כבר בוקר?

../images/Emo124.gif כבר בוקר?

לאיש עם הלב הענק- אל יפול לבבך, אתה תהיה נהדר היום. אמנם החיים מזמנים לנו לפעמים חוויות בלתי נשכחות- חלקן טובות יותר וחלקן כמו זו- טובות פחות. אני בטוחה שתעמוד בזה בגבורה...אין לי ספק. שיהיה המון בהצלחה ואתי? החוקרת הבת #$%? קטן עליך! אתה אוכל אותה בלי מלח. תנשום עמוק תיישיר מבט חום- ירוק והכל יסתדר. מחזיקה אצבעות ובטוחה שכולם כאן גם. בהצלחה מותק!

rrredshay

New member
בוקר???

מתי היה לילה בכלל...
כמה שעות שינה חסרות לי...... האדומים האלה, רק לחגוג, לחגוג, לחגוג....

ye44

New member
פשששש התחילו הטלנובלות על הבוקר

גב' שלי תלתלים קיבלתי פון מהבורר הוא שמע שאת בוגדת בו עם " עספור " אז הגיעו להחלטה להפוך אותך ל ז"לי תלתלים תנשמי עמוק

NoaModiin

New member
בוקר.. בוקר... ושיהיה בהצלחה../images/Emo57.gif

פעם אנחנו למטה, ופעם אנחנו למעלה - אבל אל לנו להתייאש שהרי החיים מזמנים לנו הפתעות. מחזיקה אצבעות לכל מי שזקוק לאחת
שיהיה יום נפלא וחג שמח.

menny1970

New member
טוב אז ככה...... אם אין שכל אין דאגות!

אף פעם לא הבנתי כמה המשפט הזה נכון ובמיוחד היום. לכל אלו ששלחו SMSים המון תודה על התמיכה ולאלו שדיברו איתי ב-
תודה על הפרגון, ההמלצות וההדרכה המשפטית ולכל הסקרנים, בגדול, גרושתי...... החליטה לקחת את הילדים (בני 7 ו-5 וחצי) שני בנים מדהימים במספר הזדמנויות שונות למשטרה כדי שיתלוננו עלי שאני מכה אותם. שניה...... רגע צריך
ואני בכלל לא מעשן אז אתי אוחיון חוקרת הילדים במשטרת גלילות בהרצליה מתיישבת לה על כסא החוקרים ו....
. קודם כל מני אני אומרת לך שאתה נחקר באזהרה, כל מה שתגיד יכול וישמש נגדך, יש לך הזכות להוועץ בעו"ד אם אתה רוצה, במידה ותחליט לא לענות על האשמות ........ טוב הבנתם מה הלך נכון? לא הלאה אתכם בפרטים רק שהסיטואציה הזו היתה הזויה כל כך, הלב דפק, הפה היה יבש כמו מדבר, ואני? רציתי לקבור את עצמי מבושה, WHAT THE FUCK? מה ניהיה? מה לעזזל? לך תוכיח שאין לך אחות! לך תשכניע חוקרת "חסרי ישע" שלא היו דברים מעולם, לא היה ולא נברא, וכל הזמן רץ לי בראש "שאלוהים יעזור, מה עבר על הילדים המסכנים האלו בטח? איך הם הרגישו? מה לעזזל חשבה גרושתי כשעשתה את זה?
למה להעמיד את הילדים במצב הזה? למה להסיט? רוצה ל-
|אותי? בבקשה, תזמיני לי משטרה, תכנסי למשטרה ותצהירי שאיימתי עלייך, שאנסתי אותך, לא אכפת לי מה רק לעזזל תעזבי כבר את הילדים במנוחה" וחוסר האונים הזה, אוי.... חוסר האונים הזה שאלוהים יסלח לה. עכשיו לאורך כל היום הגרושה
פתאום רוצה לדבר....... ואני? כרגע מרוויח זמן! רוצה לדבר? להפגש? רק עם העו"ד ! לא זז מילימטר בלעדיו.
ואת גרושתי "היקרה" אם את כאן או מי מדרי הפורום שאולי מכיר אותך במקרה (מוזמן להעביר לה את המסר) אולי סוף סוף תביני את המשל של "סוף מעשה במחשבה תחילה"
ולך שלי החברה המדהימה שישבה איתי על אין ספור
ושאפתה לי תמיד
שיהיה לי משהו לאכול. שהיתה נוכחת בזמנים הכי קשים גם כשלא היה לה זמן. שהיתה שם לתמוך ורק שמרה שלא
. את מדהימה, את יפה, את ה-
שלי שתמיד יודעת להזכיר לי מתי
לנשום עמוק ולשחק אותה
. אוהב אותך, אוהב את חברתך, את ה-
שבליבי את חברה אמיתית.

