../images/Emo124.gif.....כנסו.......
חשבתי הרבה זמן לפני שכתבתי את ההודעה הזאת אבל בסוף החלטתי לכתוב ואפילו לא בעילום שם כי אין שום דבר שאני מתביישת בו....או לא רוצה שידעו שאני כתבתי כי זה מה שאני חושבת
אני חושבת שאנחנו צריכים מנהלים חדשים בפורום...ובדחיפות
טל ושירה היקרים אין לי שומדבר אישי נגדכם באמת.....אבל אכפת לי מהפורום הזה והוא ממש נטוש, יש לכם עיסוקים אחרים יותר חשובים וגם שירה עוד מעט מתגייסת אז אני לא חושבת שהפורום יכול לתפקד ככה שהמנהלים נכנסים פעם בשבוע מגיבים להודעות בודדות....ככה לא מתנהגים מנהלי פורום (ואני רואה איך זה בפורומים אחרים...) בקיצור מה שאני אומרת אני לא מאשימה אותכם ובטח שלא באה לפגוע בכם אני רק עושה את זה לטובת הפורום... טל בעצמו אמר שהוא לא מעוניין לנהל את הפורום הזה וכששירה תחזור הם יחליטו על מנהל חדש...בינתיים שירה חזרה אבל גם היא לא הראתה נוכחות רבה ככה שזה כבר לא משנה אם היא בחו"ל או בארץ...אני לא רואה שום מנהל חדש והפורום במצב חמור-בלי מנהלים. אז תחשבו על מה שאמרתי וכל מי שמסכים איתי מוזמן לשרשר לפה הודעה. לא במטרה לפגוע בשירה וטל אלא במטרה להחיות את הפורום הזה קצת......
מיכל
חשבתי הרבה זמן לפני שכתבתי את ההודעה הזאת אבל בסוף החלטתי לכתוב ואפילו לא בעילום שם כי אין שום דבר שאני מתביישת בו....או לא רוצה שידעו שאני כתבתי כי זה מה שאני חושבת