למכירה: KTM EXC450 2003

inif

New member
כפפות ALPINESTARS SMX 2

חדשות לחלוטין, לא נלבשו מעולם מוכר עקב מידה לא נכונה. 400 ש"חים

Slavoy

New member
Pilot Power 180/55/17

חדש לגמרי, לא היה בשימוש אף פעם. 054-6620302 סלבה

TT600S SM

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מעיל רשת Fieldsheer חדש מידה L ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עדיין בשקית, עם תגיות, לא נלבש מעולם.

baruch900rr

New member
R1 2004

35,000 ק"מ יד 2 אזעקה של סטינג + ביפר גלגל"ש RK GOLD חדשים זוג צמיגים חדשים PP2CT ONESEAT מקורי של ימאהה , יש גם את המושב במקורי בובינס לזרוע אחורית סליידרים וינקרים שקועים אופנוע מדהים מטופל בקפידה לפרטים : 0544666011

Yogev1982

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo18.gifמכירת חיסול - קסדה מעיל ועוד../images/Emo70.gif

מכירת חיסול עקב מעבר קבוע לרכב קסדה כמו בלינק המצורף http://www.kolbotex.co.il/product.php?id=11924 נקנתה לפני חודשיים אצל משה, חדשה חדשה כמעט ולא השתמשו בה במידה S בצביעה של שחור לבן\אפור 700 שקל בלבד מעיל LARET http://www.laret.co.il/products_viewitem.asp?ID=31 גם הוא כמעט וללא שימוש במחיר של 650 בלבד בנוסף לשני אלה יש לי עוד מלא דברים למכור (עקב מעבר סופי לאוטו) שרשרת 12 מ"מ קסדה 3\4 דנדשה כיסוי לאופנוע (היה של ER5) חליפת גשם של לרט במחירים טובים כולם לכל המעוניינים [email protected] תודה.

eyalCBR

New member
R1 2006 יד ראשונה !! שמור להפליא!!

ללא שריטה אגזוזי אקרופוביץ + המקוריים כמובן ONESEAT אזעקה +ביפר צמיגים חדשים חשבונית במכירה האופנוע ללא שריטה !! פלאפון 0525155570 אייל

dan750

New member
למכירה כידון סופרמטו

כידון פאטבר צבע שחור-"מוס" +מתאמים 650 ש"ח לא גמיש טל:054-6653355

mchiki

New member
למכירה לחלקים אך במצב נסיעה

סוזוקי GN 250 צבע צהוב שמורה מאוד האופנוע ירד מהכביש אך לא בגלל בעיית תקינות האופנוע במצב נסיעה ויש אפשרות להחזיר אותו לכביש אבל לא כדי להשקיע אז מעדיפה למכור לחלקים או לחילופין מחפשת סאן יאנג משנת 2003 (הדגם שיש בו כיסה מוגבה להרכבה) שבת שלום מעיין

gesus

New member
|כוכב|למכירה: ציוד מלא לאופנוען|כוכב|

לרגל מעבר לחו"ל אני מוכר את כל הציוד שלי שכולל: קסדת שטח וקסדת חצי במידה L כפפות שטח של אלפין במצב מצוין שרשרת חוליות מאסיבית שרשרת קריפטונייט מנעול דיסק גומיות עם ווים. כל זה במחיר של 750 ש"ח. אין התמקחויות. לפרטים נוספים אני במייל [email protected]

gilbola

New member
למכור קסדות כאלה זה פשע!!

מילא המנעולים, אבל למכור קסדה שמודבקת וניראת משנת 87 זה כבר מוגזם. אפילו על תשים אותה מעל הפח של הזבל כדי שמישהו בטעות לא ייקח אותה. שיהיה לך כייף בחו"ל. רק באהבה.

למעלה