כמה נושאים...

orange day

New member
../images/Emo124.gifכמה נושאים...

1. יבש פה!!!!!!!!!
, איפה כל הדיונים שהיו בחופש איפה מיליון הודעות חדשות כל פעם כשאני נכנס לכאן
2. איפה העידכון השבועי?... אלעד איפה אתה?
3. חולצות חולצות חולצות.... נועה? מה קורה איתן??? 4. לפני כמה דקות חזרתי מיום פעילות ראשון
פירוט: אוקיי, קמתי מוקדם בבוקר כי כל השכב"ג הלכנו לגיוסים בבית הספר היסודי אצלנו...
. היו גיוסים מצויינים אבל מבולגנים נורא! חוץ מזה גם התזפתי קלות ואפילו אולי קצת נישרפתי
חזרתי מהגיוסים ישר לשבט ונישארתי שם עד היום פעילות... ואני והצוות הכנו את הפעולה והכל היה טוב ונחמד
אה שכחתי, בגיוסים גיליתי שהרבה חניכים שלי לא יבואו (אני מדריך ה' בנים) בגלל אחים גדולים שלהם שלא בצופים ומשפיעים עליהם לרעה...
ממש התבאסתי...
ליום פעילות הגיעו סה"כ 6 חניכים שהם כאילו לא הכי מופרעים בכיתה אבל הם היו נוראייייים!!!!!!! כל חמש דקות הלכו מכות! לא הקשיבו לי בגרוש! היה שם חניך מסכן שכל הזמן ירדו עליו... הרשג"דית החמודה שלי גם ניסתה להישתלט על כל הגדוד והם הפריעו בעיקר...
היה נורא, לא הצלחתי להעביר כמעט כלום וסתם היתבאסתי (והם עוד לא הכי מופרעים בכיתה). עדיין יצאתי עם חיוך על הפנים! אני יודע שהכל ישתפר והכל יהיה רק יותר טוב! אני אגיייס מלא חניכים ואגרום לקבוצה הזאת להיות הכי טובה בשבט! כמו שרוני תמיד אומרת, חשוב לחייך כל הזמן גם אם הכי גרוע קורה! זה כיף לחייך וגורם להרגיש הרבה יותר טוב!
רק רציתי להגיד לכולם לא להיתאכזב מפעולות ראשונות ומפעולות בכלל... זה תמיד חד פעמי וצריך לזכור שיש שנה שלמה שאפשר לגייס ולשפר את החניכים! אף פעם לא להתייאש!!!!!!!!! 5. אני אוהב אתכם אנשי פורום צופים הנהדר!

מם לי היו היום גיוסים!!!

הלך מה זה טוב!!! טוב מה שראיתי פה הבנתי כבר שתמיד הפעולה ה-1 לא הולכת טוב! לא נורא יהיה טוב!!! וגם אנחנו אוהבים אותך!!!חח

shira g

New member
אני חייבת להודות:

ממש ממש התרשמתי מהאופטימיות שלך!

orange day

New member
כבר עברתי שנת הדרכה...

אני כבר מוכן להכל ואני יודע שיום פעילות אחד לא קובע את כל השנה!
נ.ב: תודה שישיסטית מאילת!

anat113

New member
מושיק-

אני ממש שמחתי לקורא את מה שכתבת!!!
פחדתי שסיימת את היום פעילות בהרגשה רעה! אתה לא יודע כמה שימחת אותי! אז כמו שכר בטח הבנתם, למושיק יש קבוצה קצת (הרבה) בעייתית, אבל כמו שהוא אמר יהיה טוב!!! זה אתגר, ואתגר זה כיף! בשביל זה אנחנו פה! בשביל לחנך את הילדים האלה כדי להוציא מהם בני אדם טובים יותר! חוץ מהבעיתיות עם מושיק הלך לנו נהדר בפעולה! חניכים נהנו לפי מה שראיתי, אני קצת הוצאתי את הגרון, אבל זה לא רציני. בקיצור היה טוב, יהיה טוב ושבט נחשון עוד יהיה אימפריה!!! -ענת-

:)

1. באמת יבש פה תימן 2. לאלד לא עובד המחשב! 3. חולצות יאללה בואו נזיז עינינים כי זה לוקח שנים נועה תבדקי בבקשה מחירים ואז נתחיל לשלוח לך כסף כי אנחנו ממש "מהירים" בזה!! אממ ושמחה שנהנהת בבפעפולה ויויואווו יש לי פעולה ראשונה ביום שלישי ועוד לא בנינו פעולוה כלום.בלע ואמממ.......ביי כולם!

orange day

New member
הקפצהצהצהצהצהצה

כן כן, אני אף פעם לא מקפיץ אבל אני רוצה שנועה ואלעד יקראו...

נועה קראה ../images/Emo13.gif לא יודעת מה עם אלעד..

1. אז בוא תעזור לנו לעשות עם זה משהו... 2. אהה... נעלם....
3. כבר ירוץ... אל דאגה!!! 4. כל הכבוד באמת שלא היתייאשת ולא נישברת ולא כלום...
ומזל שיש לך כבר ניסיון בהדרכה, כי שישיסט אחרי פעולת פתיחה כזו היה ניראה לי מת...
ו - באמת אל תוותר ואל תתבאס, יהיה יותר טוב בהמשך
כמה שיותר תאמין בהם, ותירצה לשפר ת'מצב - זה באמת ייקרה....! 5. גמני
!

למעלה