ירושלמים

כי יש ספארי ברמת גן

חוצמזה שיש לי בעיה עקרונית עם המושג גן חיות. בכל אופן, ביקור בגן החיות הוא אירוע ארוך, ואם באים רק לכמה שעות, ורוצים שלילד יהיו זכרונות מירושלים - כדאי שיראה את מה שמיוחד בה.

mucool2

New member
זה בכלל לא דומה

אבל את צודקת לגבי אורך הביקור. חוצמזה, אם כבר לנסוע לגן החיות - שמעתי שנחמד לעשות את זה ברכבת (הנוף שווה את הנסיעה האיטית), אבל אין רכבות בשבת.

המפלצת

ממש דוחה ומסריחה מרוב הפיפי והקקי של הילדים. אפשר להצביע עליה בדרך לעין כרם. כדאי לקחת את הילדים לראות את בניין הכנסת והמנורה ואם אתם כבר באזור, אז להכנס לשעה-שעתיים למוזיאון, לסיור בגן הפסלים ובאגף הנוער - אבא של עידן מציג שם תמונה בתערוכה שנפתחה לפני יומיים (אבל לא רק בגלל זה כדאי).

נץ666

New member
נכון מאוד, וגם כשתכנסי פנימה תזכרי

שהנץ, אני, קיים שם יחסי מין לפני כמה עשורים. ולא הייתי היחיד.

טוב, אז לא

אני עוברת ליָדה שלוש פעמים בשבוע, ומרחוק היא נראית חביבה. לי היא מזכירה זכרונות נעימים, אבל נראה שהשתנו (תרתי משמע) הזמנים.

mucool2

New member
משום מה נראה לי

שאם כן היית היחיד, היית מתגאה בזה הרבה פחות.

נץ666

New member
משום מה נראה לי

שאתה מצטרף לעדת הצדקנים/ניות, וזה לא ממש מתאים לדמות שיצרת כאן.

mucool2

New member
צדקנים?

תקרא שוב מה כתבתי, תעשה אחד ועוד אחד (
) ותחזור אלי (עם
, אני מקווה).

נץ666

New member
תמיד אני אתך עם חיוך ../images/Emo8.gif

לא שמעתי עד היום על קיום יחסי מין [ הדגש על יחסים] ללא פרטנר/ית. עכשיו תחזור אתה להודעתך,
קרא מחדש ותחזור אליי עם

צדקנים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מקווה שהכוונה לא היתה אליי. אם כן, אזי ממש לא הבנת אותי. לא נורא, זו לא תהיה פעם ראשונה.

ממה יש לי להיעלב?

כשלא מבינים אותי, אני בעיקר מתוסכלת. אין פה ממה להיעלב. אבל אם ממה שאני אמרתי, הצלחת לפרש "צדקנות", הבנת הנקרא שלך לא משו. אני, למשל, אם היתה לי חוויה כזו בתוך המפלצת (או בתוך כל מפלצת אחרת, for that matter), הייתי בוחרת אופן פחות דמוי "ספרי רפואה" כדי לתאר את זה.

נץ666

New member
לא זכור לי

שכיניתי אותך צדקנית, אבל אם החלטת שכך התיחסתי אלייך, תחשבי טוב טוב מדוע. דווקא הביטוי הקליני מתאים כניגוד - קונטרסט - לתיאור המפלצת לפני ההערה שלי, וכן לאווירת "הזימה" שהתרחשה בתוככי הבטן שלה. [היתה תקופה שעבדו שם בנות, לקחו שם סמים ומה לא] לפעמים, משבר אמון, צריך לדבוק באמון, ככה סתם בשביל הכיף. שמח שלא נעלבת, כי לו היית, הייתי חייב להתנצל, דבר שלא ממש אהוב עליי.

למעלה