כוכבת הולכת,כוכבת באה...

Storm131

New member
Sunny 1 הי!

אני כבר התרשמתי ממך מזמן,אני מתה על הכנות שלך והבגרות שלך.מה שתיארת על ההרגשה של השונות שהיא גם היחודיות שלך מאוד דיבר אלי.גם אני חשה כך עד היום.אני בטוחה שהבטחון העצמי שלך ילך ויתחזק עם הזמן כי את מחוברת לעצמך וכנה עם עצמך וזה הבסיס.אני מקווה שתגשימי במהרה את חלום המשפחה, אגב,יש לך מישהו על הכוונת?אם לא זה יגיע,אני בטוחה.את צעירה. מתי התחלת עם עניין הנגינה?את גם שרה?האם זה עוזר להתמודדות שלך? מה היית מצפה מבן זוגך לעתיד? לילה טוב בינתיים.

S u n n y 1

New member
סטורמי

יקרה...ריגשת אותי בתגובה שלך
תודה על המילים החמות. בינתיים אין לי מישהו על הכוונת, ואני מקווה שהנסיך שלי לא יתמהמה יותר מידי בדרך אליי
. התחלתי לנגן בערך מגיל 11 - גדלתי לתוך בית שכולם מנגנים בו, אז זה היה בלתי נמנע...לא למדתי באופן מסודר ועקבי, אחים שלי לימדו אותי. תמיד יש לי הרגשה שללכת לחוגים זה עניין של בנות ואמהות. לארגן-לאסוף-לסדר תיק, הסעה וכו'. לעניין השירה - אז לא, וטוב שכך אני זייפנית איומה. אבל ללא ספק הנגינה, וגם הכתיבה, היצירה עצמה, ממלאת אותי בעוצמות. אני מרגישה שכשאני מנגנת או כותבת משהו או שומעת מוזיקה טובה, הלב שלי מתרחב ונפתח, כמו אקמול רגשי. ואז אני מתמלאת במשהו טוב ולא ברור. אני מתארת לעצמי שאת מכירה את ההרגשה הזו בתור אחת שכותבת כל כך יפה. אני חושבת שהדבר העיקרי שאני מצפה מבן הזוג שלי לעתיד שהוא יהיה מישהו שאני אוכל לחלוק איתו. את הרגשות, את המעשים, את התחושות והחוויות. מישהו שיהיה מחובר לרגשות שלו, וכך גם לשלי. שיהיה נדיב ורחב לב. שיהיה אדם עצמאי אבל לא מרוחק. שידע להעניק לי. כי אני צריכה את זה בכמויות.

Storm131

New member
sunny 1 הי

אני שמחה שהיצירה שלך מעניקה לך כח.המטפלת שלי עודדה אותי מאוד לכתוב ואמרה שזה מב שיתן לי כח שכל כך חסר לי ואכן היא צדקה.מה שציינת לגבי הצפיות שלך מבן זוג לדעתי זה העניין.שיהיה נדיב נפשית ביכולת ההענקה שלו.מאחלת לך את כל האושר שבעולם.

S u n n y 1

New member
אמן ואמן ../images/Emo9.gif

איך אומרים...מה שיוצא מהלב נכנס ללב. תודה יקירתי

Cat79

New member
ולשאלות שלי

אם אפשר לדעת באיזה אזור את גרה בארץ? גם אני בת 25 ואני חיפאית. מה הגילאים של האחים/אחיות שלך? תודה.

S u n n y 1

New member
היי Cat79

אני קצת פחות צפונית ממך........בעמק יזרעאל הפורח והיפיפה
יש לי שלושה אחים בנים, 35,33,27.

gitta

New member
../images/Emo142.gifSunny היקרה ../images/Emo142.gif

מה הם שלושת החפצים שהיית שמה בבקבוק שטומנים באבן פינה, לדורות הבאים, אילו התבקשת לאפיין באמצעותם את מדינת ישראל כיום? האם יש לך חיית מחמד? את אוהבת חיות? וכשתסיימי את לימודי התקשורת, איזה ענף תעדיפי? תודה מגיטה.

S u n n y 1

New member
גיטה יקרה

חייבת להודות שהשאלה הראשונה שלך גרמה לי לחשוב..... הדבר הראשון יהיה תמונה שתשקף מצב חברתי, שאנשים עוזרים אחד לשני ומתגייסים לעזרה לטובת האחר. הדבר השני יהיה תמונה של רובים ואבנים בגלל האלימות. והשלישי תהיה תמונה של יונה (מתבקש) כמסמלת את התקווה והחלום לימים טובים יותר. יש לי כלבה מדהימה פוינטר ויסלה,
יפיפיה וטובה, שמוציאה מתוכי טונות של אהבה. אני אוהבת חיות בכלל, וכואב לי על כל הרוע וההתעללות שקורה כלפי היצורים חסרי האונים האלה. יש לי תמיד תמיד בארנק חוברת של "תנו לחיות לחיות" בה מפורטות כל החברות שעושות ניסויים קוסמטיים בחיות. לא נראה לי שחיה צריכה לעבור התעללות בשביל שיהיה לי שמפו יותר טוב. הודעתי כבר לכל להחברים שלי וזה פועל, שאם הם צריכים לדעת שם של חברת קוסמטיקה או נקיון לפני הקניה, הם יכולים להתקשר אלי גם באמצע הלילה מצידי. אחרי שאני אסיים את הלימודים אני מתכננת לקחת שנה של חופש מהלימודים ואח"כ ללכת ללמוד בתחום הרפואה המשלימה. אני יודעת ששם מקומי. הדברים עדיין לא ממוקדים אצלי לגבי העתיד, כמו שכתבתי בשרשור שפתחה נעם על עניין העבר הווה עתיד.

gitta

New member
כעת סקאלי ואני בצ'ט של הפורום

אם את רואה את תשובתי, אשמח להמשיך את השיחה שם ב-live.

gitta

New member
סאני, לא הספקנו לדבר על ../images/Emo107.gif

ורציתי לשמוע עליו סיפורים.

