מפגש ב10.....+ LL!

shipper heart

New member
טוב בכל מקרה אני הולכת לראות LL

או יותר נכון לעשות אנימציה מפלאש שיש בLL חחח תהנו לכם

חחחח שקד.....

אני אמרתי גם לדניאל... אחרי הפרק מחר גם הבנים הקשוחים שבכם יהפכו לרכיכות...תבואו לבכות לנו כמו ילדות קטנות עם קוקיות..חחח תאמינו לי...הפרק הזה שבר מלא גברברים קשוחים...

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifד"א!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

למי שתוהה.... עברנות את מחסום ה-30 שעות. מעכשיו זה עוד: 27 שעות ו 27 דק'!

פשש.. שקד אנחנו אגרסיביים היום

רוצה קצת מהכדורים של תרי? זה ירגיע אותך... :)) ונצלש- למה לעזעזל spoilerfix הפסיק לעבוד???

harmless

New member
זה רק הכדורים שלי! ולפעמים של גל

אני לא חולקת ולא מתחלקת!!!!!!!!

shipper heart

New member
הייי היי היי!! אני סיפקתי אותם!! חח

אני אחראית הכדורים אז את לא בדיוק יודעת מתי אני לוקחת ומתי לא
יש לי משלוחים איך את חושבת שאני מרוויחה כסף כדי לשבור את החלון?! חחחחחחחח ואני חושבת ספוילרפיקס שופעם משנים את האאוטפיט חחחחח זה מתאים להם לשנות אותו פעם 5 השנה....חוצמזה שגם בפעמים הקודמות שהם שינו הם לא עבדו....

harmless

New member
מסתבר שאת צריכה לחסוך הרבה

כי בינתיים החלון נשאר סגור כל הזמן- חוץ מכשאני מנסה להתקע בו- ואז הוא תמיד פתוח! אין מזל!

Dark Storm

New member
מישהו דיבר על כדורים ?? ../images/Emo13.gif

רק באתי לבגיד שלום ולומר שיש לכם עוד 23 שעות ו 48 דקות לפרק... חחח סתם פשוט מזמן לא שמתם טיימר פה :) אני כנראה לא אראה את הפרק הפעם - כבר ראיתו אותו בסטאר אז זה לא הפסד בכל מקרה שיהיה לכולם שבת שלום ומקווה שתהנו מהפרק :) אני אנסה לקפוץ מחר לפני ג'אג...

shipper heart

New member
עוד מישו שלא מתרגש חחח...ההבדל

בינינו הוא שאתה ראית את זה פעם אחת ואני בערך......לוידעת יותר מדי פעמים...חחח *כמה פעמים ביום כל יום במשך יותר משבועיים ועוד כמה עשרות פעמים מחוץ לשבועיים האלה....דיר גאד*

shipper heart

New member
אני יודעת תרי זה כל כך מוזר! אני

דפקתי על חלון עם פטיש והוא לא נשבר *יותר גרוע...הוא נפל לי על הראש
* וכשאת רצת לכיוון שלו הוא תאום נפתח! מה הולך פה?! וואיי קראתי עכשיו פיק מתיש רצח...

shipper heart

New member
חחחחחחח אמממ מתיש קשה קצת...

אבל זה יפה לדעתי...כתוב לא רע...מדבק חחחח שנייה אני אמצא את הלינק הנה... זה וההמשך הראשון שלו...האחרים זה פחות קשור....יש אפשרות להגיע להמשך ברגע שאת מסיימת את זה

shipper heart

New member
אה- בזה שאמרתי כתוב לא רע-

חלק מהחלקים כתובים פחות טוב מהאחרים...לוידעת זה מוזר אבל אני לא יכולתי לצאת מזה ברגע שהתחלתי לקרוא.... יש שם קטעים ממש מוזרים חחחח פריקי כאלה שאת אומרת כאילו- WTF אין מצב שהם יגידו את זה אבל הייתי חייבת לראות איך זה נגמר...

למעלה