מחפשים ברשת..

forestdevil

New member
צר לי קרייזי גירל,

אבל מה שאת העלית אולי נחשב "אבא" ביפנית, אבל בסינית זה "טונג" = חורף. יש המון אותיות זהות עם משמעות שונה בשפות האלו. אור. הנה אתר שיוכל לעזור (צריך להוריד פונט סיני לפעמים)

bluebat

New member
אולי:

בwww.etatoos.net אני חושבת שראיתי שם סיניות בכל מקרא תחפש בקעקועים-עיצוב ואולי יש שם.

wakka

New member
איור מדהים

היי אני מחפש ציור צבעוני בשביל להדפיס על יריעת ניילון ולהצמיד לגיטרה שלי. אני רוצה תמונה גדולה יחסית (גדול של לפחות חצי דף A4) ושיהיה איור של דרקון, שמש מגניבה, גולגולת מרהיבה או כל דבר אחר שמושך את העין. לתמונה לא יכול להיות רקע צבעוני, כי אז פשוט תצא תמונה, אני רוצה משהו שיהיה רק ציור, וכשאני אדפיס על הניילון יראו את הציור עצמו בלי רקע מסביב, שיהיה כמו קעקוע לגיטרה. אני מחפש ציורים יפים ומלהיבים, לא דברים פשוטים. ציורים מושקעים. תודה רבה מראש.

PinkyRaSta

New member
הוא רוצה לעשות קעקוע לגיטרה ש'לו

איניט? חחח... הוא חושב שמכיוון שנחנו פורום פירסינג וקעקועים נחנו יכולים לספק לו איורים יפים ובלה בלה... אבל גם לאנשים שבאים לבקש איור לקעקוע נחנו לא ממש יכולים למצוא משו שיתאים לאותו 1 ויירצה אותו. ככה שאיש.. אני יגיד לך מה שאני אומרת לכולם.. לך לגוגל, תקליד את מילת החיפוש באימג'ס ויאללה בלאגן... נחנו לא יודעים מה אתה אוהב ויש אלפי אם לא מיליוני תמונות כללו כמו שאתה מחפש... מה שמגניב בשבילנו לא מגניב בשבילך... אמממ אה.. בשביל הגיטרה ש'ך.

bluebat

New member
היי

תשמע הייתי עושה לך את זה בכיף אבל באמת לך למנוע חיפוש ויש שם תמונות מדהימות.WWW.WEBSHOTS.COMבאתר הזה תעשה חיפוש ותמצא משהו יפה

wakka

New member
שני דברים

1) תודה רבה על האתר, אני אבדוק שם. 2) אתם באמת חושבים שלא ישבתי היום מול גוגל איזה שעתיים ויותר לפני שפניתי לפורום? ודרך אגב...תנסו אותי, שימו דברים יפים...אני עוד "עלול" לאהוב את זה.

bluebat

New member
תשמע../images/Emo6.gif

כן נכון אני לא מתה על גוגל.מסובך.ואני לא מבתיחה אבל אני ינסה לעשות לך איזה משהו ,אתה מבין אני בדר"כ מציירת לאנשים קעקועים.קעקוע לא עובר את הדף וזה סוג שונה של ציור.אבל אני ינסה בכל מקרא.

למעלה