ye44

New member
../images/Emo124.gif אוקסי תעביר לו סטאז' ../images/Emo8.gif

היא רוצה לדבר איתך ? תקרע את "הכושלאמא שלה "
היא רוצה לדבר סבבה בפון ! תקליט את השיחה אם אתה חכם תמשוך אותה בלשון אל תדאג רוב הנשים שמגישות תלונות שווא האיקיו שלהן שואף לאפס
היא תפיל את עצמה לבד ,תשאל את ההוא מהנושא ואז כשסביר להניח שהיא תפיל את עצמה ישר תביעה על עדות שקר אם אתה חכם היא בידיים שלך

menny1970

New member
תודה יהודה.... האמת זקוק כרגע לכל עצה ותמיכה

אפשרית. אין לי מושג אם אותך גם
ככה או שחטפת מה- X
בראש. להרגיש באמצע החיים שפתאום יש סיכוי "שהמערכת ה-
דורסת אותך והחיים שלך ב-
זו תחושה הזויה. לך תוכיח עכשיו שאין לך אחות. איך מי שפעם היתה אישתך יכולה להפוך ל-
החיים מלאי הפתעות

ye44

New member
../images/Emo6.gif לא ../images/Emo111.gif ולא ../images/Emo88.gif

למזלי אני חזק נפשית אז היא נתקלה " ביגאל הנאצי "
אם לא תכנס ללחץ ותפעל בחוכמה הסיטואציה תהיה קטנה עלייך בתחבולות תעשה לך מלחמה לצערנו

תהיה רגוע

אבל בשום אופן אל תהיה שאנן.ובטח לא להשאיר שום דבר ביד המקרה. אצלי משאלת הלב שלך אכן קרתה,והיא התלוננה גם על אונס ועל עוד מרעין בישין. בזמנו חשבתי שהשמים נפלו,אבל עם קצת שכל,קור רוח,וכמה חוקרי משטרה מקצועיים,הנשק המכוער הזה,הטקטיקה הבזויה הזו,מסתובבת כמו בומרנג ותתפוצץ לה בפרצוף.על כל המתלווה לכך. ראש קרימנלי לא הופך את הדברים לנכונים.וחוסר אמינות יחד עם טפשות וכוונות זדון ברורות וגלויות משחקים לטובתי. אצלה המניע והדבר הכי רגיש זה הכיס. לכן- אצלי כבר קורמת עור וגידים, תביעת דיבה+לשון הרע+נזיקין+עוגמת נפש+שכ"ט עורך דין =אחלה מסיבת בר מצווה לילדים.על חשבונה. יש עונש חינוכי יותר כיפי מזה ? השאלה היא אם לשלוח לה הזמנה או רק את הדיסק של האירוע.... מאנייק מי שלא שם את השם שלה בכתוביות בסוף. עם איזה טייטל ? יאללה,אני פתוח להצעות .....

