כבר בוקר?

Rtitan

New member
ממש כמו אלימות ממשית מאד כנגד נשים... ../images/Emo4.gif

והן אלו שאנחנו צריכים לשים במוקד האמפטיה שלנו - הן נמצאות במצב הכי בלתי אפשרי בעולם ולא פעם, אפילו חסרות כל יכולת נפשית להגן על עצמן. אינני אומר שהתופעה לא קיימת - היא קיימת, וכל מה שכתבתי הוא שאני כועס ובז למי שנוקטת בכזה צעד לא רק בשל הפגיעה בגרוש שלה (שהיא פגיעה קשה ללא ספק!), אלא בעיקר בשל הפגיעה האנושה שהן עושות לנשים שבאמת נתונות לאלימות.

ye44

New member
בהחלט מסכים איתך אבל

אתה יודע שאישה מתוסכלת מאבדת את הראש ויורה מהמותן לכל הכיוונים היא לא יודעת להבדיל בין טוב לרע העיקר לנקום ב X ,יש גם גברים כאלה כמובן אבל היכולת לנקום בגבר היא יותר קלה כי גם רשויות החוק עומדים לרוב לצידן של הנשים ! רוב הנשים בפורום חיות בבועה שהן מושלמות והן הכי צודקות ויכול להיות שכן אבל בחוץ מסתובבות מאות
שדואגות למרר ל X את החיים במקום לפתח את הנושא על הגברים האומללים כמו מני ואוקסי אתה שוב מנסה למצוא חן בעיני נשים בדביקות !האישיו כאן זה לא הנשים שברור שגם הן סובלות !האישיו זה האקסים האומללים
לא יתכן שבכל פעם שמעלים את סבלן של האקסים ישר אתה צריך לגונן על הנשים
אלא אם יש בעיה " "בסטארבאקס "אז מבחינתי זה בסדר

Rtitan

New member
לא גוננתי על "ה"נשים ../images/Emo228.gif... אלא

על הנשים שבגלל ה-
אוכלות אותה... אתה יודע יפה, כי אמרתי לך פעם שאני לא "מגן נשים" בצורה עיוורת ויש בהחלט חלאות גם בין המין הנשי, ולא פעם הן מנצלות את החוק בצורה הכי צינית ומגעילה שיכולה להיות. מני ואוקסי דיברו על סבל הגברים כי הם חווים את זה. אני העליתי את מה שהדבר הזה גורם לנשים מוכות כי יש לי הכרות עמוקה עם שתיים שהיו שק האגרוף של האיש שהן אהבו. אחת מהן היא אחותי הקטנה - אז אל תיכנס לשם כי אין לי סבלנות לבדיחות בקטע הזה. סטארבקס במצב מצויין, תודה על ההתעניינות. אני מבין שקוקה-קולה שוב בצרות עם הזירו? שכרו את שירותי הפרסום שלך...

ye44

New member
../images/Emo6.gif כן הם רצו להזכיר לנשים מתוסכלות

שזה משחרר מועקות

menny1970

New member
חברים תרגיעו רגע בבקשה.....אני לא נושא הדגל..

