מפגש ב10.....+ LL!

../images/Emo124.gifמפגש ב10.....+ LL!

טוב אז ככה... נכנסים לכוננות ספיגה! life line עוד יומיים וכולנו כוססים ציפורניים! הספירה לאחור החלה... עוד 48 שועות בדיוק החל מהשעה עשר מגיע אחד הפרקים החשובים של ג'אג. אנחנו פה לפני ואחרי...לתמוך לאהוב ובעיקר לנגב את הדמעות.... אז חוצמזה...כבר עכשיו אני רואה שבחדר הצ'אט יש 9 אנשים...אם כך אני מניחה שכולנו שם...תבואו!

../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifכוננות LL...../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

חחח....לא לשכוח... שבת הקרובה , ב22:00 כולם מול הטלויזיה! מי שכבר ראה ומי שכבר לא... הפרק הזה שכולנו מחכים לו מאז הקמת הפורום המדהים שלנו, כולנו שאלנו עליו , כולנו ראינו מאות תמונות ממנו (וחלקנו אפילו מדקלמים אותו...) ...LIFE LINE!פה ובגדול!

הרמוני

New member
../images/Emo99.gifפסגת השיפריות קרבה!!

טיפסנו וטיפסנו, עברנו מיכשולים רבים: ריבים, משפטים, שימועים, סעיפי 32, פקצות בלונדיניות, אוסטרלים מכוערים וגשר אחד בסידני... והנה סוף סוף זה הגיע!!!!!!!
אני מקווה שאני אצליח לגרד את עצמי מהרצפה אחרי הפרק בשביל להיות פה!!!

חחח...שירה תהיי חייבת....אני פותחת

במיוחד ליום הזה מפגש תמיכה זה יהיה מפגש מיוחד, באופן חד פעמי הוא ייתקיים ביום שבת...והוא יהווה את קבוצת התמיכה "ג'אגלכוהיליים אנונימיים" אין מה לעשות...חייבים לקבל טיפול פסיכולוגי טוב טוב אחרי הפרק הזה... עוד ייפתחו את סכר דגניה בגלל הדמעות שנוריד...

shipper heart

New member
פחח חלקנו עלאק חחח בדיוק גל...ותרי

שיודעת את הרוב.... אני אהיה אחרי שאני אראה את SOC שסופסוף החליט להופיע לי.... חוצמזה שהייתי בברוגז עם המחשב בגללו
וירדתי לט/דבריה להיסתפר *אתם תחליטו ט או ד....אם אתם דבריינים ד אם לא אז ט' חחח
*

shipper heart

New member
אז למה בדיוק לא הצטרפת לחגיגה שלנו

בצ'ט?! לומשנה-
SOC LOL מאק קרעה אותי, הארם קרע אותי, היה ברור שזה סטאפ, האדמירל קרע אותי, הקורבט של הארם יפה רצח, הארם יפה רצח, באד גאון, הלוטננט הזה אידיוט, סינגר עם סיגריה הרגה אותי, רואים שCB בהריון שם והארם יפה רצח!

סופרת את הדקות!!! ../images/Emo99.gif

2561 ד"א חבריי סליחה זה שאני שוב MIA כל כך הרבה.... מתכונת בספרות ביום ראשון... אני עד בצוואר בביאליק, עגנון, סופוקלס וחברים. הגעתי למסקנה שצריך לשנות את השם של שיעור ספרות ל"זיוני שכל" כי כל מה שעושים זה לזיין בשכל על זיוני שכל של אנשים אחרים!! למה זה טוב???? בעעעעעע... אבלך מחר אחרי הפרק... אין מצב שאני לא כאן. אין!!! מבחן מבחן אבל יש גבול :)

