.....כנסו.......

m G m

New member
../images/Emo124.gif.....כנסו.......

חשבתי הרבה זמן לפני שכתבתי את ההודעה הזאת אבל בסוף החלטתי לכתוב ואפילו לא בעילום שם כי אין שום דבר שאני מתביישת בו....או לא רוצה שידעו שאני כתבתי כי זה מה שאני חושבת
אני חושבת שאנחנו צריכים מנהלים חדשים בפורום...ובדחיפות
טל ושירה היקרים אין לי שומדבר אישי נגדכם באמת.....אבל אכפת לי מהפורום הזה והוא ממש נטוש, יש לכם עיסוקים אחרים יותר חשובים וגם שירה עוד מעט מתגייסת אז אני לא חושבת שהפורום יכול לתפקד ככה שהמנהלים נכנסים פעם בשבוע מגיבים להודעות בודדות....ככה לא מתנהגים מנהלי פורום (ואני רואה איך זה בפורומים אחרים...) בקיצור מה שאני אומרת אני לא מאשימה אותכם ובטח שלא באה לפגוע בכם אני רק עושה את זה לטובת הפורום... טל בעצמו אמר שהוא לא מעוניין לנהל את הפורום הזה וכששירה תחזור הם יחליטו על מנהל חדש...בינתיים שירה חזרה אבל גם היא לא הראתה נוכחות רבה ככה שזה כבר לא משנה אם היא בחו"ל או בארץ...אני לא רואה שום מנהל חדש והפורום במצב חמור-בלי מנהלים. אז תחשבו על מה שאמרתי וכל מי שמסכים איתי מוזמן לשרשר לפה הודעה. לא במטרה לפגוע בשירה וטל אלא במטרה להחיות את הפורום הזה קצת......
מיכל

y a ® d e n a

New member
../images/Emo45.gif צודקת בטירוף../images/Emo70.gif

לי וללי ((חחח.....
)) הייתה על זה שיחה נחמדת... ו... חשבנו על זה וגם ששירה חזרה היא לא רשמה פה יותר מההודעה אחת... אבל בלי לפגוע היא עוד מעט מתגייסת זה לא מונע ממנה לכתוב לנו הודעה בשבוע...
וטל כן נמצא בפורומים...לפי מה שאני יודעת וגם פה הוא לא כותב כלום
הוא כתב פה בגלל שכתבנו שהוא לא נמצא בכלל בפורום... ולכן אני גם לא אתפלה אם אחרי השירשור הוא יתחיל לכתוב פה...
קיצר- מיכל צודקת
צריך מנהלים חדשים
ודחוף
זה כמו שלקח להם לחסום את שמינל'ה איזה יומיים שהיא כתבה הודעות מגעילות פה...על דברים דיי דוחים
אז זה רק הראה כמה צריך מנהלים חדשים

m G m

New member
בואי אני אגלה לך סוד קטן ירדן....

[URL='http://']טל חסם את שמינלה רק אחרי שאני כתבתי לו מסר קשוח בנושא הזה והסבתי את תשומת ליבו לכך....‏[/URL]

shirakl

New member
אני מסכימה איתכם ../images/Emo4.gif

התקופה האחרונה היא עמוסה מאוד עבורי, במיוחד עם המחלה הזו עכשיו וכל החגים וההתארגנות לקראת הגיוס, עד כדי כך שאני בקושי מדליקה את המחשב
לאורך זמן ארוך מאוד ניהלתי את הפורום הזה בצורה נהדרת, והיום אני כבר לא מתפקדת כבעבר...אני אוהבת את הפורום הזה, אבל אין לרשותי מספיק זמן כדי להשקיע בו כמו פעם
הנושא בטיפול
אני מקווה שתזכרו לי את התקופה הטובה ולא את התקופה הזו, ותזכרו תמיד את ההשקעה שהשקעתי בפורום הזה לפני שהגיוס שלי התחיל להתקרב
וכמובן - אני מקווה שאתם מבינים ולא כועסים

m G m

New member
מבינים מבינים

אז יאללה תבחרו כבר מנהלים חדשים

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifמסכימה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וכמו שירדנוש אמרה דיברנו על זה אז אין לי הרבה מה להוסיף...

