היי אני מוכן להצטרף בכיף.אני בקרוב בן 28 מת"א.
T The HIStory Ghost New member 29/7/06 #15 באיזה שער רק?!../images/Emo8.gif ענתי'לה, נעים להכירך... תסמני בשירשור למטה, לפי השער שלך... (אגב, אני משער 4)
באיזה שער רק?!../images/Emo8.gif ענתי'לה, נעים להכירך... תסמני בשירשור למטה, לפי השער שלך... (אגב, אני משער 4)
D DROR MJ New member 30/7/06 #26 גם לי אין עם מי ללכת ואשמח ללכת איתך ענת רק שלחי לי פרטים בפרטי כיצד אצור עמך קשר
י ילדה קטנה ואיש מפח New member 30/7/06 #27 לאפטר פארטי את הולכת? תרצי שבת 16 תתלווה אלייך? לא, נכון?
P peewee New member 30/7/06 #58 עם הזמן שיקח לצאת מהפארק והפקקים שיהיו, אין מצב שנהיה שם שתי דקות אחרי
P peewee New member 30/7/06 #45 גם אני כרגע הולך לבד. אם מישהי רוצה להצטרף, שלחי מסר... (אני תא"ביבי)
T tamti New member 30/7/06 #81 גם אני מגיעה לבד ואשמח לחבור למישהו. אני חושבת שיהיה הרבה יותר כיף לראות את ההופעה בזוג
ז זהר25 New member 28/7/06 #3 אני שמחה.... שנקבל תשובה סופית סוף סוף ,אני חושבת שהם אמרו ביום ריאשון.... ולא אמרו שהם ישארו בארץ 3 ימים? מקומות קדושים? ,עכשיו זה ישר עוזבים אחרי ההופעה.
אני שמחה.... שנקבל תשובה סופית סוף סוף ,אני חושבת שהם אמרו ביום ריאשון.... ולא אמרו שהם ישארו בארץ 3 ימים? מקומות קדושים? ,עכשיו זה ישר עוזבים אחרי ההופעה.
S super girl 15 New member 28/7/06 #4 ביום ראשון יסגרו הכל... יודיעו גם אם הם ישארו לבקר בעיר הקודש או יעזבו מיד אחרי ההופעה..
D dogster New member 28/7/06 #5 רק אני פסימי לגבי מסיבת העיתונאים? הם כבר הודיעו שהם באים וציטטו את ההנהלה שלהם בכל מקום אפשרי, אז בשביל מה?! יש לי הרגשה שהם הולכים לבטל
רק אני פסימי לגבי מסיבת העיתונאים? הם כבר הודיעו שהם באים וציטטו את ההנהלה שלהם בכל מקום אפשרי, אז בשביל מה?! יש לי הרגשה שהם הולכים לבטל
S super girl 15 New member 28/7/06 #6 המסיבת עיתונאים היא בגלל המצב ../images/Emo4.gif נראה לי... (ולא רוצה לשמוע עלח ביטול אז... ששששקט...!!! )
המסיבת עיתונאים היא בגלל המצב ../images/Emo4.gif נראה לי... (ולא רוצה לשמוע עלח ביטול אז... ששששקט...!!! )
ז זהר25 New member 28/7/06 #7 אהההה... אולי כדי להפוך את זה לרישמי וסופי שהם באים לא?.... מה שלא יהיה יום ריאשון סוף סוף נידע.