מפגש ב10.....+ LL!

אהההה אני חולה על האנימציה הזאת :)

יאממי... :)) אוקיי בסיידר הבנתי את הטענה שלך :) אה וד"א- CC? תרגום פליייז :) תראו אותי.. אני לא יכולה להפסיק לחייך...:))) עוד 31 שעות ו30 דקות LL!!!! :)))))))

חחחח דני מה המצב בובה?

אני כזו עקומה....למעלה הוספתי לנו שעה...חחח אז קבלו תיקון: במקום 32 שעות ו26 דק' זה:31 שעות ו26 דק'! כל שעה חשובה פה!
דני בייבי את מוכנה לטיפולים הפסיכולוגיים של מחר?

ולמה טיפול פסיכולוגי?../images/Emo10.gif

כי רק DPB המאנייק יכול לגרום לנו ללכת לטיפול שכזה הוא יישלם? הא?אני שואלת אותך יא שמן מקריח עם זקן לבן! אתה תשלם על הטיפולים הפסיכולוגיים שלי?שבטח לא ייקחו יום או יומיים!!

מוכנה ומזומנה.... :)

אהההההה הזמן לא זז!! ולעזעזל אני אמרוה ללמוד למבחן בספרות!! למה אני לא עושה את זה?? אההה נכו כי לחפש תמונות שיפריות באינטרנט זה הרבה יותר כיף :))

חחחח.GO DANNI!

מי בכלל צריך בגרות בספרות? תגידי למורה שתעשה לך בגרות בLL...כי גם ככה זה יהיה הדבר היחידי שתרשמי לה ביום ראשון בדף הבחינה....חחחחחח

shipper heart

New member
חיחי אני גם אוהבת אותה...אבל הרקע

שם דורש שיפור קצת חחח...יש לי כאלה עם רקע שאני יותר אוהבת
ואני שמחה שהבנת את הטענה שלי
:) CC-Critical Condition 801 אני אצטרף- עוד חצי דקה במחשב חחח...לא לומשנה עוד 31 שעות ו14 דקות
דרך אגב כנסו לכאן-http://briefcase.walla.co.il/pad_foot

shipper heart

New member
גררר לומשנה...רציתי לתת לכם את כל

התמונות של האנימציה בתוך תיקיית זיפ אבל זה לא נותן להיכנס לבריפקייס בוואלה ואי אפשר להעלות זיפים לתפוז... אני בתהליכים להעלות את האנימציה חזרה לאינטרטט אבל זה יקח קצת זמן כי זה 4 מגה אני אתן את הלינק כשזה יסיים... כרגע אני הולכת לראות את EOUA

עוד מאמר על הפרק...../images/Emo23.gif

Lifeline by Carolyn M Cash, 7 April 2002 Harm and Mac remember old times at her engagement party. David James Elliott directed this episode. David James Elliott makes his debut as director with this episode. A series of flashbacks are used from previous episodes during the scenes as Harm and Mac remember good and bad times. Congratulations to David as this episode was very well done. Harm and Mac are sparring in court in the opening scene. Were their clients involved in more than just a working relationship? Mac claims it was a working relationship whilst Harm claims the woman told his client that she loved him. Admiral Chegwidden (John M Jackson) hosts an engagement party for Mac (Catherine Bell) and Mic Brumby (Trevor Goddard). Tiner (Chuck Carrington) is sprinkling water on the jonquils until the Admiral tells him to stop. Bud arrives with peanut butter on his tie. He removes his tie. Yet he ends up with more food and drink spills later on. (You can't help feeling sorry for Bud at times.) Harm arrives alone. Renee (Cindy Ambuehl) is held up filming a spaghetti commercial. "He really doesn't do much for me," Lauren Singer (Nanci Chambers) says, referring to Harm (David James Elliott). Nanci Chambers is married to David James Elliott in real life, hence the irony. Everyone is getting along and having a good time. Bud shows Lauren and Gloria baby pictures. Harm and Mac remember old times during their friendship, like their first meeting, various assignments, court cases and how they saved each other's lives. Like true friends they stood by each other when they were at their best and their worst. Their friendship has stood the test of time so far. When does friendship cross the line into something more? Harm asks Mac if she really loves Mic and she asks if he loves Renee? Is Mac making the biggest mistake of her life by marrying Mic? Renee isn't happy that Harm is spending most of the evening with Mac. Why isn't Mic Brumby worried about his fiance spending time with Harm? כל מה שקשור לLL.....

shipper heart

New member
רוצים שאני אענה על השאלות?! דמט

אני יודעת את התסריט יותר טוב מהשחקנים..... לומשנה חחח כנסו לכאן ולכו לאיפה שכתוב LL...אני יודעת שיש X אבל תלחצו בכל זאת. דרך אגב- רואים את הארם בהתחלה ובסוף כי לא צילמתי את זה מLL אלא מShS כשהארמי מנגן בגיטרה את הקטע בלוז ורואים את כל אלה שהוא עבד איתם בג'אג. אתם יכולים גם להינות שם מהבוקס של מאק ומהארם מתפשט/מתלבש בפיילוט

גל? אחלה, אחלה אנימציה!

למה אנחנו מחכים לראות את הפרקים בכלל? חחחח...גל-את תצלמי את הפרקים תרי-תתרגם אותם... ומי צריך את ערוץ 3? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח CB התעוררת סוף סוף?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד 30 שעות ו15 דק' TO GO!

shipper heart

New member
כן! עוד פעם EOUA!!! שנים *טוב כמה

חודשים* לא ראיתי אותו!!!
יאמי דר.רון

../images/Emo6.gifחחחח תרי באמת!

בכפר של דני הצבי מזמן יש לו כנפיים...לא כמו אצלנו פצוע עם רגל צולעת חולה וראש מטושטש... ובכל זאת...כנראה שגם הצבי שלה לא משהו...כי מנסיון החבילה שלה היתה גורמת לה להשתפך פה שעתיים בלי הפסקה...הלשון שלה היה נשאר על הרצפה...ואת הלסת היא היתה צריכה לגרד מהמקלט...חחחח .שוב-הכל מניסיון -החבילות שלך גורמות לאנשים נזק בריאותי פוזיטיבי.....חחחחח

harmless

New member
ששששששששששששששש

שאף אחד לא ישמע! עוד יאשימו אותי בהפצה של חומרים ממכרים ולא חוקיים! כי זה בטוח לא חוקי להראות כל כך טוב! ואלוהים יודע שזה ממכר! אז ששששששששש!

למעלה