Rtitan

New member
אתם יודעים מה הכי גרוע בכל הסיפור הזה?... ../images/Emo5.gif

אני לא מדבר על מה שאתם עוברים - וליבי ליבי איתכם...
אני לא יודע אם יכולתי לעבור את זה ועוד להמשיך לדבר עם מישהו בעולם ולבטוח בו... אבל מה שהכי מעציב אותי הוא הנזק הבל יתואר ששתי הגרושות הללו מסבות לנשים אחרות שעוברות התעללויות אמיתיות!! עזבו את הזמן שנצרך מחוקרי המשטרה על תלונות שווא במקום לטפל באירועים אמיתיים - הציניות שבשימוש בנשק כזה, כשיש נשים שסובלות התעללויות אמיתיות ואין להן את האומץ ללכת להתלונן כי "ממילא לא יאמינו להן", או שהן תצטרכנה לעבור חקירות שתי וערב חודרניות וקשות במצבן רק כדי לוודא שהן לא ממציאות דבר כזה - זו הטרגדיה האמיתית בעיני. הכרתי פעם מישהי כזו - שלא התלוננה... ממש מהסיבות הללו, וכשבסוף היה לה אומץ להתלונן - לא האמינו לה כי "למה רק עכשיו?" והיא נסוגה מכל העניין וחזרה לאיש שלא שינה את דרכיו עד היום
. עצוב.

ye44

New member
אתה מה יודע מה הכי עצוב בסיפור הזה ?

שיש מאות נשים שמתנהגות כך ! רובן מונעות מתיסכול ואתה יודע כמה גברים שותקים כי אין להם כוח נפשי להתמודד עם
אולי רוב בנות הפורום צדיקות אך בחוץ יש טונות של זבל

holabo

New member
ואתה יודע מה יותר עצוב בסיפור הזה

שיש מאות גברים שמתנהגים כך! - בבריונות לנשים שלא צריכים אפילו עזרה של שוטר בשביל להתעמר ואתה יודע כמה נשים שותקות כי אין להם כוח נפשי (עד שמכריחים אותן לפתח קצת ממנו
) להתמודד עם
אולי רוב בני הפורום צדיקים אך בחוץ יש טונות של זבל

ye44

New member
ואת יודעת מה עצוב בספור הזה

שלעולם לא תודו שיש נשים זבל כמו שיש גברים שמתנהגים גרוע ולעולם לא ראיתי אישה בפורום שמגנה על גברים כמו ש RT מגן על נשים

אתה יודע מה...

אתה צודק. גברים לרוב ייצאו נגד האשם - לא משנה מה מינו. נשים לרוב ייצאו נגד הגברים - לא משנה מה האמת. ...בכל כלל יש יוצא מהכלל.

Rtitan

New member
זו האשמה מאד גורפת...

הייתי נזהר בה. ולא שלא נפגעתי מנשים "מיליטנטיות"... כבר סיפרתי כאן שכמעט ואכלתי אותה בגלל זה כאן - כשעמיתה למעבדה החליטה להוציא את התיסכולים שלה על החתונה המחורבנת שלה עלי ועל חבר טוב שלי מפינלנד רק בעטיה של התבדחות שכלל לא היתה בכיוון שלה. כן - ולא מעט נשים משתמשות בזה, אתה מוצא את עצמך (האמת שמעולם לא הרגשתי את זה בישראל - אבל כאן? מאד!!) כגבר כל הזמן מתגונן ומנסה להוכיח שאין לך אחות. למשל - כשעומדים בתור, נשים לא פעם נדחפות לפניך כשהן יודעות במפורש שאתה כגבר תעדיף לסגת לאחור רק שלא להגיע למגע פיסי איתן או רמז של מבט זועם שעלול להתפרש כהטרדה מינית, ולקרוא למאבטח שאוטומטית יקרא למשטרה ובתוך רבע שעה תהיה בניידת מנסה להוכיח שכולה הפוסטמה נדחפה לפניך. גברים כאן מצאו את עצמם בכלא על שטויות כאלו
עדיין - זו האשמה גורפת מדי, לא הייתי נכנס לתחום הזה של מלחמות בין המינים.

למעלה