Maiush25

New member
קראתי את ההודעות של כולם../images/Emo70.gif

ואני מסכימה עם כולכם
בקיצר... מה שאנחנו צריכים לעשות זה:
לבקש משירה וטל לפנות לנו את פינתם
לפתוח שירשור על מי רוצה להיות מנהל
אחרי זה לעשות בחירות למי יהיו שני המנהלים הבאים
ו...לסיכום
יהיו לנו שני מנהלים חדשים

m G m

New member
אבל זה לא כזה פשוט....

לא נראה לי שזה אנחנו בוחרים...זה יותר קשור להנהלת תפוז.... צריך להודיע להם את זה וגם מי שיהיה מנהל הבא יצטרך ללכת לראיון שם .....זה לא כזה פשוט ש"אנחנו נבחר מי יהיה מנהל והוא יהיה מנהל"... [URL='http://']יש מורכבות‏[/URL]

לפי דעתי...../images/Emo60.gif

שירה וטל צריכים לבחור מנהלים חדשים... הם מכירים אותנו ויודעים למי מתאים להיות מנהל. או שהם יבחרו כמות של 10 ילדים, ואז כולם ילכו למשרדים של תפוז ואפרת או נטע יבחרו לפי הראיון.

p r u d e n s

New member
לולו,

ניסיתי לקחת את השרביט של ניהול פורום "זבנג" מווינטרפרש אחרי שהוא השתפן, הוא אמר שחייבים למלא את הטופס של תפוז, אי אפשר פשוט להעביר את הניהול וזה חבל
הקיצר- באמת צריך מנהלים חדשים, אבל זה ממש קשה להתקבל לעבודה, אני כבר ניסיתי לנהל שלושה פורומים! אז מי שחושב שהוא מתאים להיות מנהל (כמוני
) שימלא טופס, אבל שתדעו שאם מאשרים לכם צריך לנסוע לראיון עבודה בר"ג.

Maiush25

New member
קראתי את ההודעות של כולם../images/Emo70.gif

ואני מסכימה עם כולכם
בקיצר... מה שאנחנו צריכים לעשות זה:
לבקש משירה וטל לפנות לנו את פינתם
לפתוח שירשור על מי רוצה להיות מנהל
אחרי זה לעשות בחירות למי יהיו שני המנהלים הבאים
ו...לסיכום
יהיו לנו שני מנהלים חדשים

alona angel

New member
מיכל..../images/Emo13.gif

לפי דעתי, את ממש ממש צודקת
למרות שאני חדשה ולא מכירה ממש את הפורום.. הוא ב'מת ניראלי קצת נטוש בזמן האחרון
זה פורום שיש פה הרבה נחת ושלווה
יש פה ילדים מקסימים
והכל.. ואולי מיכל צמודקת
צריך מנהלים חדשים. ותחשבו: משחק החיים.. צריכים לחיות ת'חיים, וגם להחיות ת'פורום. ככה הוא לא ישתתף במשחק החיים
( מאיפה זה בא לי
) אזזזזזזזזזזזזזזזזזז.... תגיבו.
יו אול.. אלונה

../images/Emo45.gifאתם צודקים../images/Emo70.gif

אני לפחות יודע שאני אתחלף... אני לא יודע מה עם שירה.. אבל מה שכן אתם לא אילו שבוחרים את המנהלים.. אנחנו אילו שאמורים את המנהלים החדשים כי לנו יש ראייה אחרת משלכם (מבחינה מנהלתית) ואנחנו לא עושים את זה בכוונה ו..בקרוב נחליט על מנהלים חדשים (אני צריך לדבר עם שירה) מה שכן.. אני ושירה מעבירים את ההחלטה שלנו לתפוז. כמובן שבטכלס תפוז אמורים לבחור אבל אנחנו המנהלים ובד"כ נותנים למנהלים לבחור מנהלים חדשים כי המנהלים יודעים מה הכי טוב בשביל הפורום ולא הנהלת הפורומים שאפילו לא יודע מה מתרחש כאן ומי ומה כותבים כאן.

S m e l l y Cat

New member
אתם יודעים מה הכי טוב לפורום?../images/Emo108.gif

חה. אתם אפילו לא באים לפה לפחות פעם בשבוע.. אלה שבאמת בפורום הזה ובודקים כל יום מה קורה פה יודעים הכי טוב, אבל היי, אתם המנהלים - תעשו מה שבא לכם.

אל תדאגו...

בימים הקרובים ההנהלה פה תוחלף.. (אני לפחות) נראה לי שכבר היום השם שלי ירד...

למעלה