מחפשים ברשת..

mastol

New member
אותיות סיניות....

יש אפשרות להביא לי קישור לאותיות סיניות עם תירגום שלהן עברית/אנגלית אשמח מאוד אני רוצה להרכיב את השם שלי כתוספת לקעקוע שאני מתכנן החלטתי לצייר אותו וזה יעזור לי נורא תודה =)

maggelan112

New member
דרקונים.

אני רוצה קעקוע של דרקון. לא מוצאת תמונות. מישהו מוכן להושיט יד ולעזור? שב"ש.

blink me1

New member
טובב עכשיו אני באמת צכה עזרה.!!

אם למישו יש אתר/מאמר/וכו וכו לשים פה לינק-על סמלים שיש להם משמעותת.. מחפשת רעיון לקעקוע ובא לי משו עם משמעות..!! אז באמת יעזור לי אם מישו יעשה זאת!! טאנקסססססססס בייבס!

עזרה../images/Emo53.gif

אני לא מצליחה למצוא ב-bme תמונות של הפירס conch ! מישהו יכול להעלות תמונות או קישור לפה?!

ronibh

New member
אנשים יקרים יש לי בקשה

אני מאוד רוצה לעשות קעקוע, ואני לא יודעת למה נתפסתי לפיה. אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד אם תעלו תמונות יפות של פיות, מיוחדות ואם יש לכם אז גם רוחניות. תודה רבה!

אלי 03

New member
טובה ענקית!!

מישהו אולי יכול לצרף לי את השם אמא ביפנית. או לפחות לעזור לי למצוא.. יש אתרים עם התמונות של המילים ביפנית בכלל?!

חח אני יודעת מה זה אומץ:

ואני נורא גאה בזה
הממממ תחפשי בפורומי יפנית למתחילים וכו'.

PinkyRaSta

New member
תריצי חיפוש תמונות

בגוגל.קום (באנגלית). ואז זה נותן לך קישורים לאתרים ואולי אפילו לגלריות שלמות של דרקונים... עולם הדרקונים הוא רחב מאוד. רק את יודעת מה את בערך רוצה, ונחנו יכולים להפציץ פה בתמונות (שזה באמת לא דבר רצוי) וזה עדיין לא יספק אותך.

מחפשת משמעות?

אם את באמת מחפשת לעשות קעקועה עם משמעות כדי שתחכי עד שמשהוא יהיה משמעותי בעייניך לא כדי לך לבחור מתוך אין סוף דוגמאות מאוד משמעותיות שאנשים אחרים שלחו לך. אם אין לך בראש משהוא באמת באמת משמעותי אז אין. לא חייבים דווקא היום.

PinkyRaSta

New member
לכי לגוגל.

נחנו יכולים להעלות פה 958439853495 תמונות של פיות ועדיין לא תאהבי את זה... ככה שחבל סתם להציף. לכי לגוגל. קום לאימג'ס ותקלידי פיה באנגלית... זה יימצא לך המוני תמונות וייקשר אותך לעוד מאות אתרים...

למעלה