכיוון של שעתיים ) להגיע לרחובות 367 ו 371 , ב"ש->אשדוד יש קו אחד, ההמתנה בינו לאוטובוס שלי היא 40 דקות, והנסיעה שלו היא שעה וארבעים (סה"כ שעתיים וקצת) בנוסף האחרון לכיוון באר שבע יוצא בשעה 10:00 ככה שאם אני רוצה לחזור אחרי זה אני חייב או להמשיך לאשקלון, או "לעלות " לתל אביב...

טוב, מה אני אגיד לך. אז בכל מקרה ת"א זה המקום

הכי ראלי גם לך. ניסיתי להקל, אבל עד באר שבע זה בעייתי. למפגש הקרוב אתה בכל מקרה לא יכול להגיע, אז זה לא רלוונטי. אבל אני חושבת שהכי קרוב מבחינתך שנוכל לעשות זה ת"א. וכמו שכתבתי לך בעבר, תחשוב על האפשרות להשאר אולי לישון אח"כ בת"א או לחילופין אם אתה מעדיף יום שישי בבוקר - אנחנו עושים גם את זה. לא יודעת כמה אוטובוסים יש ביום שישי ועד איזו שעה, אבל אני מניחה שמפגש ביום שישי ב-10 בת"א יכול לאפשר לך מספיק זמן להיות איתנו ולחזור. ואני מכירה את ב"ש. אבל מלפני כ-10 שנים. ועכשיו אני נזכרת שאחותי אמרה לי שמאז שהחליפו את אגד, התחבורה הפכה להיות זוועה. בתקופתי היה גם קו מהיר לבאר שבע שלקח לו כשעה ברחובות לשם. והתדירות היתה גבוה. נסעתי המון על הציר הזה.

מקמיקא

New member
אני אשתדל מאוד להגיע

יש סיכוי לא רע שאני אבוא על מדים
תלוי באיזה שעה זה, בעיקרון הייתי מעדיף אם הייתי יכול להספיק להגיע הביתה ולהחליף בגדים, אם זה בחיפה אז הסיכוי קלוש.

k500

Active member
מנהל
יום חמישי בערב, תל אביב, כמתוכנן

וגם כדי לתת הזדמנות לאלה שרצו להפגש פעם קודמת ולא יכלו להגיע לחיפה.

niwo

New member
אני עוד לא יודע אם הלו"ז שלי יהיה פנוי.

אני אדע אחרי יום שישי. עבור דרוש שם אין לי בעיה לעשות את המפגש גם בדרום- אם כי כמובן אעדיף שלא יהיה דרומה מדיי. אבל על מה אני מקשקש, אני עדיין לא יודע אם אהיה פנוי באותו תאריך. אני אעדיף מפגש בת"א (או בכל מקום אחר במרכז ומסביבה לו). אני אחכה עד שחברי הפורום יסיימו לדסקס בינהם היכן כדאי לערוך את המפגש ואז אגיב.

למעלה