מפגש סוכות

../images/Emo124.gifמפגש סוכות../images/Emo9.gif

כן חברים, עוד שבועיים וקצת כבר מגיע סוכות, ואחרי המפגש המקסים שהיה לנו בקיץ הגיע הזמן להיפגש בשנית
אז ככה, אני אציע את התאריכים האפשריים (כמובן לא כולל ערב חג וחג) ואתם מוזמנים להצביע ליום שנוח לכם
אממ רק דבר קטן אחד, ברשותכם, אני לא מציעה את יום שישי ה-17.10 כי אני עובדת באותו יום ולא אוכל להגיע (אם נניח היינו נפגשים בבוקר...) אני מקווה שזה בסדר מבחינתכם

Don Nirtin

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo87.gif

הכי נוח לי ביום חמישי כי בשאר הימים אני לא יודע מה קורה...

mishi 1

New member
את לא תעשי לי איקסים את! שמעת!?../images/Emo128.gif לך!

תור לסתימה.. תפסיקי כבר לשחק עם השיניים! ולסתום ולעקור ולגדל אותן! זה לא פרח נדיר! חלאס תני לשיניים לחיות!

Sivan 85

New member
../images/Emo3.gifאת שאלת.. אני עניתי...

בתאריך זה לצערי לא אהיה פנויה גברת רודנית... אנא גייסי את מיטב עצבייך ולכי לפינה!!!! אל תרימי עליי את הקול חצופה!! אני אסתום ואעקור מה שבא לי!! את לא מרחמת על קיווי חולה???... ככה? ככה? יא פיתה מעוכה!!!! ואני חייבת להסביר לשאר כדי שלא יחשבו שמדובר בקיווי מזניח שיניים: השיניים שלי נהדרות! ב-23 שנה עשו לי רק 2 סתימות.. אז אל תוציאי לשיניים שלי שם רע!!! הלוואי ולכולם היה סט שיניים כמו שלי!! אחחח... הדברים שאני צריכה להתמודד איתם...

mishi 1

New member
ואלה? אז היום עושים 17 מפגשים ל2 סתימות?!

לאן העולם הגיע...
ורגע, זה סתימה בהמשכים, או ש2 פגישות עושים סתימות וכל ה15 הנותרות מדברים על זה? אומרים "אוי אוי אוי יש לך עוד סתימה" ומהנדסים את החור?! ואת קיוי מעוך! פיתה לא יכולה להיות מעוכה! פיתה היא פיתה!! אהבלה!
חוצמזה כולםםם אוהבים פיתה אבל קיוי אוכלים פעם בשנה וגם אז הילדים אומרים על זה איח |מוציאהלשון|

LILIN1

New member
../images/Emo45.gif נראה לי היחיד שאני יכולה../images/Emo10.gif

Lee Mor Sweet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif זה היום היחיד שאני יכולה ../images/Emo201.gif

אני ממש רוצה לבוא... אבל אני עובדת ורק ב-19.9 אני יכולה לקחת דיי אוף

למעלה