ל S u n n y 1 היקרה ../images/Emo39.gif

תשובותייך כה מרגשות ומכילות בתוכן אהבה, כנות, פתיחות וחמלה שפשוט תענוג לקרוא אותן. תודה לך על היותך כזו, ואיתנו.

S u n n y 1

New member
היי איחוד ../images/Emo140.gif

קראתי את ההודעה שלך ורצתי ללימודים, ותחושה נעימה וחמימה עטפה אותי במשך היום. תודה לך על המילים החמות....

לונה..

New member
בהחלט מזדהה

המוזיקה אכן אהבת חיי, אם כי לצערי לא נפלה בחלקי ההזדמנות ללמוד ולנסות להיות מאלה שיוצרים אותה. ולשאלות: 1. איזה שיר הכי היית רוצה להקדיש לאמא שלך? 2. איזה שיר הכי היית רוצה להקדיש לעצמך? 3. איזה שיר הכי היית רוצה להקדיש לי?
(אני סוחטת פה המלצות לשירים) שאלות יותר מורחבות יבואו בהמשך
ותודה לך

S u n n y 1

New member
היי לונה

לאימי היקרה הייתי מקדישה שיר שהיא אהבה. Carma Chamaleon של Culture Club. לא זכיתי להכיר את אימי, ובטח שלא יותר מידי דברים שהיא אהבה. אבל את הפרט הזה אני יודעת לא זוכרת מי סיפר לי אותו. לי הייתי מקדישה את השיר של ריטה "ציפור זרה" השיר משלב הרבה דברים שאני מרגישה בקשר לאובדן שלי - את ההתמודדות עם העבר, את היצירה שבאה מהכאב, את הזרות והשוני.
האתמול מביט בך בגבך ואת מצידך לא שוכחת תמיד את משוחחת עם מה שהיה ארוכים שורשי הפחד את פוסעת בעולם לאט ובקוצים רבים את נדקרת האם זהו ורד או קוץ בבשרך שממנו את יוצרת? שמרי נפשך מן התהום ומן הגובה האיום מיאושך שמרי נפשך את שומעת נשמה ואימה, ריקמה עדינה הילדה הקטנה שלא נרדמה האישה את ראשה משעינה ציפור זרה עברה בחלומה על שקיפות עורך מאיר היום כמו נגיעה מיוחלת עכשיו את מסוגלת לראות את עצמך מקבלת אות של חסד שמרי נפשך מן התהום ומן הגובה האיום מיאושך שמרי נפשך את שומעת נשמה ואימה, ריקמה עדינה הילדה הקטנה שלא נרדמה האישה את ראשה משעינה ציפור זרה עברה בחלומה ולך - לונה יקרה הייתי מקדישה שיר אופטימי שאני מאוד אוהבת, ממה שהספקתי להכיר אותך הוא תפור על האופטימיות שיש בך. קחי מה שתרצי, מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יש לך זמן לגדול, כמה יפה את קחי את העולם כמו פרי קחי כל מה שאפשרי אין אחת כמוך, את כבר יודעת שתוכלי תמיד לבחור כל מה שתרצי לזכור תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יום אחד יבוא מי שחיכית לו מי שאת רוצה שיבוא עם מה שאת אוהבת בו

לונה..

New member
../images/Emo9.gif

עכשיו אני יודעת שאמא שלך היתה בן אדם מקסים. Carma Chamaleon הוא שיר נפלא בעיניי, הוא תמיד עושה לי מצב רוח טוב ובכלל, היתה תקופה שכל כך התחברתי אליו עד כדי כך שרק מלשמוע אותו היה נעשה לי טוב, זה כך עד היום. לגבי השיר של ריטה... היא בוחרת שירים מאוד מיוחדים לטעמי. המילים בצירוף המוסיקה פשוט קורעות לי את הלב, ככה היה עם השיר "בגידה". כל כך הרגשתי את הכאב שממש ריחמתי על המשוררת, אני זוכרת שממש הזדעזעתי. אז בחירה מצויינת
ותודה רבה על השיר של גלי
גם אותו אני מאוד אוהבת. ואני אקדיש לך אותו בחזרה
מאוד מאוד מודה לך.

S u n n y 1

New member
היי לונה

תודה
איזה כיף לי לקבל את ההקדשה
גם אני מתה על השיר שהקדשתי לאימי, בלי להיות משוחדת...

מיקימק

New member
הי

בקשר למה שכתבת על האתר שבנית- האם את מבשלת? האם יש לך מתכונים שאת זוכרת מאמך? ובכלל, אפשר להכנס לאתר הזה? יום טוב

למעלה