של אוקסי ושאר חברי שאכלו חרא מנשים כאלו ואחרות. בסך הכל דיברתי על האקסית שלי ועל הטמטום שהיא מפגינה בעניין הנקמנות שלה בי. רק כדי לתת לכם קצת "צהוב" להלן COPY PASTE מהמייל ששלחה לי אתמול מה- IPHONE שלה...." מני מה שקרה היום גם אני לא ציפיתי . מה שקרה לאחרים לא מעניין כי אין לי עניין להילחם או להציק. אבל כנראה שזה מה שהיה צריך לקרות כדי שנבין שכך אי אפשר להמשיך.. גם אני כאובה ופשוט אי אפשר להמשיך כך . אתה יכול להיפגש הערב? נשלח מה-iPhone שלי ב-17/05/2010, בשעה 16:47, מני פ אז אני ל יודע אם היא
או
מה שבטוח שאת ה-
הזה היא תצטרך לאכול עוד הרבה זמן. ולגבי באופן אישי, מודה גם אני חוטא בחטא היהירות וההכללה וכל מי ששיכות למשפחת פחימה, אנג'ל, אבוטבול וכו' ברור לי שהבנתם הן כבר מוקצה מחמת מיאוס וכבר רק מהמחשבה בא לי
אז שיהיה חג שמח לכולנו...... ולכם הנשים (והגברים כאחד) מי שמסתתרות ומי שאמיצות יותר ומשתתפות באופן פעיל, תחשבו על מה שאתן עושות כי כמו שכתב אוקסי כל דבר שאתן עושות חוזר אליכן אח"כ כמו בומרנג. (נכתב בלשון נקבה מתאמי נוחות בלבד)

RT...

גם אני מכיר לפחות אחת שחטפה כמעט עד צאת נשמתה. למזלה זה נגמר טוב. לא יצאתי בהאשמה גורפת אלא ציינתי עובדה - עובדה שבאה לידי ביטוי גם כאן. צריך לצאת נקודתית נגד הצד האשם ובכל מקרה אישה מוכה לא אשמה - מה שלא יהיה.זה בסדר?

Rtitan

New member
כל אלימות נובעת מתסכול...

ולאלימות - בין אם פיסית ובין אם נפשית - אין הבחנת מגדר, דת או גזע. הדיון העלה נקודה מאד בעייתית של נשים שמתלוננות תלונות שווא נגד מישהו ובכך מונעות למעשה טיפול בבעיות אלימות קשות מאד ואמיתיות מאד.

אתה בוחר לקחת את הדיון לכיוון אחד...

בעוד שהוא חייב להילקח לשניים או שלושה מקומות לפחות. תלונות שווא שכאלה גורמות למספר דברים בעת ובעונה אחת - 1. חוסר התייחסות לתלונה אמיתית. 2. תלונת שווא מסבכת מאוד את האבא. 3. השימוש בילדים ינפק תוצאות הרסניות כלפיהם. אסור לטפל בבעיה אחת ולהשאיר את האחרות פתוחות.

Rtitan

New member
לא אומר להשאיר שום בעיה פתוחה...

אני רק מציין מי שהכי שביר כאן ומי שנושא במלוא עוצמת הטרגדיה אלו נשים שנמצאות במשטר אלימות בביתן שלהן ונשים שמתלוננות לשווא פוגעות בהן. לשנייה לא אמרתי שהפגיעה באחרים מקובלת עלי או להקל בה ראש ולא לטפל בה - וגם כתבתי למני ולאוקסי את דעתי: שאינני יודע אם הייתי מספיק חזק להחזיק מעמד לו גרושתי היתה נוקטת בצעדים זוועתיים שכאלו.

menny1970

New member
RT שוב אני חוזר.....

לא יודע ולא אכפת לי מנשים אחרות, העיניין עבורי היו הילדים!!!!! ורק הילדים!!!!!!! לא אכפת לי מה היא הייתה מתלוננת עלי כי זה לדעתי (אוקסי תקן אותי אם אני טועה בבקשה) הרבה יותר קל להוכיח. כפי שכתב אוקסי. קור רוח "ומשחקי גדולים" ועם הרבה דם יזע ודמעות וכסף וסיימת את הפרשה. ואני מוסיף שגם מכונת אמת היתה עוזרת כאן למי שחף מפשע. אבל למה לעזזל - איזו אמא גוררת את הילדים שלה לעניין הזה? רק תחשבו מה עבר על הילדים? לעמוד מול חוקרת ילדים? מה הם כאלו מפגרים שלא יודעים מה קורה באמת בין זוג שמתגרש? ואנחנו עוד שומחים על המשטרה. אסופה של אימפוטנטים חדלי אישים כנראה מטפלים ביק שלי אחרת אין לי שום אפשרות אחרת להסביר את מה שעבר עלי. מה אומר ומה אוסיף, כל דקה שאני חושב על זה הלב שלי נקרע לחשוב באזו סיטואציה הילדים עמדו כשחקרו אותם. הזוי, אלוהים ישמור הזוי!!!!!!!!!!!!!!!!

