כל ההודעות הקשורות להופעה

ז ו ה ר25

New member
מישהו שמע....

ברדיו ,אני אפילו לא יודעת איזו תחנה ,אבל דיברו על ההופעה ועל מסיבת עיתונאים ביום ריאשון שיגידו סופית אם הם יבואו או לא ושהם לא נישארים פה לטייל ,שמעתי את זה קטוע אתמול בזמן שנהגתי ,מישהו יודע משהו על זה?

fairy26

New member
מחפשת פרטנר/ית להופעה

היי חברים.. קוראים לי ענת ואני בת 28 מנתניה אני הולכת להופעה ..אך כרגע כפי הנראה אני הולכת לבד..למישהו בא להצטרף אליי...?

UGenius

New member
איך אני מגיע לפארק הירקון?

איזה קו לקחת מתחנת ארלוזורוב? ובכלל מה נסגר עם התחבורה הציבורית באותו יום? זה תשעה באב לא? זה לא אמור להשפיע? Oo

amir1101

New member
האם דפש מוד מגיעים בסוף??

שלום לכל המעריצים והמעירצות, שמעתי ביום חמישי ברשת ב שביום ראשון יכנסו מסיבת עיתונאים אם דפש מוד יבואו לארץ. אחרי שקבוצת ליברפול לא מעוניינת להגיע למשחק בישראל, לדעתי זה מקטין את הסיכויים שדפש מוד יגיעו. קניתי כבר לפני כמה חודשים טובים את הכרטיס אבל...... למי שיש מידע אמין אשמח לתגובה. ביי ושבוע נעים ושקט אמיר

הגר26

New member
../images/Emo124.gifעדכון ממסיבת העיתונאים

בשיחה טלפונית עם מארק ליברברג, אמרגן הלהקה, הוא מעדכן שלמרות השמועות, הלהקה מגיעה ואף רואים בהופעה הזו מעין תרומה ותמיכה למצב הנוכחי בישראל. העדכון הקשה מבחינתנו הוא קיצור זמן השהיה של הלהקה בארץ שנכון לעכשיו עומד על יום אחד בלבד - הגעה ביום ההופעה ועזיבה מייד בסיומו שמעיב על הכנות המועדון במסיבת ה-After Show. עניין זה עדיין נתון לשיקול דעת ועשוי להשתנות ואנחנו מקווים שהלהקה תשאר לפחות יום נוסף אחד ע"מ שיוכלו להגיע למסיבה. אנחנו כרגע מוציאים מכתב מיוחד שישלח ללהקה ולהנהלה בו אנחנו נדגיש את חשיבות עניין זה ונקווה שישקלו בחיוב. תודה לאבנר ואורן

adich6

New member
שאלת שערים

אז ככה יש לי 4 כרטיסים, והם ל3 שערים שונים. (שער 2 שער 5 ושער 6). הייתי מעוניינת לאחד את כולם לאותו שער. למישהו יש רעיון איך? תודה

Gal isr

New member
בלונד רדהד ביטלו את הופעתם בחימום!

מי יהיה במקומם? :/

bp15

New member
מישהו יודע מהי רשימת השירים בהופעה?

כמו שהיה בהופעה של רוג'ר שהתפרסמה הרשימה של כל השירים.

איך להגיע וחניה ../images/Emo73.gif

קראתי את הכתבה בYNET שכתוב בה איפה להחנות ודרך איפה לסוע... "בעלי תווים בלבד, המגיעים מכיוון איילון דרום..."- בעלי תווים? מי הם בעלי התווים האלה? למה אין הוראות הגעה למי שהוא לא בעל תו? אז איך מגיעים מכיוון דרום ואיפה להחנות? אה ושער 5! עולה באש...

Bavmorda

New member
חבר'ה,מה נסגר עם מסיבת העיתונאים../images/Emo35.gif

אין עדכונים בשומקום. BAV.

super girl 15

New member
כן אני שמעתי את זה.. זה היה רשת ב'.

דיברו על זה גם בפורום הרשמי... http://www.depechemode.co.il/forum05/forum_posts.asp?TID=13000&PN=1 (תגובתי בזמן שאני שמעתי את זה
) "עכשיו מדברים על זה... הם אמרו ההופעה של דפש מוד עדיין נמצאת בסימן שאלה... ואלפי כרטיסים נמכרו בחצי שנה האחרונה... הודעה רשמית אם הם יופיעו או לא, יהיה שבוע הבא... (הם הפסיקו את הכתבה בגלל צפירה בכרמיאל!!!) בקיצור הם אמרו שבפארק הירקון יהיה מסיבת עיתונאים לפני.. ומסיבה שלנו תיהיה יום אחרי ההופעה.. והלהקה תעזוב את הארץ מ-י-ד אחרי ההופעה.. עדיין יש סיכוי שנראה אותם במסיבה?!"

super girl 15

New member
21:00 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

super girl 15

New member
בקצה.. ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אנחנו מחר נפגשים בפארק בשש בשביל לראות..
בואי נעשה מפגשון..

tamti

New member
לא הייתי סומכת על זה אבל-

המופע של "דפש מוד" ייערך בפארק הירקון בתל-אביב ב-3 באוגוסט. חברי הלהקה צפויים לספק הופעה בת שעתיים שתכלול פעלולי תאורה והקרנות וידאו-ארט על מסכים רחבים. מתוך הבמה יצא שביל שיחצה את הקהל העומד בשורות הראשונות ועליו צפוי הזמר דייב גאהן להתהלך ולהתנועע. המנהל האומנותי של המופע הוא אנטון קרבין, שיצר וביים שלל קליפים של "דפש מוד". הלהקה תנגן כ-20 שירים. להלן השירים שיבוצעו: Pain That I'm Used to Expressions Of Time , Suffer Well, Precious , Walking in My Shoes, Stripped , Home, In Your Room , Nothing's Impossible , It Doesn't Matter, John the Revelator, I Feel You, Behind The Wheel, World In My Eyes , Personal Jesus , Enjoy The Silence , Photograph of yoy Never Let Me Down Again.

למעלה