אז חזרתי מהסאונה אצל
רופאת השיניים.....יאו...איך אני בלחץ כשאני צריכה להגיע עם הבן לרופאת שיניים....פה הוא זז, שם מגרד לו, פה קופץ לו, פה לא ברור לו, שם זה מטריף אותו....ואני כולי שוחה בים של זיעה..... אז הלנה'לה - מקדישה לך את הביסקוטים הכי הכי טעימים שיש לזכר הזכרונות, הדמעות והגעגועים....וסומכת עליך שתעבירי לאורית שאכלה לכולם את כל הביסקוטים. חומרים: 3/4 2 כוסות קמח 2/3 1 כוסות סוכר 1/2 כפית מלח 1 כפית אבקת אפיה קליפה מגוררת מ- 2 לימונים קליפה מגוררת מתפוז אחד 3 ביצים 3 חלמונים (כן, כן, רק חלמונים) 2 כוסות (200 גר') שקדים שלמים, לא קלויים ולא קלופים 2 כוסות (200 גר') אגוזי לוז שלמים, לא קלויים ולא קלופים (הערה לגבי האגוזים והשקדים- לא להחליף בסוגים אחרים...פשוט לא טעים) אופן ההכנה: לערבב הכל לעיסה אחת....קשה אבל אפשרי. לחלק ל4 (עם ידיים שכל פעם תרטיבו אותן מעט במים) וליצור 4 כיכרות קטנים (צרים וארוכים...משהו כמו 15-20 ס"מ). להניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה כשבין כל כיכר וכיכר מפרידה חתיכת נייר אפיה (מעין חומה) שתמנע הדבקות הכיכרות. הכיכרות מתפשטות לרוחב כך שאם תניחו אותן יחסית קרובות הן תהיינה מוגבלות. לאפות כ-20 דקות בטמ"פ של 180 מעלות. על פני הכיכרות נוצר קרום קשה והן מוצקות למגע. להוציא מהתנור ולצנן. לפרוס את הכיכרות לפרוסות דקות (אני פורסת במכונה) ככל האפשר. להחזיר לתנור ולאפות עוד 10-20 דקות עד שהן יבשות וקשות....תבדקו. הפרוסות הקטנות - אלו שבתחילת ובסוף הכיכר נאפות מהר מאוד אז שימו לב שלא ישרף..