הרבה יותר קל להתמודד כשאתה לבד...

כשהילדים נגררים לתוך המלחמה הזו אתה מעמיד את דאגתך אליהם בראש סולם העדיפויות, דבר שעלול לגרום לך לשכוח את עצמך. יש דברים שאין עליהם מחילה - מה שגרושתך עשתה זה אחד הדברים האלה. תהיה חזק ועד כמה שזה קשה רק אם תשמור על קור רוח תוכל לצאת טוב ולהוציא את הילדים טוב מכל הסיפור הזה.

מה שהכי גרוע

בסיפור הזה הוא המחיר שהילדים משלמים. אני לא מסוגלת לסבול את זה. באמת. ולעיניין האלימות- גם אני יכולתי לתקוע את הגרוש שלי חזק חזק באבו כביר ולהרבה זמן. לא עשיתי את זה. חשבתי על הילדות. על מה שהן יסבלו ויספגו וניטרלתי אותו בדרכים חכמות אחרות.

menny1970

New member
מה? סוף סוף? סדקים במבנה הסרבנות האולטימטיבי.

הפולני שרק יודע להגיד אולי מחר? אולי בעוד שבוע? או ששוב לא הבנתי אותך נכון?
זאת אומרת שאני יכול "להיות עלייך" ולהנות מקפה ועוגה שלך? יש אלוהים
כבר מתקשר לוודא שהבנתי נכון...... מי יודע, אולי נעלה פאזה?
בכל מקרה שלי, תודה לך וברצינות על חברות אמיתית ו
ים מתי שהייתי זקוק להם אני תמיד כאן בשבילך גם אם את הרי כבר יודעת שהייתי רוצה יותר......
שיהיה לך ולבנות המדהימות חג שמח

../images/Emo25.gif

פולני??? אתה פולני??? לא.....לא יכול להיות ....אתה יודע ש"עם אוכל חם לא מחכים" נכון? וגם שלא מאיימים על יונה עם יין.
תרגע ומהר. תכף גם אתה תקבל כאן עונש.
חג שמייח. ד"ש ו
לבנים.

menny1970

New member
../images/Emo152.gifהמורה, סליחה, הייתי תלמיד ממש רע

לא הקשבתי בשיעור וממש לא הבנתי את החומר......... מצטער שלא "קראתי מהלוח" את מה שכתבת. זה הזמן לעונש הולם...... בואו נראה....... אין כמו חינוך ישן וטוב, יללה בסרגל במקל מה שבא ליד....
תודה על ההבהרות כבר מכין ת'שטח ל........
ממני.
בחייך , נו,,,,, מה אכפת לך..... זרקי איזו

א פרח

New member
אישה שכזו מקומה מאחורי סורג ובריח

ועד שהמשטרה והפרקליטות לא ינקטו עמדה ויעמידו לדין נשים שמתלוננות בתלונות שווא זה לא יפסק, ולנשים כאלו המדיחות את הילדים לעדות שקר אף הייתי מוסיפה סעיף של התעללות נפשית בילדים. שניים, שלושה מקרים שכאלו בהם יועמדו נשים שכאלו לדין ונשים אחרות יזהרו מאוד מללכת בדרך זו. בנוסף יש להעמיד לדין את אותם עוכרי הדין המושחתים אשר מדריכים נשים לעשות צעדים אלו על מנת להפעיל לחץ על בני זוגם בעת הליכי הגרושין וחלוקת הרכוש. כנ"ל לגבי גברים הנוהגים באותה הדרך, יש מעטים כאלו אך גם כאלו יש.

למעלה