מפגש פורום!

דרוש שם

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אני לא בארץ תעשו מבחינתי מפגש בקריית שמונה, מפגש הבא יהיה בבאר שבע או דרומה מזה!

דרוש שם

New member
גם זה וגם זה בצפון

עם כמעט שלוש שעות נסיעה כל אחד! באר שבע זה קל, נוח , ויש רכבת הגיונית מכל הארץ...

אז אם מחיפה זה שלוש שעות וזה

"הגיוני ונוח" מדוע לא ההיפך - מב"ש לחיפה. זה גם "הגיוני ונוח"

דרוש שם

New member
שהפעם הקודמת היתה בחיפה

+זה שלצערי האוטובוס האחרון שלי הביתה עוזב את תחנה מרכזית באר שבע ב 11 (בלילה כמובן). ז"א שהכי "מאוחר" שאני יכול להרשות לעצמי לצאת מחיפה זה 20:00 (להיות ב 21:00 בת"א) מכיוון שהמפגשים הם לרוב בשעות הערב, זה די "דופק" אותי בנסיעה של 4 וחצי שעות לכיוון בשביל מפגש של שעה-שעתיים. לעומת זאת כאשר יהיה מפגש בדרום האמיתי, הוא יהיה בשעות שנוחות לבני האדם להגיע הביתה (כי כולם חוץ ממני יאלצו לבלות הרבה זמן על הרכבת ) ובנוסף מעולם לא היה מפגש בדרום האמיתי, מה זה הקיפוח הזה של הא-מיניים הדרומיים? מה אנחנו פחות א-מיניים כי אנחנו חיים בדרום? (רחובות ואשדוד לא נחשבות בדרום....)

זה עניין של כמות האנשים

נוצרו מפגשים בצפון כי היו לא מעט אנשים מהצפון. פעמיים ניסיתי לארגן מפגש דרומה יותר מת"א (וגם אם מבחינתך רחובות ואשדוד זה לא דרום - מה לעשות, זה גם לא מרכז...) ובשתי הפעמיים לא היתה הענות של דרומים לעניין פרט אולי לאחת (ברומבית) אפשר לעשות את המפגש הבא ביום שישי בבוקר ואז יהיה לך יותר זמן. לא מצפה שתגיע לחיפה, אבל ת"א (בטח שרחובות או אשדוד) זה די סביר. זה חלק מהבאסה לגור רחוק מכולם. מה גם שההנחה שלך שאם נגיע לבאר-שבע השעות של המפגש ישתנו, לא נכונה. השעות של המפגשים הם כאלה, כי מה לעשות, לא כולנו סטודנטים. רובנו עובדים. אז אחרי עבודה צריך עוד זמן להגיע למפגש. כשמסיימים ב-6 לעבוד (וזה מבחינתי האישית מוקדם, אבל 'הרגיל' עבור מקומות עבודה) להגיע עד באר-שבע, כבר יהיה 9. ואז, אופס! אני צריכה לחזור ישר, כי אחרת לא יהיה לי אוטובוס הביתה...

דרוש שם

New member
רחובות ואשדוד הן בצפון

ליותר מ 60% משטח המדינה הזו. מפגש-דרום! מפגש-דרום!

חחחחחחח - אין בעיה, תארגן סוף שבוע באילת

לכולם על חשבונך ויהיה לך מפגש הכי דרום שאפשר! ברצינות - תהיה ראלי, זה לא עניין של שטח, זה עניין של צפיפות אוכלוסין. ומה לעשות שרוב חברי הפורום לא נמצאים שם. זה לא ממש הגיוני לבקש מכולם לקחת חצי יום חופש בשביל זה. פעם חשבנו לעשות טיול פורום לדרום. אני בעד עדיין. אם תצליח לארגן משהו בשישי-שבת, זו עונה מצויינת לטיול בדרום. כבר לא כ"כ חם ובערב אפילו קר מאוד. אני מתקשה להאמין שאנשים יגיעו למפגש בבאר-שבע. ואתה ברצינות מוזמן לנסות לארגן מפגש באזור. אני אוכל להגיע רק עם זה יהיה ביום שישי שאני בלי הבנות שלי. שום יום אחר לא יכול לבוא בחשבון, כי אני עובדת וכדי להגיע מאיפה שאני נמצאת לבאר-שבע, זה יותר מידי זמן שגם ככה אין לי. אני חושבת שהגיוני יותר במקום לגרור את כולם שעות בדרכים, שאתה תגיע לת"א או רחובות/אשדוד. (אגב, אפילו אשדוד נראה לי קצת בעייתי, אבל נסבל. וכמובן שצריך לחשוב על מקום צמוד לרכבת שאפשר לשבת בו)

אפילו עם החברות הבאר שבעיות שלי אני נפגשת

באמצע בת"א. להן זה מרחק שעה וחצי ולי זה שעה. אני חושבת שזה הוגן לכל הצדדים. אם אני באה אליהן לב"ש אז זה כבר לסופ"ש, כי אין סיכוי שאסע 3 שעות הלוך וחזור באותו יום. תארגן לנו סופ"ש

דרוש שם

New member
בעיה אחת,

לי ת"א זה נסיעה של שעתיים ועשרים דקות... לגבי סופ"ש אפשר, אבל את השקי שינה אתם מביאים :p

בהתחשב בעובדה שלא כולם מת"א, אתה מאלץ אנשים

לסוע עוד יותר משעתיים +. עד רחובות/אשדוד זה יהיה פחות עבורך וסביר יותר עבורנו. וברור ששקי השינה עלינו

דרוש שם

New member
זה ממש לא פחות עבורי

להפך, רחובות זה כמעט חצי שעה יותר! ואשדוד זה 40 דקות יותר! (כי אני חייב לנסוע לת"א ומשם לאשדוד)

אה??????? למה לסוע לת"א ~ואז~ לאשדוד???

לא שמעת על אוטובוס מבאר-שבע לרחובות? או לאשדוד? ברבת זה באמת קצת יותר מסובך, כי זו לא רכבת ישירה. אבל אתה לא יורדת בת"א - אתה יורד בלוד! ומלוד לרחובות זה פחות מ-10 דקות נסיעה. (הבעיה היחידה ברכבת היא שיש לך המתנה. במקרה הטוב זה סביר: 9 דק'. ואז מבאר-שבע לרחובות הנסיעה לוקחת שעה ו-20. במקרה הפחות טוב אתה מחכה יותר ואז זה כמעט שעתיים) אני גרתי שנים ברחובות. להגיע מרחובות לבאר-שבע זה ממש לא ספור. יש גם מלא אוטובוסים. ואני בטוחה שיש גם לאשדוד. שמע, ברור לי שזה יהיה חתיכת תיק עבורך. ברור שתצטרך לסוע הרבה בדרכים. אבל למה אתה חושב שהגיוני יותר ש-10 אנשים יעשו דרך כזו במקום אחד? בנוסף, תחשבו על האפשרות להשאר לישון לילה אצל מישהו ולחזור למחרת בבוקר. זה יכול להקל עליך

למעלה