../images/Emo42.gif../images/Emo20.gifבוקר טוב אנשים!../images/Emo20.gif

עוד 35 שעות ו30 דק' TO GO! חחח...והספירה שלנו ממשיכה.... חחחח...דני איזה קטעים...אתמול אני ותרי שאלנו את עצמנו איפה את ולמה לא באת ..אז אמרתי לה אח"כ "בטח תראי הודעה שלה ב3 או 4 בבוקר....."חחחחחחחחח ותארי מה? אני קמה בבוקר, ואני רואה הודעה שלך מ3 בלילה! חחחחחח איזה מצחיקולה את ! ד"א את יכולה לבקש מרגל ימין להפסיק לדגדג את רגל שמאל בלילה! פעם הבאה רגל שמאל תתן לרל ימין בעיטה ברגל אמצע!חחחחחחחחחחחחחחחחחח............................. בייבי התגעגענו אלייך! אני מקווה שמחר את לא אמורה לשאוף אדי פופקורן! מחר זה היום! היום החשוב!

../images/Emo124.gifמרתון LL!!!!!

35 שעות ו10 דק' TO GO. חברים וחברות! אתם מוזמנים להעלות תמונות וכל מה שמתחשק לכם שקשור לLL. גל את מוזמנת להעלות לנו שוב את האנימציה היפיפיה שעשית לפרק. רבותיי אני ראיתי כבר את הפרק ואני עדיין מתרגשת! LL מאניה סוף סוף כבר כאן!וכולכם מוזמנים לעלות לסיבוב! מחר, מיד אחרי הפרק כולם כאן...תרצו או לא תרצו..תאמינו לי..אתם תמצאו את עצמכם כאן...חחח
מ-נ-י-ס-י-ו-ן!

../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif../images/Emo25.gifלה לה לי לה לו....

כשאני חושבת איך
הולכים לאכול אותה אני מממממאושרת! איייייייייהא!

Nushi G

New member
טוב נו, אם את מתעקשת...../images/Emo8.gif

אני פשוט באקסטזה רק מלחשוב על מחר!!!! ובכלל, לדעת שאחרי מחר יהיה לי את הפרק הזה מתי שאני רק רוצה..
יא אללה... אני לא יכולה להכיל את כל ההתרגשות הזו!!!!!!!!!!!!!

Nushi G

New member
ואיך אפשר לשכוח ת'תמונת סיום-קבלו

שתי תמונות- אחת אחרי השנייה...הם עומדים אחד ליד השני, בהרמת כוסית...

Nushi G

New member
ותראו מה הם עושים........./images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

פשוט לא יכולים להוריד את הידיים אחד מהשנייה אחרי מה שקרה במרפסת... תרתי משמע...

אהההההההההההההה

33 שעות ו16 דקות!!!!!!!! אין לכן מה לדאוג לשנייה!! אין שום מצב שאני לא כאן מחר!!!! אני לא יודעת אם לפני אבל אחרי 100 %%% חחח אמרתי למנהלת משמרת שלי שאין שום סיכוי בעולם שאני עובדת מחר אז שלא תשקול את זה אפילו.חחח... יווו אני לא מאמינה... אני זוכרת שאמרנו אז "עוד 16 שבועות!!" פששש איך שהזמן רץ.... וגל אני יודעת שאת כבר לא מתלהבת מהפרק... אבל די עם הפאסימיות!! פרקים שהם מדכאים הם עדיין יכולים להיות שיפריים.... :))) אההההההההההההההה איך אני יחזיק מעמד עד מחר שאני אמורה ללמוד כל היום וכל הלילה... בעעעעעעעעע שונאת ספרות. אההההההההההההההההההההההההה אנשים זה כל כך קרוב!! אני יכולה להריח את זה כבר!!! :))

shipper heart

New member
אני?! פסימית?! אפעם לא!

וחוצמזה שאפחד לא אמר שהפרק לא שיפרי! ואפחד לא אמר שפרקים מדכאים באופן כללי לא יכולים להיות שיפריים *ראה מקרה CC* אבל אני פשוט כבר ראיתי את הפרק בערך......לוידעת יותר מדי פעמים חחח בערך כמו ששמעתי את WOWY אז זה כבר לא כזה מרגש אותי חחח... בכל מקרה- זה יכול להעלות זיפים?! לא...זונות.... אממממ מה נעשה?! חכו רגע חח טוב כרגע נעלה לכם משו אחר...נחזור למה שאני עושה עכשיו אחורי זה

למעלה